Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

salut , am luat o masina cu 10k ( stratum tuningata) un player jameck1 era in ea pe G si deodata cand intru in ea ma duc vreo 5 metri vad cama da afara din masina si e jameck la volan, ce e bug?

nu ti-a furat masina , probabil de la lag

poate a lasat el jocu putin in bara 2-3 sec si tu in momentul acela ai condus putin si deodata te-a dat de unde plecasei de pe loc si el furanduti masina .

da exact asa sa intamlat:))

EDIT : Inca o intrebare: Unde vad cati membri are fiecare factiune , am uitat:))

2: Imi putetii zice unde se tuningheaza masinile ( poza cu harta)

3: Imi puteti zice comenzile : sama prijin de perete, sa stau pe scaun , sa fac pe mortu ( ca cainele:)) )

cnv poate sa-mi explice cum e cu lotto ul?

Lotto este facu de catre admin,da start la jocul lotto timp de 2-3 minute,iar playeri in timpul aceste isi aleg un numar /lotto "numaru pe care il vrei) /lotto 14,apoi daca numarul ales de server este 14 si tu ai tastat /lotto 14,ai castigat potul.

Unde e mai bine sa tin banii , in baca sau la mine ?

Am observat ca la payday primesc mai multi bani daca ii tin la mine dar astept si sfatul vostru.

Si vreau sa stiu daca mai exista jobul de Car Jacker.

Am observat ca la payday primesc mai multi bani daca ii tin la mine dar astept si sfatul vostru.

Banii ii ti in banca pentru a lua mai mult din dobanda , asta daca ai multi bani .

Job-ul Car Jacker mai exista , apare la skill .

bani ori i ti in banca ori in mana cum vrei

dar in banca ai mai multe benefici p langa faptul ca iti creste dobanda

daca e ceva sa iti sparga cnva contu ai multe sanse sa nu ramai fara $

deci concluzia bagati bani toti in banca

Daca cineva zice pe mass ca vinde bunuri si eu o fraieresc si iau ceva $$ NU este cazul meu a patit cineva , patesc si eu ceva sau numa ea pls pm me

Fi mai explicit

Fi mai explicit

se refera ca daca cineva vinde bunuri pe bzone pe banii reali

si tu ai dai teapa ( iei bunurile fara sa platesti)

e posibil sa iei ban?

asta cred ca a vrut sa spuna

As dori si eu un clasament cu pretul masinilor si numele lor daca se poate.Am gasit un clasament dar nu este actualizat. Daca se poate sa fie dupa modelul acesta

nume 500.000$

nume2 50.000.000$

Multumesc anticipat !

As dori si eu un clasament cu pretul masinilor si numele lor daca se poate.Am gasit un clasament dar nu este actualizat. Daca se poate sa fie dupa modelul acesta

nume 500.000$

nume2 50.000.000$

Multumesc anticipat !

economia variaza foarte mult

acum scade in prostie

intruderu este vreo 40.000.000-45.000.000

si tot asa

Guest Audioslave

Salut. As avea cateva intrebari.

1. Intr'un topic de anul trecut, preturile la masini erau substantial mai mici. Vezi link > http://b-zone.ro/forum/topic/29857-masini-disponibile/

Acum vad ca pretul unui Intruder se invarte in milioane. Nu joc de foarte mult timp SaMp dar, daca 500k este o suma tangibila, 40kk este cam... meh!

Pana la urma care este pretul curent al masinilor? Cel care ma sperie, adica ala in milioane, sau cel din topicul de anul trecut?

2. Intrebare in oarecare legatura cu prima. Care este limita la /pay in raport cu level ?

De ex. la level 1, /pay maxim era 1k. La celalte care ar fi ? Cum merge sirul ?

1. Intr'un topic de anul trecut, preturile la masini erau substantial mai mici. Vezi link > http://b-zone.ro/forum/topic/29857-masini-disponibile/

Acum vad ca pretul unui Intruder se invarte in milioane. Nu joc de foarte mult timp SaMp dar, daca 500k este o suma tangibila, 40kk este cam... meh!

Pana la urma care este pretul curent al masinilor? Cel care ma sperie, adica ala in milioane, sau cel din topicul de anul trecut?

2. Intrebare in oarecare legatura cu prima. Care este limita la /pay in raport cu level ?

Pretul masinilor este al care te "sperie", acolo in topicul pe care l-ai vazut tu, cel creat de RazR, sunt preturile masinilor la liber, adica primul care cumpara masina o ia la pretul ala din topic, iar de acolo o vinde in milioane, cea mai ieftina masina e vreo 40.000.000$ si cea mai scumpa depaseste 1.000.000.000$, sper ca ti-am fost de folos Bafta !

Raspunsul la intrebarea de mai sus:

Acela este pretul la masini atunci cind sunt free, adica non-personale.

1. Cred ca am explicat destul de clar, nu mai trb. sa faci +1.

2. M-ai frecventeaza orele de limba romana !

1. Intr'un topic de anul trecut, preturile la masini erau substantial mai mici. Vezi link > http://b-zone.ro/for...ni-disponibile/

Cel care te sperie, un intruder este in jur de 43-35m.

da exact asa sa intamlat:))

EDIT : Inca o intrebare: Unde vad cati membri are fiecare factiune , am uitat:))

2: Imi putetii zice unde se tuningheaza masinile ( poza cu harta)

3: Imi puteti zice comenzile : sama prijin de perete, sa stau pe scaun , sa fac pe mortu ( ca cainele:)) )

Comenzi: /smoking [1-2] sa te sprijini pe perete.

/chairsit sa stai pe scaun.

Pentru a vedea cati membrii are fiecare factiune intrii pe www.b-zone.ro/rpg si cauti acolo.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.