Bogdan phR Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Salut , am si eu o intrebare pentru fiecare dintre voi .... Va place noul Update ? Da , am vazut mai este un TOPIC dar este inchis , vreau sa vad parerile voastre ... Acum va voi spune si parerea mea ,mi'e nu imi place deloc... chiar cred ca ma voi lasa.... DealerShop sa va spun exact este pe servere Hard-RolePlay , RolePlay nu pe servere RPG ( PS : Dienuta , daca totii tin cu tine si te pupa in .. nu zic unde pentru cunostinta ta RPG inseamna RolePlayGodFather DealerShop este o prostie dupa parerea mea , cum pe un server Rpg mergi ... sa vinzi masina inapoi si alte chesti. Ce rost mai au casele pe server de cand exista DealerShopul ? ) atat si bizurile:) Si daca tot apar acum dinastia care vor SPUNE : NU VA MAI OFTICATII !gen Corneiu vazusem eu.. Da ma oftic , Bufallo costa 1.3 + acum costa 700.000.000 $ EXCELENT . Un ... nu mai zic cum de slamvan era 115 acum e 350:)) Cum sa nu se oftice unul care a avut turismo s'au infernus daca au pierdut atat de mult ? ex: nu dau , care stiau de UPGRADE si au vandut repede masina sa poata cumpara acum .... Nu stiu , dar vreau sa vad si eu toate posturile voastre , cat despre mine in viitorul foarte apropiat ma las PS:Multi s'au lasat se vede dupa numaru playerilor care sunt pe server;) Sa nu mai vorbim de LAG , de Bugurile de la rog si altele in fine alti s-au chinuit de .... atata timp sa faca acei bani (1.4 mild de ex ) si dintr'o data totul scade radical.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyiby Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Culca-te ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Intr-un fel e bine ca nu mai sunt tepi... Dar intr-un fel e napsa, pentru ca inainte ca sa faci 60.000.000 pentru un amarat de Intruder, statea cateva luni pe server. Acu' stai 3 zile, faci 10m si iti iei masina personala, mai dai un rob si iei un payday mai iei si un faggio. Acu' toti nabi au masini, nu mai e cum a fost . Gabb sincer a incercat sa faca ceva frumos, dar nu prea a iesit. Bucurosi sunt doar astia care nu au avut mai nimic, si li se pare o ocazie mai mult decat buna... alegerea voastra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Da asa e , dar mai bine scotea cateva masini la licitatie sa fie i'ar ... Afaceri , si etc . asa decat sa faci o afacere cumperi direct.. Daca i'ei o masina de ex costa : 500 mil , nu ai cum sa i'ei mai mult pe ea , deoarece o cumperi de la DL cu 500 , fara td si la prima mana cum s'ar spune;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattew Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Si pana la urma va tine cnv cu forta?daca nu va place succes in continuare.. Modul asta a fost gandit foarte bine.dar voi incepeti cu oftica si alte chestii.Si stiti dC?PEntru ca voi jucati samp doar pentru afaceri si sa fiti mari bo$$i..si asta e foarte trist.. Cum ziceai ca multi s-au lasat? Eu nu prea vad ca serverul duce lipsa de playeri..Si in ceva timp o sa va acomodati si cu modul asta.. Vi se pare voua ca nu se mai dau casele..bizurile..asta se intampla pentru ca este cv nou si toti vor sa isi cumpere masini,scootere..etc.. Deci numai faceti topicuri fara rost sa intrebati alti playeri.Asta este cea mai mare prostie...Nu iti place nu te tine nimeni cu forta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RetrasS Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Eu acum nu stiu ce sa zic joc de 3 zile pe server si nu stiu cum a fost inainte... chiar nu stiu. Si nu stiu ce sa cred pentru ca unu spun ca este bun acest Upgrade iar alti spun ca este rau... si au mai fost facute 2 topicuri... Nu comentez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestialu Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Este foarte bine cum este acum cei ca voi care se plang ca nu este bine jucau SAMP doar pentru a da tepe celor sinceri si celor care faceau bani foarte greu.Acum este mult mai tare comunitatea are o multime de playeri si a incercat sa impace si ''capra si varza si lupu'' si parerea mea este ca au reusit acum o sa se puna foarte mult accent pe distractie pe Mafii cea ce este FOARTE TARE si cea ce te face sa te simti bine Waruri,Sedinte,Antrenamente acum aveti mai mult timp pentru activitatile mafiote si mi-se pare super asta adica sa vezi o treime din servar care sa fie in factiuni si care sa joace de placere. Felicitari SATFULUI B-zone tineti-o tot asa.Jos Palaria cum se spune Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Cata oftica puteti sa aveti de la un update ? Si eu am pierdut dar spre deosebire de voi eu nu joc pentru bani , joc pentru distractie . Pana la urma e doar un joc , ce tot faceti topic-uri de genul asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiddeRee wtf Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Voi chiar credeti ca daca ne plangem aici... sau va plangeti aici... se va rezolva ceva? Deocamdata nu noi luam decizii.. nici mie nu imi convine si eu chiar nu mai am nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 1. Acum va voi spune si parerea mea ,mi'e nu imi place deloc... chiar cred ca ma voi lasa.... 2. Da ma oftic , Bufallo costa 1.3 + acum costa 700.000.000 $ EXCELENT . 3. Un ... nu mai zic cum de slamvan era 115 acum e 350:)) 4. Cum sa nu se oftice unul care a avut turismo s'au infernus daca au pierdut atat de mult ? ex: nu dau , care stiau de UPGRADE si au vandut repede masina sa poata cumpara acum .... 5. Nu stiu , dar vreau sa vad si eu toate posturile voastre , cat despre mine in viitorul foarte apropiat ma las 6. PS:Multi s'au lasat se vede dupa numaru playerilor care sunt pe server;) 7.Sa nu mai vorbim de LAG , de Bugurile de la rog si altele in fine alti s-au chinuit de .... atata timp sa faca acei bani (1.4 mild de ex ) si dintr'o data totul scade radical.. 1. parerea ta nu conteaza, exista /q si uninstall samp, chiar nu iti vom simti lipsa. 2. ofticat ai fost o viata, ca nu ti`a mai mers cu tzepele si afacerile de cand ai luat ban. drum bun ! usa ti`e deschisa. 3. asa si ? 4. bravo lor, baieti destepti. 5. drum bun inca o data. 6. am vazut 400+ aseara, urmeaza 400+ iar ca e week`end. atractia e in special playerilor noi, nu unor tzpari ca tine 7. cat s`au chinuit ma ? euro ca tine ? e doar un exemplu din zecile care pot fi enumarate. deci, lasa`ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 1.ban nu am avut in viata mea , cand erai in Corleone erai miel vad ca esti un smecher de la un timp,baietel ..in locul tau refuzam sa ma nasc. 2.tepe nu am dat , si era doar 1 intrebare , dar la uni tarusi nu le poti cere nimic PS: topic close , cu asa specimene nu faci treaba nene Prietenas cu vederea foarte buna m'ai confundat cu ridder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattew Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Si adevarul doare intotdeauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 1.ban nu am avut in viata mea , cand erai in Corleone erai miel vad ca esti un smecher de la un timp,baietel ..in locul tau refuzam sa ma nasc. 2.tepe nu am dat , si era doar 1 intrebare , dar la uni tarusi nu le poti cere nimic PS: topic close , cu asa specimene nu faci treaba nene Prietenas cu vederea foarte buna m'ai confundat cu ridder ma scuzi vazusem kelia lui plina de gel eu m`am referit la punctele enumerate nu la ridder sau la tine am vorbit cam la general Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiddeRee wtf Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Poftim ma CipiGroza poze cu tine , uitate la tine in primu rand si apoi comenteazama pe mine ... pun si fb tau aici daca e nevoie... macar mie nu mie rusine de faptu cum arat.. si intraznesc sa pun poze la avatar cu mine ! El ma face pe mine gelat ba uitate la tine se vede ce fel de om esti ! http://imageshack.us/photo/my-images/141/14867813299776008742010.jpg/ Marele raper - http://imageshack.us/photo/my-images/27/15029613299749008744710.jpg/ Ai niste ochelari in plm ca si fundu de borcan sunt lentilele .. http://imageshack.us/photo/my-images/841/24820418042125201173710.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 decat un fatalau ca tine mai bine smeker ca mine cu bac luat si facultate da sunt rapper probleme ? macar nu`s un cocalar infect ca tine cu fatza aia de 2 lei macar eu am realizat ceva pana acum, la varsta de 20 de ani, nu sa bag bani intr`un joc ca tine. oricum, degeaba stam toti sa te injuram aici, ca toata lumea stie ce looser esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bog4Dy Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 OFF: S-a facut topicul acesta cu un anume scop. Ati venit toti si ati inceput sa suferiti.... Va bate si urat tare limba romana. Ideea topicului era ... o parere de la fiecare despre noul UPDATE, nu sa va injurati voi ca spartii si sa dovediti lumii ca habar nu aveti sa scrieti corect gramatical. ON : Proasta idee cu noul update...(parerea mea) Datorita noului update am luat si ban. S-au dus 6 luni de joc, "munca" , prietenii facuti si etc... pentru ce ? Pentru niste buguri aparute in Update? ... Iar pentru cei care nu ma cunosc... nick-ul meu era Bogdan. . Nu ma intereseaza de cum o sa suferiti voi in continuare aici(gen: "ce mai vrea si asta ma?" )...Dar, vreau sa spun conducerii (si ma refer la Gabb in primul rand) ca s-a facut o greseala cu noul UPDATE. Si am inteles ca nu sunt singurul ce a luat ban....si pentru ce ? Uite pentru un bug amarat care nu a fost gasit si rezolvat din prima.... mi-a taiat cheful de distractie si de Sa:mp. Bafta tuturor in continuare! Respect all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiddeRee wtf Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 decat un fatalau ca tine mai bine smeker ca mine cu bac luat si facultate da sunt rapper probleme ? macar nu`s un cocalar infect ca tine cu fatza aia de 2 lei macar eu am realizat ceva pana acum, la varsta de 20 de ani, nu sa bag bani intr`un joc ca tine. oricum, degeaba stam toti sa te injuram aici, ca toata lumea stie ce looser esti. Frate nu prea se vede ca ai 20 ani... la cum vorbesti .. te bagi ca nabu in toate chestiile in fiecare Topic si critici pe alti , ba m-am luat eu de fata ta? cumva? ti-am zis eu ca esti aragaz cu 4 ochi sau alte chesti de genu? Daca tot ai facultate .. demonstreaza si taci.. ca tu esti cel care incepe nu eu , deci mai bine taceai , si daca ar fi sa ne comparam nu stiu care arata mai bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattew Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Pai da ma ca asa suntem noi romanii,cand vezi un bug -abusezi pana iti cad mainile de el..si akm mare greseala ..hai sa fim seriosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Frate nu prea se vede ca ai 20 ani... la cum vorbesti .. te bagi ca nabu in toate chestiile in fiecare Topic si critici pe alti , ba m-am luat eu de fata ta? cumva? ti-am zis eu ca esti aragaz cu 4 ochi sau alte chesti de genu? Daca tot ai facultate .. demonstreaza si taci.. ca tu esti cel care incepe nu eu , deci mai bine taceai , si daca ar fi sa ne comparam nu stiu care arata mai bine ! esti asa ratat ca nu ti`ai dat seama ca aia is ochelari wayfarer, care nici macar nu`s de vedere. deci asta denota prostia ta te rog sa nu mai dai niciun reply ca esti prea redus psihic eu cred ca tu esti singuru bosumflat de pe aici, un copkil suferind si amarat daca taceai filosof ramaneai. te`ai simtit cu musca pe caciula si uite ca ti`a fost afectat orgoliul de nimic. macar de erai si tu cineva in lumea asta. si cu asta topic closed ca decat sa se lungeasca toti ^^ 0 baratii pe aici, mai bine isi tinea fiecare ofurile pentru noul update. enjoy OFF: S-a facut topicul acesta cu un anume scop. Ati venit toti si ati inceput sa suferiti.... Va bate si urat tare limba romana. Ideea topicului era ... o parere de la fiecare despre noul UPDATE, nu sa va injurati voi ca spartii si sa dovediti lumii ca habar nu aveti sa scrieti corect gramatical. ON : Proasta idee cu noul update...(parerea mea) Datorita noului update am luat si ban. S-au dus 6 luni de joc, "munca" , prietenii facuti si etc... pentru ce ? Pentru niste buguri aparute in Update? ... Iar pentru cei care nu ma cunosc... nick-ul meu era Bogdan. . Nu ma intereseaza de cum o sa suferiti voi in continuare aici(gen: "ce mai vrea si asta ma?" )...Dar, vreau sa spun conducerii (si ma refer la Gabb in primul rand) ca s-a facut o greseala cu noul UPDATE. Si am inteles ca nu sunt singurul ce a luat ban....si pentru ce ? Uite pentru un bug amarat care nu a fost gasit si rezolvat din prima.... mi-a taiat cheful de distractie si de Sa:mp. Bafta tuturor in continuare! Respect all. bogdane asta e...dar gabb si mastertrap lucreaza la rezolvarea bugurilor de cand au pus update`ul. trebuia rabdare insa, pana cand se linisteau apele...mi`a facut placere sa joc samp cu tine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kalps Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 @CipiGroza: Spunemi si mie eu am lvl 1 da? Chiar 1 am. Deci am lvl 1 si vreau sa imi cumpar un faggio de exemplu.Ca sa mi-l cumpar obisnuit inainte sa se implementeze dealerul cred ca costa vreo 50-60mil. insa acum este 3 mil. Ce te doare pe tine si pe astia ca am si eu un scuter? Va ofiticati ca mai are un player un scuter pentru care a muncit pentru aia 3 milioane a muncit 2 saptamani sau chiar mai mult? Pai gandeste logic, voi va ofticati ca nu mai aveti cu ce face afaceri si trebuie sa munciti ca un player de lvl 1 !! Fratilor nu va mai ofticati atata si si munciti nu mai stati toata ziua cu /ad si atata.Voi va ofticati ca va strica planurile dar mai greu era sa strangi 50 mil decat 3 pentru un faggio. Tu vb. de ridee ala ca e ratat dar tu nu te uiti la tn? Smecherii mananca c*c* pe la spate.Cel mai mare ratat din comunitatea asta cred ca esti si vei fi in contiunare. P.S: sunt foarte bucurosc ca mi-am postat primul post impotriva ta ! P.S.2: am mai citit eu pe forum ce mai postezi tu si mi-am creat o impresie "prea buna". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 @CipiGroza: Spunemi si mie eu am lvl 1 da? Chiar 1 am. Deci am lvl 1 si vreau sa imi cumpar un faggio de exemplu.Ca sa mi-l cumpar obisnuit inainte sa se implementeze dealerul cred ca costa vreo 50-60mil. insa acum este 3 mil. Ce te doare pe tine si pe astia ca am si eu un scuter? Va ofiticati ca mai are un player un scuter pentru care a muncit pentru aia 3 milioane a muncit 2 saptamani sau chiar mai mult? Pai gandeste logic, voi va ofticati ca nu mai aveti cu ce face afaceri si trebuie sa munciti ca un player de lvl 1 !! Fratilor nu va mai ofticati atata si si munciti nu mai stati toata ziua cu /ad si atata.Voi va ofticati ca va strica planurile dar mai greu era sa strangi 50 mil decat 3 pentru un faggio. Tu vb. de ridee ala ca e ratat dar tu nu te uiti la tn? Smecherii mananca c*c* pe la spate.Cel mai mare ratat din comunitatea asta cred ca esti si vei fi in contiunare. P.S: sunt foarte bucurosc ca mi-am postat primul post impotriva ta ! P.S.2: am mai citit eu pe forum ce mai postezi tu si mi-am creat o impresie "prea buna". misto ridder are cont clona pe forum sau isi pune jafurile sa posteze am zis eu ceva ca ma doare ca au astia scuter ma ? mie putin imi pasa de dealer sau nu poate sa fie poate sa nu fie si eu am avut scuter si ? cik "voi va ofticati ca nu mai aveti cu ce face afaceri". imi pare rau dar eu nu joc samp pt afaceri nu cum fac ratatii astia de care am mentionat ca au bagat euro si etc pt bani in game puteti sa ziceti n lucruri despre mine sunteti niste ratati si va ofticati cand va zice omu adevaru in fata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 misto ridder are cont clona pe forum sau isi pune jafurile sa posteze am zis eu ceva ca ma doare ca au astia scuter ma ? mie putin imi pasa de dealer sau nu poate sa fie poate sa nu fie si eu am avut scuter si ? cik "voi va ofticati ca nu mai aveti cu ce face afaceri". imi pare rau dar eu nu joc samp pt afaceri nu cum fac ratatii astia de care am mentionat ca au bagat euro si etc pt bani in game puteti sa ziceti n lucruri despre mine sunteti niste ratati si va ofticati cand va zice omu adevaru in fata Aici cred ca gresesti, si da, gresesti, RiddeR nu e capabil sa scrie corect gramatical cum a facut-o Kalps, adica cat de cat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Nu..nu imi place updateul deoarece provoaca foarte multe crashuri...lag imens..si...multe alte chestii.. Mult mai frumos era serverul inainte ! Vechiul topic...a fost inchis pentru a se evita certurile si spamul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kalps Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 @Rubby: Poate nu sunt instare sa scriu corect gramatical dar decat sa fiu un scortos ca voi mai bine ma adaptez Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 La inceput nu eram deloc de acord cu acest update...dar pe parcurs te obisnuiesti...mie unul chiar imi place....sper sa nu se scoata....si partea cu lag / crash, eu nu patesc nimic, e la fel ca inainte!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.