Jump to content

Say No To Acta

ChaveZ

Recommended Posts

Voteaza si tu impotriva ACTA (ANTI-COUNTERFEITING TRADE AGREEMENT)!!

Nu stii ce este ACTA?Iti spun eu ce este..

ACTA este un minunat tratat care nu-ti va mai da voie sa faci practic nimic pe internet. In iunie 2012 vom afla daca tratatul se va vota sau nu. Gandindu-se cu evlavie si smerenie la sarmanii actori si cantareti, politicienii au adus la desavarsire acest monument de intelepciune numit ACTA. Au facut acest tratat pentru ca au terminat de prins toti infractorii, au eliminat toata contrabanda cu tigari si alcool si au scapat lumea de droguri.

In inteligenta lor foarte bine ascunsa, acesti politicieni ai lumii, ce ne conduc destinele, au hotarat ca internetul este o unealta care uneste prea mult oamenii, care le ofera o libertate prea mare, o unealta care folosita cum trebuie a dus la nenumarate rasturnari de sisteme politice. Astfel, in numele binelui si dreptatii au intocmit faimoasul ACTA.

Pentru ca noi, oamenii cei rai de pe internet, ascultam muzica si vizionam filme, motiv pentru care saracii actori si cantareti au ajuns la sapa de lemn (iar daca vreodata vor muri de foame, cu siguranta o vor face pentru ca din anul 2009 pana in prezent, la Hollywood s-au facut cele mai proaste filme vreodata, filme cu actori foarte mari insa cu buget extraordinar de mic (cu siguranta stiti cu totii astfel de exemple)). Sa nu uitam frumoasele slagare cu 3 versuri (si alea playback) si videoclipurile doar cu dudui dezbracate.

DAR, ceea ce nu au spus nimanui, este ca acest tratat iti va ingradi toate drepturile, le va permite sa iti monitorizeze orice miscare facuta pe internet. YouTube si FaceBook vor fi goale precum un supermarket dupa promotia de 5 tigai la 10 lei, iar babele de la bloc vor face iarasi crize pentru ca daca ACTA se voteaza, vor reveni vremurile cand copiii vor juca ascunselea si baba-oarba, iar in loc de Messenger vom trimite scrisori prin posta.

Pentru descarcarea unui MP3 cu Michael Jackson poti face 5 ani de inchisoare, insa doctorul care l-a omorat face doar 4 ani de inchisoare. Unde e dreptatea? Chiar suntem toti luati de prosti?!

Puteti vota impotriva ACTA chiar aici: http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

-Trebuie doar sa completati spatiile libere din partea dreapta a paginii Web "Name,E-mail,Country"

Şi ce legătură are asta cu Sa:Mpu' ? Acta nu va intra niciodată în vigoare din cauza hackerilor care au făcut multe lucruri şi cu Sopa.

Bine ai dreptate ca hackerii vor gasi o solutie sa strice tot dar dupa parerea mea va dura destul de mult,si da are legatura,va trebuii sa cumparam jocuri/filme/muzica :| si vom fi incontinuu verificati !

Uitati aici 2 clipuri sa vedeti ce inseamna ACTA, daca va dor ochii:))

http://www.youtube.com/watch?v=yn7-umK6wUs

Pentru descarcarea unui MP3 cu Michael Jackson poti face 5 ani de inchisoare, insa doctorul care l-a omorat face doar 4 ani de inchisoare. Unde e dreptatea? Chiar suntem toti luati de prosti?!

Nu doar atat, vede-ti mai multe detalii in primul clip.

Nu cred ca v-ar place sa intre ACTA in vigoare, pentru ca veti avea internet pe degeaba, pozele, filmele, le puteti avea doar daca le ve-ti cumpara, iar daca sunteti prinsi ca le furati, primiti ani grei, pentru ca toti vom fi surpravegheati 24/24.

Presedintele nostru Basescu si guvernul boc trebuiau sa ne informez in legatura cu ACTA,ei au acceptat ACTA insa nu au informat poporul,si asta demonstreaza : voua nu va pasa de oameni,va pasa de voi.

Cat despre ACTA,nu isi dau seama inca daca ei vor baga legile astea in vigoare,utilizatorilor de internet li se va incalca intimitatea si dreptul de exprimare.

De aceea am si pus acel link unde votati impotriva ACTA.

PS:Daca se accepta (Doamne fereste)am PUS-O.Si in legatura cu teme referate etc..nu v-om mai avea dreptul la informare gratuita gen site`ul Wikipedia..desigur si el v-a fi DEAD.

-In acel video de pe Creative Mkz,spune destul de clar..V-om fi opriti si controlati la aeroport,prin telefon daca gaseste albumul nou a`lu` Guta,si nu dovedesti ca le-ai cumparat sau ai licenta pe ele..Vei primi multe secunde de jail..

-Nu uitati sa votati!

Voi credeti ca ACTA o sa fie in vigoare ?? Va dati seama ca aproape toata tara iasa la protest deoarece 99,9 % din Romani folosesc internetul.

Daca ACTA va intra in Vigoare noi protestam in urmatorul fel : Chemam toti membri B-Zone si alte comunitati si mergem la Basescu :))

Voi credeti ca ACTA o sa fie in vigoare ?? Va dati seama ca aproape toata tara iasa la protest deoarece 99,9 % din Romani folosesc internetul.

Daca ACTA va intra in Vigoare noi protestam in urmatorul fel : Chemam toti membri B-Zone si alte comunitati si mergem la Basescu :))

Intr-un fel ai dreptate, nu va intra, dar e bun un vot de-al nostru.

A mai fost si cu SOPA si PIPA, astea tot schimba unele cerinte la contract sperand sa ii accepte sa faca si ei niste monezi.

EDIT: 99,9% dintre oameni folosesc internetul si doar 50% - 65% stiu de aceste organizatii. Iar 25% - 30% au auzit de ACTA, dar nu stiu ce sunt si nici nu le pasa.

Sa avem grija cum iesim imbracati cand mergem la protest.Sa nu avem haine cu Real Madrid,Metalica,ca nu avem drept de autor ! :))

-Nu cred ca economia isi va revenii cu ACTA

-ACTA SOPA si PIPA ..toate 3 fac acelasi lucru = NIMIC! (Pentru ca noi ai vom opri)

Daca o sa intre ACTA in vigoare s-a zis cu noi ! orice vrem sa facem pe net trebuie platit.. nu le-au mai ajuns banii ?! Ce zic ei, hai sa-i amendam ca asculta Guta ! Te joci linistit sa-mp ? nu te mai joci ca te amendam noi.. daca intra in vigoare cantaretii o sa cante degeaba, filmele se fac degeaba, pt ca nimeni nu cred ca se indura sa dea bani pe un videoclip !

Votati !

Eu am votat ! :)

Presupun ca se vor inchide in mare parte site-uri americane, pentru ca am citit undeva ca nu are legatura cu site-urile romane, sau webhost-ingul din Romania. Nu vreau sa credeti ca eu sunt de acord cu Acta dar spun ca nu ne va afecta prea tare pe noi...

VOTATI !

Acta sigur nu va intra in vigoare. si chiar daca va intra in vigoare slabe sanse sa se ia ceva masuri.

as vrea sa o vad si pe asta sa bage la inchisoare minim 50 % din populatie tarii(vor trebui multe inchisori :))))))))))) ) si amenda de sute de mii de dolari :)) pai va scadea economia si mai mult.

PS. am un prieten care in acest moment are 13000 de melodii pe pc si cateva sute de GB de filme. ce or sa faca o sa ii bage tot neamu la parnaie pe viata :)) pentru toate filmele si melodiile piratate.

PS 2. Tot prin acta ar trebui sa bage si toti profesorii de info la parnaie ca prin scoli/licee sunt pline calculatoarele de sisteme de operare si programe piratate.

Lol, va agitati atat pentru o prostie. Romania moare de foame si e sub zapada. Basescu nu poate sa dea 25 % inapoi, care i'a taiat din salarii, pensii si voi credeti ca are bani pentru a finanta un sistem anti-coruptie, anti-piratare, e grav atunci. Ganditi inainte sa vorbiti !

Sunt sigur ca ACTA este o alta manevra a masonilor de a face bani!

Faza cu "piraterie" este doar o masca,este o acoperire la o escrocherie uriasa!

Vor inchide toate site-urile private de pe internet(platesc un TVA lunar,ex:google,facebook) si vor pune niste site-uri ale guvernului ca sa aiba 100% din castigul lunar.(Banii de pe reclame,donatii etc).

(Tot ce am zis un pic mai sus este o parere personala si ar trebuii tratata ca atare).

Semnati impotriva lor : Click!

Mai multe informatii : Click!

Propun ca acest topic sa primeasca Pinned.Este un lucru foarte important si trebuie ca toata lumea sa ia la cunostinta!

By the way,

Pentru cine sta in Bucuresti,sambata de la 5:00 pm pana la 10:00 pm v-a avea loc un protest numit : "Bucurestiul spune nu ACTA".

Acta sigur nu va intra in vigoare. si chiar daca va intra in vigoare slabe sanse sa se ia ceva masuri.

as vrea sa o vad si pe asta sa bage la inchisoare minim 50 % din populatie tarii(vor trebui multe inchisori :))))))))))) ) si amenda de sute de mii de dolari :)) pai va scadea economia si mai mult.

PS. am un prieten care in acest moment are 13000 de melodii pe pc si cateva sute de GB de filme. ce or sa faca o sa ii bage tot neamu la parnaie pe viata :)) pentru toate filmele si melodiile piratate.

PS 2. Tot prin acta ar trebui sa bage si toti profesorii de info la parnaie ca prin scoli/licee sunt pline calculatoarele de sisteme de operare si programe piratate.

Cel care detine megaupload.com si megafile.com a luat 50 de ani de inchisoare.

Tipul are 47 de ani,3 copii si o sotie.Ti se pare corect?ca un criminal in serie sa ia 20-25 de ani si un detinator de un asemnea site sa ia dublu?

5 ani daca ai share-uit un file si 50 de ani daca detii un asemnea site.Regulii nu sunt inca aprobate.Norocul nostru!

PS 2 : -> Teapa,dupa cum spune legea,scoliile n-au voie sa foloseasca progame piratate.Ori le cumpara pe banii lor,ori pe banii donatilor.Daca ai gandii un pic mai mult,care-i scoala i-ar place sa dea in Cancan ca foloseste programe piratate?Tine de imagine,dar ce sa sti tu.Trebuia sa exista si un ACTA-iist pe aici :-J

1. Ar fi bine sa fie ACTA , nu vom mai sta atata in fata Calculatorului

2. Ar fi rau , ca ne-am obisnuit in fata calculatorului

eu am votat

Cum poti sa spui asta ? Nu ai inteles nimic , nu numai ca nu o sa mai stai la calculator , dar o sa stai la inchisoare pt ca ai downloadat o melodie a lui salam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.