Jump to content

Propunere /stats

Steve Taylor

Recommended Posts

Deci eu zic ca am patit de multe ori pe cand sa imi iau ceva bun personal trebuia sa ii dau la lvl + e NON-RP pt ca daca ai varstra de 20 de ani nu dai 500k sau stiu eu cat ca sa faci lvl 21 sper sa fie scoasa de la stats Next Level : [----] e non-rp + e o prostie

Pro

Contra

Deci eu zic ca am patit de multe ori pe cand sa imi iau ceva bun personal trebuia sa ii dau la lvl + e NON-RP pt ca daca ai varstra de 20 de ani nu dai 500k sau stiu eu cat ca sa faci lvl 21 sper sa fie scoasa de la stats Next Level : [----] e non-rp + e o prostie

Pro

Contra

nici n`am inteles ce vrea sa zica.

nu te obliga nimeni sa dai buylevel.

ba da voi sunteti batuti in cap ma

ce topic aiurea pai sa astept 100 de ani pana se deschide topicu am avut si eu o nelamurire

akm + tu ai cont premium asa ca............pa

deci nu mai postati aiurea am veniit cu o idee

dar nai cu cine .

atunci sa iei mai mult la payday + e non rp si payday ca nu iei in fiecare ora bani ca sa bei bere .

Contra, propunerea e total aiurea .

Cum poti sa vi tu un jucator de cateva luni ( poate nici alea ) si sa propui un astfel de lucru? Ai analizat aceasta propunere numai din punctul tau de vedere si nu te-ai gandit de exemplu la liderii factiunilor care au nevoie de playeri cu level cat mai mare (de preferat) sau la admini care ofera sanctiuni si in functie de levelul detinut.

Sa ziceam ca ( Doamne fereste ) s-ar face ce zici tu acolo. Ce rost ar mai avea serverul? Care ar fi obiectivul principal? Nu zici ca nu ai bani de un bun personal ca iti cumper level, dar lol! Ai level 14 si vrei bun personal? Scuza-ma omule, dar uite la ce ajuta levelul: pana la level ~30 iei paycheck mic, de la level 30 in sus iei $35.000 daca nu ai premium account, iar daca ai primesti $45.000.

Sfatul meu este sa muncesti daca vrei bunuri personale, si sa lasi propunerile pe seama playerilor experimentati care au vechime si implicit experienta necesara pentru astfel de lucruri.

CONTRA

Sa iti si explic.

Competitia este unul din lucrurile importante care ne face sa jucam sa:mp.

Prin competitie ma refer la faptul ca incepi "sa te oftici " ca ala are lvl 30 si tu 5 si vei juca mai mult ca sa ajungi mai "tare" ca el si sa ai o masina mai buna ca el.

Daca ai scoate level-ul...ar juca doar cei cu vechime mai mare de 18 luni...

P.S. -> Crezi ca degeaba este inchis topicul de propuneri?

am si eu o intrebare au toti cont premium ? ha ? e non-rp si lasatima cu astea ba

Bine ma, fa o campanie sa se scoata ca nu ai tu cont premium sa pastrezi rp.

Nu se plang playerii care joaca de 3 ani si te plangi tu care ai cateva luni?

am si eu o intrebare au toti cont premium ? ha ? e non-rp si lasatima cu astea ba

Te informez.Poate nu sti

RPG.b-zone.ro:7777 ..este un server RPG nu hardrp.. RPG..

P.S.-> Nici eu nu am cont premium. SI nu am mai dat /buylevel de la lvl 21...ar fi trebuit sa am aproape 25..si nu ma plang...

Steve, e o idee destul de buna, chiar nu e RP faza cu /buylevel, dar Truda are dreptate.. nu e hard role-play ca sa se organizeze aceasta, pentru ca toti vor sta AFK si liber isi fac level ca la zuzu... spre exemplu Zeliscu, in februarie nu stiu pe ce data implineste un an de cand joaca pe acest server.. DAR, el sta permanent AFK si are cont premiu, are o gramada de bani.. (chiar daca si-a luat acum o teapa cu Buffalo) si vezi ca nici asta nu e role play. Eu unu nu stau niciodata AFK deci as da PRO daca n-ar fi conturile premium si daca n-ar fi comanda /sleep si daca s-ar da kick la 10-15 min de AFK, deoarece timp de 25 min fara heal, mori, si deasemenea nu-ti iei kick, dar in prezent dau CONTRA.

Baieti.. argumentati si voi de ce contra sau pro, ca pot si eu sa scriu aiurea.. contra sau pro la fiecare propunere ca sa am si eu cu un post mai mult pe forum..

De cand e lumea si pamantu nu ai sa vezi asa ceva pe serverele RP,RPG,Hard..Contra

ai jucat tu pe Hard RP :))

pe serverele hard rp nu se cumpara level , acesta se updateaza automat atunci cand ai obtinut exp necesara( respect points)

Suntem RPG, nu RP , asa ca dau un CONTRA

ba da voi sunteti batuti in cap ma

ce topic aiurea pai sa astept 100 de ani pana se deschide topicu am avut si eu o nelamurire

akm + tu ai cont premium asa ca............pa

deci nu mai postati aiurea am veniit cu o idee

dar nai cu cine .

atunci sa iei mai mult la payday + e non rp si payday ca nu iei in fiecare ora bani ca sa bei bere .

ti`e ciuda ca nu ai cont premium ? uite eu am si ma simt "smeker boss adevarat", doar sa`ti fac in ciuda ca pot sa dau buylevel cand vor "muskii" mei, cand am bani, doar asa ca sa te oftici.

Sa ziceam ca ( Doamne fereste ) s-ar face ce zici tu acolo. Ce rost ar mai avea serverul? Care ar fi obiectivul principal? Nu zici ca nu ai bani de un bun personal ca iti cumper level, dar lol! Ai level 14 si vrei bun personal?

Sfatul meu este sa muncesti daca vrei bunuri personale, si sa lasi propunerile pe seama playerilor experimentati care au vechime si implicit experienta necesara pentru astfel de lucruri.

ma doberman, s`o bagat dealer si vor toti masini. nu vezi ca acu se joaca doar pentru niste bunuri ?

da au, tu esti singurul care nu are :)) hai fuguta la coltu camerei si plangi putin ca nu`ti da mami bani sa`ti faci si tu

Bine ma, fa o campanie sa se scoata ca nu ai tu cont premium sa pastrezi rp.

Nu se plang playerii care joaca de 3 ani si te plangi tu care ai cateva luni?

+ | altii la level 5 nici nu indrazneau macar sa faca aplicatie la vreo factiune pasnica, pentru ca asteptau sa faca level 10-15, sa prinda si ei experienta, si vin unii ca el si isi cer drepturile :-J si ce mai drepturi ...

am zis ca ma plang ca nu am cont premium nu cred stii sa stii ca am jucat si pe server hard rolplaay si aia aveau next level suma etc deci la sv low rp nu era , + akm chiar sa nu se scoata dar sa se scada putin pretu chiar prea mare exagerare eu la lvl 14 trebe sa dau 375.000$ ar trebui sa fie mai putin na la 250k sau 200k + nu ma mai injurati

PS: Gipi mergi tu la maicata si etc ca anm vb de #cenzurat# asa ca tineti gura si hai pa , si nu te mai da tu mare ca esti asa bogat si ai cont premium alti jucatori nu isi pot permite .

si nu mai posta la topicu meu iati papuci din strada si fa pasi parnuti. ca nu te0am jignit si stii voorba aia

stecheru se bga in priza , smecheru la ***** in **** pt gipigrioza .

T/C

Ba, tu nu esti sanatos. Ai zis: " Astept pareri pro / contra. " , si acum cand iti dau toti contra le sari in cap.

CONTRA. La level 14, sau cat ai tu ai nevoie de 60 de ore ca sa faci level 15, in alea 60 de ore faci mai multi bani din ( Pay-day ) decat trebuie sa platesti la level, ramai si cu ceva in plus, deci suma este potrivita.

ai jucat tu pe Hard RP :))

pe serverele hard rp nu se cumpara level , acesta se updateaza automat atunci cand ai obtinut exp necesara( respect points)

Suntem RPG, nu RP , asa ca dau un CONTRA

Sunt servere hard RP...care nu ai deloc /buylevel si sunt care au...sau..levelul sunt orele jucate..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.