Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cat este comisionul la un transfer banca de 1.000.000$ pe b-zone? Si de exemplu, daca eu am fix 1kk in banca, si-i transfer unui player 1kk, adica nu voi avea suficient pentru a plati si comisionul, banii imi vor veni pe minus in banca?

4 hours ago, caiac said:

Cat este comisionul la un transfer banca de 1.000.000$ pe b-zone? Si de exemplu, daca eu am fix 1kk in banca, si-i transfer unui player 1kk, adica nu voi avea suficient pentru a plati si comisionul, banii imi vor veni pe minus in banca?

Taxa de transfer la 1.000.000$ este de 10.000$. Da, dacă nu ai suficienți bani în bancă pentru a-ți opri și taxa vei avea pe minus în bancă după tranzacție.

On 10/1/2017 at 10:47 AM, South IamGold said:

Functia de VIP se obtine printr-o vechime considerabila pe comunitate si se acorda persoanelor care au ajutat la dezvoltarea comunitatii.

7 ani (5 in NG) vechime + 1 an de leader dezvoltand membrii, regulile si nervii e de ajuns? :))

Nu prea aparent.

On 08.10.2017 at 6:28 PM, Ervin27 said:

7 ani (5 in NG) vechime + 1 an de leader dezvoltand membrii, regulile si nervii e de ajuns? :))

Nu prea aparent.

Nu neaparat asa mult, dar poate ai avut un trecut in care ai facut ceva ce nu trebuie si poate nu ai ajutat comunitatea destul.

2 hours ago, Example said:

Nu neaparat asa mult, dar poate ai avut un trecut in care ai facut ceva ce nu trebuie si poate nu ai ajutat comunitatea destul.

Am vrut sa-i arat lu` @Keed fiindca postase mai sus ca nu doar vechimea si ce faci pentru server te ajuta sa iei "VIP"

Si da, daca comentezi si iei apararea membriilor sau zici ca anumite reguli sunt de cacat cam faci ceva ce nu trebuie din punctu` de vedere al conducerii :))

csf, ncsf

@Ervin27 pentru a face parte din acei "Vip'i" trebuie sa ajuti comunitatea, iti spun un caz al unui prieten. I-a dat PM lui Bobo-Kelton si le-a spus daca ar putea face el mapa pentru Quest-ul specific, si el i-a raspuns ca da, trimite-mi in PM unde ai pus fiecare " punct " pe harta si sa corectez, drept rasplata i-a oferit functia de "VIP" pe forum si respectul acestuia.

Sper ca te-am ajutat.

19 minutes ago, iDuke said:

@Ervin27 pentru a face parte din acei "Vip'i" trebuie sa ajuti comunitatea, iti spun un caz al unui prieten. I-a dat PM lui Bobo-Kelton si le-a spus daca ar putea face el mapa pentru Quest-ul specific, si el i-a raspuns ca da, trimite-mi in PM unde ai pus fiecare " punct " pe harta si sa corectez, drept rasplata i-a oferit functia de "VIP" pe forum si respectul acestuia.

Sper ca te-am ajutat.

Da frt, si tu crezi ca faptul ca faci mapa pentru 1 quest poate fi comparat cu detinerea unei functii de leader timp de 1 an? :)) 

In sensul ca sti cu ce se mananca, reclamatii, aplicatii, sedinte, buna functionare a factiunii + bataia de cap la jail care era inainte si multe altele.

Oricum nu-mi prea pasa, da` e ciudat cum iau unii cum ai zis tu mai sus facand comparatie.

1 minute ago, Ervin27 said:

Da frt, si tu crezi ca faptul ca faci mapa pentru 1 quest poate fi comparat cu detinerea unei functii de leader timp de 1 an? :)) 

In sensul ca sti cu ce se mananca, reclamatii, aplicatii, sedinte, buna functionare a factiunii + bataia de cap la jail care era inainte si multe altele.

Oricum nu-mi prea pasa, da` e ciudat cum iau unii cum ai zis tu mai sus facand comparatie.

Adevarat.

1 hour ago, Ervin27 said:

Nu am ce sa neg, ai dreptate si tu la randul tau. Vorbeste cu Bobo, da-i un PM si te rezolva cat de curand daca acesta accepta sa iti ofere VIP.

6 hours ago, Shady said:

Salutare am dat sa intru iar pe samp si imi spune ca parola ta a fost restetata din motive de siguranta , trebuie sa dau pass recovery , unde gasesc ??

Intri pe website, click pe Sign In, apoi pe "Forgot your password?" și urmezi pașii de acolo.

Buna seara, am sho o intrebare, pentru cunoscatori

Sunt pe un net de camin cu wifi toate alea si incerc sa ma conectez la samp insa nu-mi gaseste servere.

Am incercat sa schimb compatibility cu wind xp vista 7 8 , am inchis firewall, administrator mode insa nimic, nu-mi arata nici un server, nici la cele internationale.

Single player merge

Ceva solutii care ati mai patit?

Apreciez

https://imgur.com/a/xjDxy

On 15.10.2017 at 5:31 PM, Ervin27 said:

Nu am ce sa neg, ai dreptate si tu la randul tau. Vorbeste cu Bobo, da-i un PM si te rezolva cat de curand daca acesta accepta sa iti ofere VIP.

1 minute ago, South IamGold said:

Nu cred ca e de la versiunea de samp, cel mai probabil conexiunea slaba cu internetul, google youtube bla bla merg bine?

Cred ca ai dreptate. De la un timp imi tot pica internet-ul, si atunci cand nu merge arata la fel ca la el, deci prin urmare cred ca are un internet slab acolo la camin. Doar e ROMANIA.

50 minutes ago, South IamGold said:

Nu cred ca e de la versiunea de samp, cel mai probabil conexiunea slaba cu internetul, google youtube bla bla merg bine?

Netu merge acceptabil, poti viziona filme online, youtube si toate cele merg blana.

Versiunea e 0.3.7 - R2

3 hours ago, Ervin27 said:

Buna seara, am sho o intrebare, pentru cunoscatori

Sunt pe un net de camin cu wifi toate alea si incerc sa ma conectez la samp insa nu-mi gaseste servere.

Am incercat sa schimb compatibility cu wind xp vista 7 8 , am inchis firewall, administrator mode insa nimic, nu-mi arata nici un server, nici la cele internationale.

Single player merge

Ceva solutii care ati mai patit?

Apreciez

https://imgur.com/a/xjDxy

Posibil să fie de la "inima" internetului, adică de unde-ți vine ție semnalul, probabil la respectivul PC este activat wireless-ul dar nu și netul în sine, iar ție îți apare conectat dar nu ai semnal de net.

Un exemplu mai concret în caz de nu-ți dai seama la ce mă refer: Hotspot-ul la telefon este activat dar datele mobile le ții închise, respectivului/respectivilor le apare că sunt conectați dar nu au semnal.

Unele jocuri online nu merg.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.