Jump to content

Propunere /stats

Steve Taylor

Recommended Posts

Contra, propunerea e total aiurea .

Cum poti sa vi tu un jucator de cateva luni ( poate nici alea ) si sa propui un astfel de lucru? Ai analizat aceasta propunere numai din punctul tau de vedere si nu te-ai gandit de exemplu la liderii factiunilor care au nevoie de playeri cu level cat mai mare (de preferat) sau la admini care ofera sanctiuni si in functie de levelul detinut.

Sa ziceam ca ( Doamne fereste ) s-ar face ce zici tu acolo. Ce rost ar mai avea serverul? Care ar fi obiectivul principal? Nu zici ca nu ai bani de un bun personal ca iti cumper level, dar lol! Ai level 14 si vrei bun personal? Scuza-ma omule, dar uite la ce ajuta levelul: pana la level ~30 iei paycheck mic, de la level 30 in sus iei $35.000 daca nu ai premium account, iar daca ai primesti $45.000.

Sfatul meu este sa muncesti daca vrei bunuri personale, si sa lasi propunerile pe seama playerilor experimentati care au vechime si implicit experienta necesara pentru astfel de lucruri.

Si de la mine Contra,deja Doberman a argumentat pentru toti.

Nu conteaza ca ai zis tu T/C un membru al staff-ului va trece si va da.

am zis ca ma plang ca nu am cont premium nu cred stii sa stii ca am jucat si pe server hard rolplaay si aia aveau next level suma etc deci la sv low rp nu era , + akm chiar sa nu se scoata dar sa se scada putin pretu chiar prea mare exagerare eu la lvl 14 trebe sa dau 375.000$ ar trebui sa fie mai putin na la 250k sau 200k + nu ma mai injurati

PS: Gipi mergi tu la maicata si etc ca anm vb de #cenzurat# asa ca tineti gura si hai pa , si nu te mai da tu mare ca esti asa bogat si ai cont premium alti jucatori nu isi pot permite .

si nu mai posta la topicu meu iati papuci din strada si fa pasi parnuti. ca nu te0am jignit si stii voorba aia

stecheru se bga in priza , smecheru la ***** in **** pt gipigrioza .

T/C

daca ai fi in clasa a 3a ai sti sa scrii mult mai corect, dar esti prea ratat pt comunitatea asta.

dar la 14 ani oare ce putem sa`ti cerem ? observ ca fiecare post e scris gresit dpdv gramatical ... vai de viata noastra :-J

O propunere foarte aiurea.

Daca stai sa te gandesti bine pana sa dai /buylevel faci bani din PayDay. Calculeaza si tu 60x25(PayDay)= 1,5m. Nu cred ca iti trebuie tie 1,5milioane sa iti cumperi level de la 14 la 15. Iti dau un sfat prietenesc. Mai treci pe la ora de matematica si munceste pentru bunurile de pe B-Zone nu te astepta sa iti cada din cer un Infernus sau Bullet ca nu o sa-ti cada.

Contra.

Contra, nu ai mai putea deosebi un jucator care are bani de unul care nu are. De exemplu...toti ar avea la lv 40 bani sa dea buy level dupa pararea ta....dar acum ete 1kk+ si nu toti dau buy level

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.