Jump to content

ENB (Work in samp, no lag)

Killik

Recommended Posts

Este un ENB modificat de mine si facut in asa fel incat sa nu faca lag si sa mearga bine in SAMP. Ce am facut eu defapt a fost sa descarc mai multe moduri si sa iau ce este mai bun din fiecare si sa creez unu care sa mai schimbe un pic aspectul invechit al GTA-ului.

Am postat 2 imagini sa vedeti despre ce este vorba.

http://imageshack.us/photo/my-images/607/samp011mn.png/ (fara mod)

http://imageshack.us.../samp012fd.png/ (cu mod)

Pentru cine este interesat de acest mod ma puteti cauta:

-id de mess adrianus_br_2007

-sau in joc (samp B-Zone) nick "JunioruL"

Nu luati toate prostiile, are 7 posturi. Este posibil sa fie keylogger, aveti grija. Si data trecuta un '' destept '' cu acelasi nr. de posturi a postat un ENB care era keylogger.

Nu luati toate prostiile, are 7 posturi. Este posibil sa fie keylogger, aveti grija. Si data trecuta un '' destept '' cu acelasi nr. de posturi a postat un ENB care era keylogger.

Ce Keyloger prietene?

Stai calm :)

Nu e keyloger, poate sa confirme si brawl, nu ma ocup cu tampenii deastea. Am contu acesta pe forum de 2 ani si nu imi place sa fac multe posturi sau sa postez pe unde imi vine.

Mda... aa... Brawl nu prea pare a fi de incredere, el face 100 de posturi in 10 minute ca sa faca si el 1000... interesant... chiar ma intreb cum ar putea el dovedi ca nu e keyloger prin alt mod in afara de faptul ca posteaza un REPLY. Cel mai bine este sa downloadati ENB Series de la un provider oficial sau un prieten bun. Verificati pagina 3 discutii generale RPG sau pagina 4 cu Totul despre moduri de dookie si vedeti ca aveti acolo un ENB bun, va garantez ca e mult mai sigur de la dookie decat de aici.

Mda... aa... Brawl nu prea pare a fi de incredere, el face 100 de posturi in 10 minute ca sa faca si el 1000... interesant... chiar ma intreb cum ar putea el dovedi ca nu e keyloger prin alt mod in afara de faptul ca posteaza un REPLY. Cel mai bine este sa downloadati ENB Series de la un provider oficial sau un prieten bun. Verificati pagina 3 discutii generale RPG sau pagina 4 cu Totul despre moduri de dookie si vedeti ca aveti acolo un ENB bun, va garantez ca e mult mai sigur de la dookie decat de aici.

In primul rand...iti zic Buna Seara..sa nu par ....asa

Care este problema ta ca fac eu 100 posturi in 10 minute?huh? Te-ai ajuns cu 1k de posturi...si gata...incepi sa suferi?

Ce te priveste?am facut cumva posturi aiurea?si chiar daca am facut posturi aiurea...am primit warn up...warn-urile au fost sterse din banii mei nu din banii tai..ca sa imi reprosezi mie ca fac 100 posturi in 10minute...

Te-a obligat cineva sa descarci acest mod?Te-a platit Dookie sa ii faci reclama la Enb-ul lui?sincer..nu cred..

In primul rand...iti zic Buna Seara..sa nu par ....asa

Care este problema ta ca fac eu 100 posturi in 10 minute?huh? Te-ai ajuns cu 1k de posturi...si gata...incepi sa suferi?

Ce te priveste?am facut cumva posturi aiurea?si chiar daca am facut posturi aiurea...am primit warn up...warn-urile au fost sterse din banii mei nu din banii tai..ca sa imi reprosezi mie ca fac 100 posturi in 10minute...

Te-a obligat cineva sa descarci acest mod?Te-a platit Dookie sa ii faci reclama la Enb-ul lui?sincer..nu cred..

Aaa... buna seara, eu nu vreau sa te superi pe mine (evident ca ai facuto deja), dar cine poate avea incredere in cineva care face doar un reply cu "Da, merge :) e ca lumea tare" hmm?? SIncer, eu nu, si chiar nu sufar, tu ai suferit acum prin ceea ce ai spus. Ce ma intereseaza pe mine ca ti-ai platit warnurile tale? LOL

Si by the way, nu m-a platit dookie, i-am facut reclama pentru ca merita si este cunoscut intr-un mod bun.

Da-i si tu putin bloom ca nu se merita sa il iei doar pentru o reflexie. :)

Eu il folosesc fara Bloom, imi place mai mult fara. Fiecare cu cei place, unii vor doar reflexia, altii doar culoare, eu il pot modifica pentru fiecare-n parte, doar sa mi se spuna. Si oricum multe efecte nu poti pune ptr ca SAMP nu le suporta, doar in single player merg.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.