Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

10 minutes ago, eXo VODA said:

hello everyone , i have a small problem that don't allow me to take screenshoots , here's a screen which Proove my situation https://postimg.org/image/603m2fxhx/

i hope someone give me a solution..

PS: i have a folder named screens in documents , and it content 0 screens.

Try to change the resolution in game

Salut, am si eu o problema. Acum 2 zile am cumparat Business-ul de tip ''House upgrade'' dar nu inteleg un lucru, care este faza cu productia? Am cautat pe wiki.b-zone.ro. unde spune ca pe fiecare obiect vin 500$, dar defapt vin cu mult mai putini, imi explica si mie cineva cum sta treaba? Mersi anticipat.

14 minutes ago, AIM PiO said:

Salut, am si eu o problema. Acum 2 zile am cumparat Business-ul de tip ''House upgrade'' dar nu inteleg un lucru, care este faza cu productia? Am cautat pe wiki.b-zone.ro. unde spune ca pe fiecare obiect vin 500$, dar defapt vin cu mult mai putini, imi explica si mie cineva cum sta treaba? Mersi anticipat.

Deoarece biz-ul are level 20+ iar biz-urile cu level 20+ au comision. Din cei 500$ platiti, tu primesti vreo 200$ sau ceva de genul.

6 minutes ago, CLAUDiNHO VODA said:

Deoarece biz-ul are level 20+ iar biz-urile cu level 20+ au comision. Din cei 500$ platiti, tu primesti vreo 200$ sau ceva de genul.

Ok, mersi, dar unde gasesc si eu o informatie mai concreta? Sa vad explicat de la fondator, sau ceva gen. Daca stie cineva sa raspunda, mersi.

Întrebare întrebătoare. Nu am găsit răspunsul la regulament.

Un jucător civil, care are peste level 10, care face DM pe jucători, cum poate fi sancționat?

Aici mă refer, mai ales, la jucătorii care fac DM masiv, care sunt deja în blacklist-ul facțiunii și nu îi interesează deloc faptul că sunt în blacklist !

Mulțumesc!

7 minutes ago, TLF Jastosky said:

Întrebare întrebătoare. Nu am găsit răspunsul la regulament.

Un jucător civil, care are peste level 10, care face DM pe jucători, cum poate fi sancționat?

Aici mă refer, mai ales, la jucătorii care fac DM masiv, care sunt deja în blacklist-ul facțiunii și nu îi interesează deloc faptul că sunt în blacklist !

Mulțumesc!

În funcție de regulamentul facțiunii tale, poți face și tu DM pe el *dacă este pe blacklist*, iar dacă nu, doar cu /emergency și apărare.

1 minute ago, South Georgeeee said:

În funcție de regulamentul facțiunii tale, poți face și tu DM pe el *dacă este pe blacklist*, iar dacă nu, doar cu /emergency și apărare.

Si cei care fac DM masiv. Adica sunt 4-5 jucatori pe care ii vad zilnic ca fac DM continuu. Este deja sacaitor, atunci cand stai sa faci raport si vine un copil frustrat si da in masina ta de factiune si ti-o bubuie pentru ca asa are el chef.

Ar trebui sa existe sanctiuni precum kick / ban temporar !

E un comportament Non-Rp la urma urmei. Pentru ca el te ataca inutil, fara motiv. Ba mai mult, te incurca de la raport.

7 hours ago, TLF Jastosky said:

Si cei care fac DM masiv. Adica sunt 4-5 jucatori pe care ii vad zilnic ca fac DM continuu. Este deja sacaitor, atunci cand stai sa faci raport si vine un copil frustrat si da in masina ta de factiune si ti-o bubuie pentru ca asa are el chef.

Ar trebui sa existe sanctiuni precum kick / ban temporar !

E un comportament Non-Rp la urma urmei. Pentru ca el te ataca inutil, fara motiv. Ba mai mult, te incurca de la raport.

Aceste acțiuni se sanctioneaza.

Mă refer la deranj raport / job

42 minutes ago, Ercean Adrian said:

Nu am facut nimic ilegal pe RPG1 si im spune ca sunt banat si nu pot juca pe server. De ce?

Ori ai conexiunea slabă la internet sau a fost o mica eroare de la host, ori ai prins IP banat. Fa o cerere de unban pe website.

On 15.03.2018 at 9:05 PM, Ercean Adrian said:

Nu am facut nimic ilegal pe RPG1 si im spune ca sunt banat si nu pot juca pe server. De ce?

Cerere unban posibil a avut altcineva ip asemănător. Succes

On 3/29/2018 at 9:17 AM, Alexandru Dinu said:

Cerere unban posibil a avut altcineva ip asemănător. Succes

A primit deja raspuns, nu vad rostul sa mai scrieti si voi inca odata doar pentru un +1 la posturi pentru helper

12 hours ago, zL EvansRPG said:

Cerere unban

Tu la fel ca mai sus, eu zic sa incetati cu posturi aiurea.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.