Jump to content

Cerere lider

flaviu

Recommended Posts

e adevarat ca betea e cam but..

dar e vina adminilor ca nu stiu sa aleaga lideri buni

Ai grija cum vorbesti! Iti dau doar 10% warn pe forum pt jigniri. NU e treaba ta cum se aleg liderii... si tu nu esti in masura sa ne critici.

Momentan este lider NR, nu a avut nicio reclamatie... si daca are nevoie de ajutor poate intreba oricand un admin si va fii ajutat cu siguranta.

Cum nu am motive ca sa'l demit pe betea atunci NU se schimba lideru'.

da aline dar toata lumea il judeca ca nu e de treaba tu nu vezi cf cand i spun sa ma ajute nu vrea ca cik are treaba dar el de fapt se plimba in oras si nu se tine de factiune cand i spun sami dea comenzile el zice ce comenzi ai grija cati dau uninvite tu nu sti cum vb

acuma imi spui si tu sa fac am un martor pe croco el o vazut ce sa intamplat sis si razvan

EDIT: deci uite cati oameni mau votat cu pro dak si tu ai crede ca nu e bun betea ca lider e ok...ati facut si voi o prostie nfs era ffb ca lider dar lati luat pe betea ce sa mai zic......toti zic ca betea e .....,.......,...... ..

E incepator de samp , a fi lider este ceva nou pentru el , mai ales sa fii lider pe un server asa mare. De ce nu aveti rabdare cu el , sa il invatati , sa devina si el "mare zeu" asa cum va credeti voi , dati vina aiurea pe el , ca nu-si face treaba. Pe bune , unde vrei sa invete sa fie un lider bun daca voi nu ii acordati o sansa , ci dimpotriva ii dati cu sutul in cur.

Lui betea chiar ii place in NR , si vad ca are de gand sa stea chiar mai mult de o luna.

Nu ca unii dintre voi , "mari lideri" , va plictisiti de factiune in 5 zile.

Asa stiti sa faceti , va bateti joc de incepatori , le cereti bani , cand ei nu stiu ce se intampla in jocul asta , sau mai stiu eu ce le faceti. ( nu vorbesc despre betea , asa in general , am vazut eu cum va comportati ) , si , unii dintre voi mai indrazniti sa faceti cerere admin.

Cand normal un admin asta trebuie sa faca , sa instruiasca niste playeri , sa-i invete sa joace.

man eu incercam sal ajut da nai vazut ce o zis

Flaviu-Sal all ma bucur sa fiu printre voi sall betea

Betea-Sal

Flaviu-Omule ma poti ajuta cu comenzile ca vadca nu ai pus pe forum

Betea-Tu nu sti comenzile nimeni nu mio comandat inca una si ai uninvite

Flaviu-Eu vb frumos cu tn

EDIT: deci o multime pe mn cu pro + ca lor nu le place de betea ma luati ca lider la nr?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.