Jump to content

How High (2001)

LoLLi
 Share

Recommended Posts

Poster:

How-High-933-116.jpg

Descriere:

Silas si Jamal il pierd pe cel mai bun prieten al lor, Ivory, in cadrul unei incaierari din cauza drogurilor. Dupa moartea acestuia, ei ii folosesc cenusa pentru a creste o planta prin care tin legatura cu spiritul lui Ivory. Cu ajutorul acestui drog puternic, ei vor ajunge la Harvard. Desi viata lor in facultate nu difera prea mult de cea de pe vremea cand erau acasa, ei reusesc sa se distreze si sa le schimbe vietile stundentilor din liga. Intr-un final resursele plantei se risipesc, lasandu-i pe cei doi sa se descurce singuri intr-o facultate de prestigiu.

Trailer:

ON:Este un film super, o comedie super reusita, l-am vazut de multe ori impreuna cu prietenii si de fiecare data am ras mai mult ca ultima oara, este prea frumos si prea haios ca sa nu te uiti la el. Daca esti singur acasa si chemi niste prieteni si aveti chef de panarama si sa radeti bine, acesta este filmul potrivit.

Sursa:IMDB.com

Inainte de a mai deschide topicuri noi, iti sugerez sa citesti regulamentul, unde vei descoperi un anumit model de postare ce ar trebui respectat.

/edit: intr-adevar, greseala mea, in ceea ce priveste opinia personala. Scuzele de rigoare.

Edited by Aylin

ON:Este un film super, o comedie super reusita, l-am vazut de multe ori impreuna cu prietenii si de fiecare data am ras mai mult ca ultima oara, este prea frumos si prea haios ca sa nu te uiti la el. Daca esti singur acasa si chemi niste prieteni si aveti chef de panarama si sa radeti bine, acesta este filmul potrivit.

Aceasta este parerea personala daca nu ai remarcat, nu am postat dupa un model si mi-am permis sa scriu asa parerea personala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.