Kaiac Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Deci eram afk de c-am 2 ore, si cand ma intorc la PC...ma trezesc de un Kick de la " domnu shurubel'' pe motiv ca eram ca /sleep nu e pt a sta noapte pt a face RP,dar el nu a observat,ca eu stau si pana la 5-6 dimineatza On,cand e plin serveru de codati,el doarme,nefacndusi datoria... dp care intru iar si il intreb de ce imi dadu Kick? ca eram afk 2 ore? l-am intrebat pe domnu admin RazR akm aproape 1 saptamana,c-am cat am voie sa stau afk...mi-a raspuns c-am 8,9,10 ore,Maxim!!pacat ca nm am SS,sa va arat:) ca poate credeti ca inventez,desii nu am de ce dp kicku primit de la Shurubel ,il intreb dc imi dadu kick?el imi raspunde pt ca nu ai voie sa stai noaptea mai mult de 5 ore afk(eu fiind doar de 2ore) si ziua tot 5 ore ! total aiurea ! neinscriind in nici un regulament al forumului scris de owner!!si dupa ii dau /ad si ii zic ok...daca eu luai kick...dai si lui Kip kick ca-i tot de 2 ore ca sii mine afk...dar el nu primeste nimic(Kip),si shurubel numai zice nimic,,,voi ce credeti? e corect? si voi puteti fii in situatia mea intr-o zi ! Screen Shot : 1 2 3 4 5 Alin_MaesT,BoBo sau RazR,nu de ceilalti,vreau un raspuns concret de la ei ! nu de la ceilalalti....... PS: nu stiu ce Magazin viseaza Shurubel,dar eram pana la masina.... si cum " zice shurubel: 5 ore ziua si 5 ore seara" , eu eram de cat 2 ore amarate;)....dar voi adminilor unde sunteti? pe 3,4,5,6 dimineata? ca e plin de codati?si ma omoara n truna?mai bine 4 admini decat 8 sau cati sunteti ziua.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 da-o naiba de treaba... ce e asta? e bataie de joc,de la un copil de 13 ani,dp care am inteles............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drew Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Eu imi amintesc foarte bine cand RazR a zis sa lasam afk 7-8 ore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 mersii Dark,pentru reply ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 deci razr a intrat pe server sa ceara ajutorul unui admin, sa vina pe serverul de teste pentru ca avea nevoie de ajutor la niste imbunatatiri, si lam intrebat daca au voie sa stea afk noaptea sa faca rp, acesta a zis nu si sa va dam kick, si acum la 2 noaptea ai intrat iar in sleep... si multi altii, eu nu ii pot da lui kip kick, dar oricum am sa ii spun dimineata cand se trezeste ... e admin si el, o sa inteleaga, vorbim maine cand il vad on.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 total aiurea reply-ul tau Shurubel ! eu l-am intrebat pe RazR,cand acesta iesise din casa lui: Man cate ore ai voie sa stai afk?ca am primit kick de ka Kip,ca am fost afk 6 ore,reason:hello? si el mi-a zis 8,9-10 ore maxim ! si lu Dark,-cam la fel ! cum poti zice u asta? suntem 2 carora ne a spus.... si cum nu i potzi da kick lui Kip,daca incalaca regulamentu pus de tine ? cica : e admin si el... pe tocmai ! ca-ai admin ar trebuii se stie asta ! nu ma ei pe mn cu alea alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 total aiurea reply-ul tau Shurubel ! eu l-am intrebat pe RazR,cand acesta iesise din casa lui: Man cate ore ai voie sa stai afk?ca am primit kick de ka Kip,ca am fost afk 6 ore,reason:hello? si el mi-a zis 8,9-10 ore maxim ! si lu Dark,-cam la fel ! cum poti zice u asta? suntem 2 carora ne a spus.... si cum nu i potzi da kick lui Kip,daca incalaca regulamentu pus de tine ? cica : e admin si el... pe tocmai ! ca-ai admin ar trebuii se stie asta ! nu ma ei pe mn cu alea alea e regulament pus de mine? , tu si ziua stai afk 6-7 ore cate odata, eu lam intrebat pe razr daca au voie sa stea afk noaptea inainte sa iti dau kick closed, sa nu se faca spam, maine sa decida alin/razr/bobo sa va deseneze ca de la alti admini nu intelegeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 /sleep il poti folosi daca revi dupa maxim 5 ore la PC, NU sa-l lasi toata noaptea afk ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Scuze pentru On dar trebuie sa raspund si eu. Deci eu de obicei nu las afk , dar in noaptea aia ma jucam si a trebuit sa plec undeva si nu am crezut ca o sa stau atat , am venit pe la 5 dim acasa si cand am intrat luasem ban , si sper ca nu la mine te referi prin " Om nesimtit ... " Si ai prea mult tupeu pe tine , daca ai nevoie de ceva vrodata nu ezita sa ma contactezi , numai criticati voi adminii si spuneti ca " domne daca eram eu admin stateam pana la 8 dimineatza " nu e chiar asa suntem si noi oameni. Topic closed.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.