Diaz09 Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Deci,am si eu o problema,am 2 calculatoare,si am un singur cablu de internet. [ ip static ]. Vreau sa stiu,cum pot face sa am internet pe ambele pc-uri ? Din cate am inteles este nevoie de un router,si de acolo pleaca 2 cabluri,nu stiu sigur,lamuriti-va care va pricepeti,multumesc. @ Daca e sa iau router sa am net pe aman2 PC,platesc de 2x abonamentul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Nu... E altfel. -Tu iei router-ul si acolo pui firul de netul principal. Dupa care tu iti iei cate iesiri vrei tu, in cazul tau iei 2 iesiri care vor merge in cele 2 calculatoare. Un caz fericit ar fii daca ai avea laptop si PC, asa e mai usor, ar intra in PC o iesire de la router si de pe laptop doar cauti prin WiFi. Asa e posibil ca sa nu-ti ajunga firele la amandoua calculatoarele de odata... -Nu, nu platesti de 2x internetul. Daca folosesti netul deodata pe am2 calculatoarele se imparte la 2 viteza de la net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaz09 Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 Nu... E altfel. -Tu iei router-ul si acolo pui firul de netul principal. Dupa care tu iti iei cate iesiri vrei tu, in cazul tau iei 2 iesiri care vor merge in cele 2 calculatoare. Un caz fericit ar fii daca ai avea laptop si PC, asa e mai usor, ar intra in PC o iesire de la router si de pe laptop doar cauti prin WiFi. Asa e posibil ca sa nu-ti ajunga firele la amandoua calculatoarele de odata... -Nu, nu platesti de 2x internetul. Daca folosesti netul deodata pe am2 calculatoarele se imparte la 2 viteza de la net. Nu... E altfel. -Tu iei router-ul si acolo pui firul de netul principal. Dupa care tu iti iei cate iesiri vrei tu, in cazul tau iei 2 iesiri care vor merge in cele 2 calculatoare. Un caz fericit ar fii daca ai avea laptop si PC, asa e mai usor, ar intra in PC o iesire de la router si de pe laptop doar cauti prin WiFi. Asa e posibil ca sa nu-ti ajunga firele la amandoua calculatoarele de odata... -Nu, nu platesti de 2x internetul. Daca folosesti netul deodata pe am2 calculatoarele se imparte la 2 viteza de la net. calculatoarele sunt la foarte mica distanta, un metru .. crezi ca nu ajunge ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Ba da ajunge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaz09 Posted February 18, 2012 Author Share Posted February 18, 2012 1.Deci trebuie sa cumpar un router, ok ? 2. E nevoie de un tip de router anume ? sau nu conteaza? 3. Bag cablul pe care il am acum in router,si apoi ? de unde inca 2 cabluri care sa plece la un pc, si alt cablu la alt pc? 4. Trebuie sa fac ceva din Control Panel din cate am inteles ?! 5. Multumesc de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Informatiile vin cu router-ul. Iesiri pentru router gasesti la magazinul de unde il cumperi. Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Informatiile vin cu router-ul. Iesiri pentru router gasesti la magazinul de unde il cumperi. Salut. Routerul il poti achizitiona si de la firma de la care ai netul...iar daca nu te descurci poti sa ii chemi pe ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaz09 Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 multumesc mult radu si brawL ,puteti da closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Topic closed! Motiv: Dorinta utilizatorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts