Skizofrenikku Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Nick-ul tau: fxskorpion Descrierea bugului: Pe data de 05/02/2012 la ora 13:00 trebuia sa primesc in jur de 14/16k si nu i-am primit, nustiu care a fost problema Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKnight Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Depinde cat timp ai apucat sa joci! daca incepi pe la si 30-35 de minute nu iti mai da payday! Sper ca ti-am fost de aujutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ai stat afk (on sleep) iar atunci cand stai pe sleep la payday nu iti vin bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
buLL Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Ai stat afk (on sleep) iar atunci cand stai pe sleep la payday nu iti vin bani Daca stai pe /sleep nu se pun orele dar banii si punctele de respect se pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRoRe16 Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Daca stai pe /sleep nu se pun orele dar banii si punctele de respect se pun. Cand stai afk on /sleep primesti dobanda si respect,dar nu mai primesti payday(s-a modificat). La tine cred ca a fost din cauza ca ai stat pe /sleep pana la fara 5minute si dupa ai iesit de pe /sleep sa primesti payday si de asta nu ai primit,trebuie sa joci macar 15-20 min dupa ce stai pe /sleep sa primesti payday.Sper ca am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 daca nu primesti payday iti zice cv cu rosu gen: ai prea purine minute si nu primesti paycheck, e bug, dar cred ca ti s-a intanplat numai tie daca nu primesti payday iti zice cv cu rosu gen: ai prea purine minute si nu primesti paycheck, e bug, dar cred ca ti s-a intanplat numai tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 daca nu primesti payday iti zice cv cu rosu gen: ai prea purine minute si nu primesti paycheck, e bug, dar cred ca ti s-a intanplat numai tie daca nu primesti payday iti zice cv cu rosu gen: ai prea purine minute si nu primesti paycheck, e bug, dar cred ca ti s-a intanplat numai tie Nu e nici un bug..asta este pe toate serverele (RP,RPG,Hard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Asa se intampla cand stai pe sleep, ai stat? Daca nu, e bug... chiar daca jucasei putin trebuia sa iti dea ceva, sau sa nu iti deloc payday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meiKo Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Cand iti spune cu rosu >>> Nu ai stat destul timp pe server ca sa primesti payday. Ti s-a spus mai sus treaba cu sleep,sper ca ai inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolio Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Chiar trebuie sa vredonati aceleas versuri ? doar pt +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seby Vicious Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Am avut si eu problema de genu : ai stat pe /sleep si ai murit ori cumva ai fost respawnat si te puteai misca dar erai tot pe /sleep, de aia nu ai primit bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbbbert Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Idem, 2x la la payday, odata am luat $0 si odata $247... de la update, sigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduarth Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Eu am o astfel de problema si nu stau pe /sleep, pur si simplu am lvl 30 premium account si iau in jur de 30k , si altu cu level mai mic, ca al meu ia in jur de 80k, nu imi dau seama dece. La tine e problema ca ai stat pe /sleep probabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Cred ca stiu care e problema ta, si eu am patit. Cand dai /sleep primesti freeze, adica nu te mai poti misca, iar dupa ce mori(daca ai stat mult pe sleep), primesti unfreeze, si poti da /exit si sa te plimbi linistit prin oras, dar nu primesti payday si toate cele pentru ca esti inca pe sleep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truda TOV Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Daca stai pe /sleep mai mult timp nu iei payday..asa cum spune si Truda...daca mori...primesti /unfreze...si poate ca ai uitat de /sleep...si din acea cauza ai primir 0$ payday Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.