Bunicu aka Crux Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 (edited) Enjoy. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Suspend 7 zile. Edited March 13, 2012 by DaniSteptu RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Bunicu B , in primul rand , nu mai pune textul la 20 de km de render, cat mai aproape e cel mai bine .. Animatii pe semnatura , uh , si genul asta de animatie merge pe avatar, la semnatura ma dor ochii ( parerea mea ) .. Imi place luminozitatea in unele dar textul strica rau... Keep up the good work , tutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Lasa textul ala sa se vada nu ii mai da fill 0% si urmeaza un tutorial despre text,textul nu se pune in coltul lucrarii NICIODATA,si nu mai folosi efectul ala pe semnaturi si nici pe avatare deoarece nu e un efect foarte frumos...si sa ai grija la lumina ca la unele e prea puternica la unele prea slaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunicu aka Crux Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 Mersi de sfat, dar nu am pus in colt:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunicu aka Crux Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Mersi de sfat, dar nu am pus in colt:) Nu ai pus in colt dar nici mult nu mai aveai,textul se pune aproape de focal.Incearca sa lasi textul deoparte pentru o vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Textele sunt prea mici, nici nu vezi ce scrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunicu aka Crux Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Frumos Cea cu Wiz Khalifa imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryce Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 La cea cu Dragon BallZ imi place smudge-ul dar puteai folosi alta coloristica. In rest, integrare buna. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 (edited) Am gasit deja 2 lucrari RIP. Lucrarea 11 ( Pe care ai luat-o de la Inspirational de pe ro-sotw ) Aici originalul : Si la ultima cea cu DragonBallZ smudge-ul e furat si a primit reclamatie si in alta parte. Edited March 12, 2012 by Eusebio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Ai timp pana diseara la 20:00 sa dai pm cu psd la lucrarea 11 zisa de eusebio... Eusebio , vreau sa vad link cu reclamatia la cea cu dragonballZ , lasami pe mess sau pm Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts