Jump to content

B-zone Fotball Meeting (Bucuresti)

Ultras Dinamo

Recommended Posts

Deci vad ca e o problema cu avansul..

Ne strangem maine/poimaine cel tarziu liderii de echipa la Unirii/Tineretului daca sunt 4 echipe 25 lei de echipa si daca sunt 3 echipe cel putin 30 lei de echipa cine nu se prezinta la ora stabilita si in locul stabilit clar echipa este data afara ca si asa sunt destule echipe care asteapta sa joace si nu au loc!

Stati linistiti cu banii ca nu ii ducem nicaieri decat la teren e o activitate facuta de B-Zone asa ca nu fugim cu banii sau alte idei.

Afara daca mergem terenu e inghetat si nu stau sa-mi rup picioarele pe acolo.

Daca nu sunteti deacord ok mergem pe sintetic normal ca va e greu sa veniti sa dati 30 lei:-j ...dar sa va aud pe acolo "ca cine nu a vrut ma sa vina sa aduca banii"

Bafta :*

Ok prietene, echipa noastra ne cunoastem toti putem sa ne intalnim si sa strangem bani si liderul sa-i duca nu cred ca este o problema dar echipa 3-a care este facuta aici pe forum, uni stau in magurele, alti in berceni e o diferenta prietene, nu cred ca vor aia din magurele ( dau un ex. ) vor sa se intalneasca cu ala din berceni doar sa dea bani, frumos ar fi sa jucam pe un sintetic in aer liber, dar si aici in balon este frumos, dar cum se intalnesc liderii sa-i dea bani lu' Croco ? Pentru ca suntem din zone diferite ale Bucurestiului.

Dar nu inteleg.....Cum noi am putu sa ne facem echipa si nu ma stiu aproape cu toti din echipa mea , nu i-am vazut niciodata in realitate pe unii ... si altii nu pot.

Organizati-va si voi ma nene.... hai ca puteti astept echipa a 4 :)

Salut , ma e bine si pe sintetic normal .parerea mea ca merge foarte bine ...

Daca jucati la echipa de club , faceti figuri ? daca pe sintetic ,iarba s-au balon?

Mergem sa ne distram , si sa jucam fotbal , nu conteaza locul putem merge oriunde... acum ramane la alegerea voastra

PS: si in ghencea este acoperit si putin ferit de vant , dar ... nu stiu .

Parerea mea ca nu ar trbui sa mai faceti atatea mofturi prostesti , sa stiu daca vin s-au NU VIN , ca sambata e ziua mea de nastere ,vin pentru voi si sa ma distrez nu conteaza locul ,acum nu stiu , alegeti voi.

Salut , ma e bine si pe sintetic normal .parerea mea ca merge foarte bine ...

Daca jucati la echipa de club , faceti figuri ? daca pe sintetic ,iarba s-au balon?

Mergem sa ne distram , si sa jucam fotbal , nu conteaza locul putem merge oriunde... acum ramane la alegerea voastra

PS: si in ghencea este acoperit si putin ferit de vant , dar ... nu stiu .

Parerea mea ca nu ar trbui sa mai faceti atatea mofturi prostesti , sa stiu daca vin s-au NU VIN , ca sambata e ziua mea de nastere ,vin pentru voi si sa ma distrez nu conteaza locul ,acum nu stiu , alegeti voi.

Imi place cum gandesti amice, dar am vorbit cu croco si din ce-am inteles se face pe sintetic normal.

Asa ca numai spuneti pe mess sau in alte " locuri " nu cred ca se mai face, sau ceva de genu', se face, sintetic normal sau balon nu conteza !!!

Imi place cum gandesti amice, dar am vorbit cu croco si din ce-am inteles se face pe sintetic normal.

Asa ca numai spuneti pe mess sau in alte " locuri " nu cred ca se mai face, sau ceva de genu', se face, sintetic normal sau balon nu conteza !!!

Da ma nu conteaza unde jucam , doar sa jucam si sa ne strangem odata !!! :>

Baaaaa.... ce credeti ma? :|

Am avut azi antrenament si ce crezi ma.... Am meci Sambata de la 15:00 :O:O:O .... cum frate asa ghinion in mijlocul zilei......

Pupateash talpile Doamne......

Puteti Duminica? aveti program? o sa incerc sa iau ziua de la 2-3 .... va rog...

Ma scuzati ca va dau peste cap.... XX , dar.......uitati-va si noi...

Baaaaa.... ce credeti ma? :|

Am avut azi antrenament si ce crezi ma.... Am meci Sambata de la 15:00 :O:O:O .... cum frate asa ghinion in mijlocul zilei......

Pupateash talpile Doamne......

Puteti Duminica? aveti program? o sa incerc sa iau ziua de la 2-3 .... va rog...

Ma scuzati ca va dau peste cap.... XX , dar.......uitati-va si noi...

Pentru mine e mai bine Duminica , pentru ca Sambata am si eu meci , tocmai la Chiajna ...

@Croco - N-am program pentru Duminica chiar daca sambata era perfect pentru mine :X , merge si duminica ( parerea mea ) , dar asta nu conteaza prea mult, locul unde jucam conteaza ca nu avem un "teren" stabil unde sa ne desfasuram activitatea.

Sunt câţiva şi din Tecuci, Eu, Cipigroza, Eugen90, Supranatural13, Unniversall, Just_Cause, .Ellusionist., UzU şi mai sunt câţiva care s-au lăsat de samp, cine ştie :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.