Jump to content

Bug Tunning

Zipper cu punct

Recommended Posts

Cand mai patesti chestii de genu faci relog,iar daca tot la fel iti face ,dai restart la calculator si iti va merge cu siguranta.

Its not bug, just relog and try again.

Mi se mai intampla dau relog si merge..

Si mie mi sa intamplat chestia asta ....cand ti se intampla asa ceva dai relog..

Cand mai patesti chestii de genu faci relog,iar daca tot la fel iti face ,dai restart la calculator si iti va merge cu siguranta.

Totusi este un bug,ori al samp-ului ori al serverului.

Oricum,multumesc m-am lamurit de chestia cu relogu.

Nu mai e nevoie de reply-uri.

Nu este bug...

Dai relog si iti va merge !

535235423 de posturi total INUTILE FRATILOR ! Ma, va simtiti mai bine daca aveti 115 posturi in loc de 114 ? Fa face +1 la reputatie ? Dati 3242 de +1 la fiecare topic cu acelasi raspuns :| Prea tampiti sunteti...

535235423 de posturi total INUTILE FRATILOR ! Ma, va simtiti mai bine daca aveti 115 posturi in loc de 114 ? Fa face +1 la reputatie ? Dati 3242 de +1 la fiecare topic cu acelasi raspuns :| Prea tampiti sunteti...

Nu ti se pare ca e cam tarziu si nu dormi?Ai un limbaj cam neadecvat fata de ceilalti...

Voi cere warn up pentru tine !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.