Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Imi poate spune si mie cineva , daca poti spune scope ca la sniper pe rifle (ca mod ), am incercat,nu mi'a reusit , nu stiu sigur daca e pozibil, lamuriti-ma si pe mine va rog, multumesc

Am si eu o nelamurire in legatura cu adminii , eu am 2 warn`uri , primul l-am luat din motv "Dm aiurea" , al 2 lea chiar nu stiu de unde il am... Imi puteti spune?

SupranaturaL13 was warned by Mastertrap21, reason: /q on police (28.11.2010, 14:29)

Nu nu poti , desi ar fi bine sa poti sa`ti dai... in rl un mechanic isi poate repara si masina lui nu doar masini straine ... la fel si cu arms dealer...

Ce vorbesti?? ar fi foarte rau daca s-ar putea, ptr ca: S-ar abuza extrem de mult de aceasta chestie, gandestete la un Runner care are bind pe comenzile de repair si 5-6 F.B.I se chinuie sa il prinda, au vreo sansa sa il opreasca? Nu, ptr ca nu i-ar mai bubui masina deloc deoarece si-ar da /repair mereu, asta nu este RP.

Ce vorbesti?? ar fi foarte rau daca s-ar putea, ptr ca: S-ar abuza extrem de mult de aceasta chestie, gandestete la un Runner care are bind pe comenzile de repair si 5-6 F.B.I se chinuie sa il prinda, au vreo sansa sa il opreasca? Nu, ptr ca nu i-ar mai bubui masina deloc deoarece si-ar da /repair mereu, asta nu este RP.

Te corectez . Chiar si in momentul de fata , sa presupunem ca e un robber si un complice in masina cu el . Daca cei doi abuzeaza de /repair si /accept repair vor primi warn . Deci asa ceva se poate sanctiona . Dar oricum s-ar dubla,tripla numarul de plangeri la complaints,asa ca nu are rost

am si eu o intrebare:

Mai de mult m-am trezit cu doar 150k toti bani din 2 mil 700k cat aveam.Acum nu ma mai plang am facut o parte din bani inapoi,pe cont nu a intrat nimeni dar cum s-a putut sa imi dispara 2 mil 550k?

Salut am tot auzit playeri spunand de "WIPE" as vrea sa stiu si eu ce inseamna

Deci uite aici un exemplu !

Wipe la bani de exemplu: se scot totii banii de pe server si toti playerii incep cu banii de la 0 !

Wipe la factiuni: Liderii dau WIPE si demit toti playerii,si fac recrutarii din nou !

Wipe la bunuri[case/masini/businessuri]: se pun toate la liber de catre administratori,si playerii le cumpara din nou !

Sper ca te-am ajutat

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.