K H A L I F A Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Display name: Costea_Silviu. Doresc: Signature/Avatar/Userbar/Logo, etc. : Logo Text: Costea Dimensiuni: Protrivite pentru o semnatura ... Imagine(obligatoriu): - Alte precizări?: As dorii un font gri si va multumesc anticipat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 (edited) Sper sa-ti placa. #Vezi ca din greseala i-ai copiat avatarul lui Anthony. Edit: Ha Ha Ha ce amuzant esti. Eu cred ca acest player ar trebui sanctionat, face posturi in misto. Voi vorbi cu admini si vei vedea , nu e prima oara cand iti bati joc. Cu ce-mi bat joc? Ca ti-am facut creatia e bataie de joc? Daca asta e bataie de joc fa-ti tu una mai buna. #Ce sa vorbesti cu adminii? S-au cam saturat de . Tu chiar nu realizezi ca esti penibil? Nu vrei sa porti si tu ceva original, o idee propie, o poza facuta de tine etc. De ce mereu trebuie sa copiezi de la altii? Eu sincer nu te inteleg. Poate sa aiba altu' un avatar de nota 25 jumate', dar de ce sa-l copiez? De ce sa nu port ceva original? Asa urat, stramb, aiurea cum este, este original. "Elementul esential al talentului este originalitatea si originalitatea inseamna diferentiere." Nici nu au trecut cele 14 zile de interdictie impuse de Anthony. http://forum.b-zone....signature-logo/ Stiu ca nu e treaba mea, dar te-am atentionat spre binele tau. ASA! Ia-mi si member title. Macar de ai avea idee ce inseamna aia... Edited February 27, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
K H A L I F A Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 Ha Ha Ha ce amuzant esti. Eu cred ca acest player ar trebui sanctionat, face posturi in misto. Voi vorbi cu admini si vei vedea , nu e prima oara cand iti bati joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 TOPIC CLOSED !MOTIVUL : Nu au trecut 10 zile de la ultima cerere . Ai interdictie de la mine 14 zile . Ai facut de n ori aceasta greseala si desi eu te-am avertizat nu m-ai ascultat . Topic Closed! Motiv: Nu au trecut 14 zile de la interdictia alocata tie deci prin urmare voi cere warnup pentru tine deoarece nu respecti regulamentul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts