Jump to content

Cerere Signature & Logo .

K H A L I F A
 Share

Recommended Posts

• Display name: Costea_Silviu .
  • Doresc: Signature & Logo .
  • Text: Costea .
  • Dimensiuni: -
  • Imagine(obligatoriu): http://postimage.org/image/yscxu7bl5/ .
  • Alte precizări?: La logo doresc sa fie un scris ''Costea_Silviu - 1 year on B-Zone COmunity'' . Vedeti voi .

Edited by Costea Vicious

Scuze ca postez dar... Ba copile tu macar citesti regulamentul?Acolo scrie clar ca poti face o cerere dupa 5-10 zile de la ultima cerere la tine a trecut doar o zi :-o si deja vrei altceva? Oricum ai aceeasi poza si vrei acelasi Text :-o .

Sincer Cred ca esti batut in cap :-J

Scuze ca postez dar... Ba copile tu macar citesti regulamentul?Acolo scrie clar ca poti face o cerere dupa 5-10 zile de la ultima cerere la tine a trecut doar o zi :-o si deja vrei altceva? Oricum ai aceeasi poza si vrei acelasi Text :-o .

Sincer Cred ca esti batut in cap :-J

Pro cu tine, dar nici tu nu ai voie sa postezi aici...

ON:

CR42f.png

Sper sa-ti placa.

Cer TC . Nu am chef sa isi bata acesti 2 ''copii'' joc de mine :-J .

Copil esti tu . Acest lucru l-ai dovedint furand semnaturi / avatare de la alti membri , fara a avea macar intentia de a purta ceva original , propriu .

TOPIC CLOSED !

MOTIVUL : Nu au trecut 10 zile de la ultima cerere . Ai interdictie de la mine 14 zile . Ai facut de n ori aceasta greseala si desi eu te-am avertizat nu m-ai ascultat .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.