Jump to content

Recommended Posts

Bunicu B , in primul rand , nu mai pune textul la 20 de km de render, cat mai aproape e cel mai bine ..

Animatii pe semnatura , uh , si genul asta de animatie merge pe avatar, la semnatura ma dor ochii ( parerea mea ) ..

Imi place luminozitatea in unele dar textul strica rau...

Keep up the good work , tutz

Lasa textul ala sa se vada nu ii mai da fill 0% si urmeaza un tutorial despre text,textul nu se pune in coltul lucrarii NICIODATA,si nu mai folosi efectul ala pe semnaturi si nici pe avatare deoarece nu e un efect foarte frumos...si sa ai grija la lumina ca la unele e prea puternica la unele prea slaba.

Mersi de sfat, dar nu am pus in colt:)

Nu ai pus in colt dar nici mult nu mai aveai,textul se pune aproape de focal.Incearca sa lasi textul deoparte pentru o vreme...

Am gasit deja 2 lucrari RIP.

Lucrarea 11 ( Pe care ai luat-o de la Inspirational de pe ro-sotw )

Aici originalul :

Abstract_vector__a_little__by_Skriim.png

Si la ultima cea cu DragonBallZ smudge-ul e furat si a primit reclamatie si in alta parte.

Edited by Eusebio

Ai timp pana diseara la 20:00 sa dai pm cu psd la lucrarea 11 zisa de eusebio...

Eusebio , vreau sa vad link cu reclamatia la cea cu dragonballZ , lasami pe mess sau pm

Topic Closed!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.