Jump to content

Bug paycheck

Skizofrenikku

Recommended Posts

Ai stat afk (on sleep) iar atunci cand stai pe sleep la payday nu iti vin bani

Daca stai pe /sleep nu se pun orele dar banii si punctele de respect se pun.

Daca stai pe /sleep nu se pun orele dar banii si punctele de respect se pun.

Cand stai afk on /sleep primesti dobanda si respect,dar nu mai primesti payday(s-a modificat).

La tine cred ca a fost din cauza ca ai stat pe /sleep pana la fara 5minute si dupa ai iesit de pe /sleep sa primesti payday si de asta nu ai primit,trebuie sa joci macar 15-20 min dupa ce stai pe /sleep sa primesti payday.Sper ca am fost de ajutor.

daca nu primesti payday iti zice cv cu rosu gen: ai prea purine minute si nu primesti paycheck, e bug, dar cred ca ti s-a intanplat numai tie

daca nu primesti payday iti zice cv cu rosu gen: ai prea purine minute si nu primesti paycheck, e bug, dar cred ca ti s-a intanplat numai tie

Nu e nici un bug..asta este pe toate serverele (RP,RPG,Hard)

Eu am o astfel de problema si nu stau pe /sleep, pur si simplu am lvl 30 premium account si iau in jur de 30k , si altu cu level mai mic, ca al meu ia in jur de 80k, nu imi dau seama dece.

La tine e problema ca ai stat pe /sleep probabil.

Cred ca stiu care e problema ta, si eu am patit.

Cand dai /sleep primesti freeze, adica nu te mai poti misca, iar dupa ce mori(daca ai stat mult pe sleep), primesti unfreeze, si poti da /exit si sa te plimbi linistit prin oras, dar nu primesti payday si toate cele pentru ca esti inca pe sleep.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.