EugenEBv Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Titlul clipului: EugenEBv - Hydra Day #1 Gen: Stunts Durata: 2:23 Data lansarii: 28/1/2012 Scurta prezentare: Cateva stunturi cu Hydra si Drift. Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=Va56l1Alwp4&feature=youtu.be 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Sunt facute de tine? Felicitari! Ai +1 de la mine. @ Cum se numeste melodia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 (edited) Sunt facute de tine? Felicitari! Ai +1 de la mine. @ Cum se numeste melodia? Melodia se numeste "PIetonu Cu Quicky Boy-Mowgli Pe Casetofon" Da sunt facute de mine. Edited January 28, 2012 by EugenEBv Link to comment Share on other sites More sharing options...
M r L Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 -Drift-ul nu e facut de tine -Edit-ul nu e facut de tine -Bravo pt stunt,dar rusine ca te lauzi cu munca altora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 -Drift-ul nu e facut de tine -Edit-ul nu e facut de tine -Bravo pt stunt,dar rusine ca te lauzi cu munca altora. Este facut de mine. rusine ca ma laud cu munca altora ? ..vrei sa vezi tot in sony vegas ,cinema 4d..etc ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Felicitari, as vrea sa ne intalnim pe b-zone sa ma conving cu drifturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 (edited) Felicitari, as vrea sa ne intalnim pe b-zone sa ma conving cu drifturile. Nu e problema, cauta-ma cand vrei..doar sa ai un Elegy. EDIT: defapt am vrut sa-i cer Elegy-ul lui ZuGa_ZuGa cand vroiam sa filmez, dar nu m-i l-a dat.. Edited January 28, 2012 by EugenEBv Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 -Drift-ul nu e facut de tine -Edit-ul nu e facut de tine -Bravo pt stunt,dar rusine ca te lauzi cu munca altora. vino cu dovezi. ___________ GG eugen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Nu e problema, cauta-ma cand vrei..doar sa ai un Elegy. EDIT: defapt am vrut sa-i cer Elegy-ul lui ZuGa_ZuGa cand vroiam sa filmez, dar nu m-i l-a dat.. Ma , eu cred ca tu minti , in primul rand, tu ai filmat totul pe full-screen, iar RPG.B-Zone.RO este ceas + data daca nu ma insel, asta este prima dovada. Chiar as dori sa stiu si eu, poti spune ce componente are computerul tau? deoarece se intampla ceva ciudat aici , filmul este facut la o grafica ce intrece orice limita, insa semnatura ta de la forum este facuta pe serverul RPG. De ce in film grafica este de 50.000.000..... mai buna decat in poza de la semnatura ta? Nu pot sa zic ca nu imi place filmul cum este realizat pentru ca as minti, nu merge deloc sacadat imaginea, ba chiar are o viteza uluitoare. Grafica este foarte buna, dar inca nu pot sa te felicit pentru ceva ce nu ai facut tu. Chiar mi-ar placea sa poti dovedi ca tu ai facut filmul. P.S. Nu vreau sa par L.O.L dar va spun, filmul este facut de un "expert" din cate se pare, si cred ca si DaniSteptu ar putea observa asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Nu sunt cert ca este sigur facut de tine. Sper sa ma insel, felicitari din partea. Daca eram sigur iti dadeam +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSG Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Ti-a iesit foarte bine. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 (edited) Ma , eu cred ca tu minti , in primul rand, tu ai filmat totul pe full-screen, iar RPG.B-Zone.RO este ceas + data daca nu ma insel, asta este prima dovada. Chiar as dori sa stiu si eu, poti spune ce componente are computerul tau? deoarece se intampla ceva ciudat aici , filmul este facut la o grafica ce intrece orice limita, insa semnatura ta de la forum este facuta pe serverul RPG. De ce in film grafica este de 50.000.000..... mai buna decat in poza de la semnatura ta? Nu pot sa zic ca nu imi place filmul cum este realizat pentru ca as minti, nu merge deloc sacadat imaginea, ba chiar are o viteza uluitoare. Grafica este foarte buna, dar inca nu pot sa te felicit pentru ceva ce nu ai facut tu. Chiar mi-ar placea sa poti dovedi ca tu ai facut filmul. P.S. Nu vreau sa par L.O.L dar va spun, filmul este facut de un "expert" din cate se pare, si cred ca si DaniSteptu ar putea observa asta. GTX 560 i5 2.8ghz 8 GB ram PS: Semnatura a fost facuta la un prieten acasa. vino cu dovezi. ___________ GG eugen. Voi reveni cu o dovada cat de curand. EDIT: http://imageshack.us/photo/my-images/4/dovadayv.png/ De ce e alb? Am dat delette la filmari, ocupau spatiu. Edited January 28, 2012 by EugenEBv Link to comment Share on other sites More sharing options...
M r L Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 vino cu dovezi. ___________ GG eugen. Prima dovada: Nici macar nu e pusa pe canalul lui de YTMai caut si revin cu edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 (edited) Prima dovada: Nici macar nu e pusa pe canalul lui de YT Mai caut si revin cu edit Stii foarte bine ca am netul prost, l-am pus pe un USB stick si ii l-am dat unui prieten sa-l uploadeze EDIT: Voi face in curand si Drift Day, sa nu mai spuneti ca nu este facut de mine. Edited January 28, 2012 by EugenEBv Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Foarte frumos filmul , ti-a iesit super bine, sper sa fie facut de tine tot. Ai si un + de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CukusLupus Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Bravo!! Imi place foarte mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Foarte frumos filmul , ti-a iesit super bine, sper sa fie facut de tine tot. Ai si un + de la mine. Bravo!! Imi place foarte mult Multumesc, voi veni si cu Drift Day ! Cat de curand ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truda TOV Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Frumos video,felicitari...imi place ENB-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLex BiBii Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 The video rocks ! Just a question .. How you can handle so good the Hydra and Elegy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 E foarte frumos filmul , edit de nota 9 , drifturi de nota 9 , poate ne dam la un drift in game :> PS: am elegy )) s'au ala negru era al meu ? )) 2.Nu mai asculta la totii cei ce comenteaza , etc, cand vor face si eu macar pe minimul acestui MOvie atunci sa vorbeasca alti. Bravo +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DH01 Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Awesome stunting and drifting! When I get to my laptop, I'll give you +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Foarte reusit filmul, grafica face totul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenEBv Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Multumesc Tututror. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3maN Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Foarte frumos , Good Job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Bine facut eugene ! Chiar sunt uimit ! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts