Jump to content

EugenEBv - Morning Drift #2

EugenEBv
 Share

Recommended Posts

frumos primul clip dar...de ce al 2-lea clip in care ne arati dovada ca tu ai facut, calitatea este 240p iar in primul 720pHD?

Ce rost avea? ..acum serios

Poate aveam ceva personal pe desktop :| ..

Edited by EugenEBv

It's simple. But:::

Simple + Effects + Pro Talent = +1 from me =))

Good job! Remind me tomorrow in game to give you a +1 because I am using my phone.

As aprecia daca nu toata lumea ar face videoclipuri cu drifturi. Sunt sute si mii de asemenea videoclipuri + cateva effecte acolo si un color adjuster.. Ceva mai unic nu gasiti?

Ca sa intelegi despre ce vorbesc:

In primul rand, nu e de tine.

pato si necroshade sunt din Blistery Crew, cel mai tare clan.

In al 2-lea rand, eu iti fac driftul, si fa-mi tu editul mai bun ca cei din BC

Edited by EugenEBv

In primul rand, nu e de tine.

pato si necroshade sunt din Blistery Crew, cel mai tare clan.

In al 2-lea rand, eu iti fac driftul, si fa-mi tu editul mai bun ca cei din BC

Hai, nu te simti atat de amenintat si nu ma pune pe mine la incercare sa areti cat esti tu de tare. Am zis ca sunt facute de mine? Nu. Ti-am dat niste exemple: toti aveti aceeasi tema. Drifturi. Nu aveti minte sa ganditi ceva original? Un scenariu? In toate videoclipurile cu drifturi vad acelasi lucru: efecte + un elegy. Ce e asa impresionant?

Hai, nu te simti atat de amenintat si nu ma pune pe mine la incercare sa areti cat esti tu de tare. Am zis ca sunt facute de mine? Nu. Ti-am dat niste exemple: toti aveti aceeasi tema. Drifturi. Nu aveti minte sa ganditi ceva original? Un scenariu? In toate videoclipurile cu drifturi vad acelasi lucru: efecte + un elegy. Ce e asa impresionant?

Astept un video cu tine facand drift. Edited by Truda

[

As aprecia daca nu toata lumea ar face videoclipuri cu drifturi. Sunt sute si mii de asemenea videoclipuri + cateva effecte acolo si un color adjuster.. Ceva mai unic nu gasiti?

Get a life...

Ai vrea tu sa poti face asa.... 8-|

nu inteleg dc toata lumea comenteaza.... nu iti place nu te uita si gata.. s-au macar nu lasa comentarii asupra videoclipurilor daca nu iti place...

Sunt curios daca acesta iti va placea

Acest video e facut de pato cel mai bun editor din Blistery Crew..

Edited by mark888

Crezi ca eu nu mi-am dat seama ? Dar nu mai comenta aiurea, fa tu driftul+editul mai bun ca al brazilienilor.

Ma lasati odata in pace cu drifturi? Oricine stie sa apese space. Eu nu ma obosesc sa ma filmez cand iau o curba cu elegy si sa pun 2 efecte pe el si o melodie.

[

Get a life...

Ai vrea tu sa poti face asa.... 8-|

Tu vorbesti serios? :)) Hai gata, ca ne abatem de la subiect si nu iese bine. Sariti toti in capul meu, da ce aveti? Nu am dreptate? Scrie sa:mp drift pe youtube si iti gaseste mii de videoclipuri, in care este acelasi lucru. Edit-ul difera, esentialul e acelasi. Hai, gata si punct.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.