Jump to content

[Bug Report] Multiple bugs (Part 1)

KEYNE

Recommended Posts

Nick-ul tau: KEYNE

Descrierea bugului: Nu merge comanda /service medic

Screenshot(s): nu se poate face

=================================================================================

Descrierea bugului: Cand ai jobul "Gunoier" sau "Fermier" si muncesti,ti se poate fura masina,si cand ti se fura masina iti ramane checkpoint-ul.Eu spun cand dai /farm(La Fermier) si /collecttrash (La Gunoier) Masina,respectiv combina sa fie BLOCATE pana cand te dai tu jos,sau sa fie un timp,aprox 5 minute cand poti face farm/trash collecting in continu,iar cand cele 5 minute au expirat sa iti puna un check point la "casa" si sa se termine tura

Screenshot(s): nu se poate face

=================================================================================

Descrierea bugului: Combina de la jobul Fermier,are fuel 101..

Screenshot(s): http://i.imgur.com/pqOM0.png

Descrierea bugului: Daca scriu /rob,imi scrie "Error:unknown command",dar comanda exista,apare pe /help

Screenshot(s): http://i.imgur.com/cu3Gm.png

1. Comanda /service medic nu merge cand esti in masina/casa din cate stiu.Si daca nu sunt Medici online va aparea ca nu sunt medici online. Normal dupa relog va merge.
  2. Nu e nici un bug, asa sunt romanii..
  3. Poate sa aiba si 200 fuel, nu e bug..
  4. La ultimul update s-a modificat robul, acum ai nevoie de orice masina de minim 4 locuri cu 3 pasageri si un sofer. Era o problema cu Rob Points si lumea abuza si momentan a fost scoasa comanda.

Sper ca ti-am fost de ajutor .

1 - Da mi-am dat seama,nu trebuie sa fi in masina..Doar ca nu era nici un mesaj,am crezut ca e bug.

2 - Da,dar ar trebui sa fie blocate totusi..

3 - Pai,in Procente(%) numarul 200,nu e cam "deplasat" ?

4 - Eu ma refeream doar ca apare acel text..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.