im ugly still gettin' hoes Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 (edited) Salut...azi dimineata mi-am luat jocul nba 2k12 ( de pe net) ,ok toate bune si frumoase, l-am instalat mi-a mers dar imi sacadeaza extraordinar de rau... (singurul mod in care nu imi sacadeaza este cand joc cu 640x480 si tot la Low ) , tin sa precizez ca joc de pe laptop si eu cred ca ma incradrez in cerinte ,daca nu peste ( sper sa nu ma insel ) Cerintele de sistem : http://nba-2k.com/nb...m-requirements/ Laptopul meu : Uploaded with ImageShack.us P:s placdeo este de 512 MB nu stiu...daca ati putea sa-mi dati un sfat ce sa fac... Si inca ceva ,cu ocazia asta vreau sa intreb daca laptopul asta este bine de ceva (gaming ma refer ) ... adica jocurile macar la medium... Multumesc Edited January 31, 2012 by Draagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Nu stiu cum sa-ti zic dar... ai un laptop praf. Procesorul nu te poate ajuta in gaming. Ramii...un pic te ajuta. Iar placa video...nici sa nu aducem aminte de ea. Concluzia : Jocurile iti merg pe low-medium la 800x600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Fa un update la driverul de la placa video. Baga DirectX 11 Nu ai ce sa ii ceri...mai mult...e cam slabut pentru jocuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 (edited) imi merge nba la setari maxime cu incarcatorul bagat mersi prieteni de raspunsuri, puteti inchide topicul Edited February 3, 2012 by Draagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts