Jump to content

In legatura cu Insurace Car

paulyks

Recommended Posts

Am inteles ca masina are o asigurare(insurace), daca iti explodeaza de 4 ori masina, insurace scade la 0/4, si trebuie sa platest x $$ pentru a o repara

Imi puteti spune cum se calculeaza insurace, in functie de TD-ul masinii?

Cu cat mai multe TD, cu atat mai scump insurance, si depinde si de masina.

Am inteles ca masina are o asigurare(insurace), daca iti explodeaza de 4 ori masina, insurace scade la 0/4, si trebuie sa platest x $$ pentru a o repara

Imi puteti spune cum se calculeaza insurace, in functie de TD-ul masinii?

O masina poate avea maxim 5 insurance, nu 4. Sa spunem ca ai 5/5, iar pretul insurance-ului este de 5.000$. Dupa ce bubui masina vrei avea 4/5 insurance, pretul acesteia va creste cu o suma mica. Spre exemplu, cand am avut Windsor, dupa ce bubuiam masina pretul insurance-ului crestea cu 10$. Asadar cu cat ai mai multe TD pretul insurance-ului va fi mai mereu. Din cate stiu pretul este influentat si de masina, adica nu tot atat va costa si la Alpha si la Bobcat.

TD-Times Destroyed

in functie de masina platesti insurance..si ai 5/5 (adica o poti bubui de 5 ori..si dupa iar platesti insurance pentru a o putea conduce)

Cu cat ai mai multe TD cu atata este mai scumpa insurance.

Creste 10$ la un TD la unele masini presupun ...

Daca tot vedeti ca i s-a explicat mai mult decat bine de Yonutz, de ce va mai bagasi si voi ma afaceristii lu' peste ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.