Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Sall!Sunt nou va rog mult!Adik va implor!Cum sa fac gta san andreas online sa joc si eu cu voi????AM gta am tot dar ce sa fac sa mearga????plzzzz!cred ca e mijto svr

Sall!Sunt nou va rog mult!Adik va implor!Cum sa fac gta san andreas online sa joc si eu cu voi????AM gta am tot dar ce sa fac sa mearga????plzzzz!cred ca e mijto svr

http://b-zone.ro/rpg/

Te duci la acest link,scroll down, si apesi la instalare.

Acolo iti explica detaliat + Link-ul la programul necesar (10 mb sau ceva de genu asta).

Ba voi serios sunteti putin cu capul , ba roby tu chiar nu te poti uita doua posturi mai sus? chiar nu te duce capu la asa ceva? chiar trebuie ca fiecare sa raspunda la o intrebare ? SUNT PROBLEME CU HOSTU .

Oricum , peste 20 de minute iar va aparea unu cu "De ce nu merge serveru " .....

Oameni buni , este o gluma . Dupa ce ca ala face reclamatie la server vreti sa mai primeasca si ceva ?

Salutare am revenit si eu pe sa:mp si am 2 intrebari :)

Risc sa iau ban daca folosesc cam hack ? (adica sa conduc si sa imi apara din masina volant etc)

De unde pot lua cam hack? un link bun daca puteti sa imi dati si mie , multumesc.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.