MrYonutz Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Titlul clipului:[b-Zone] Fun with songs Gen:Comedie Durata:2 minute Data lansarii:17.03.2012 Scurta prezentare:Vedeti voi. Link catre clip : #Videoclipul este facut for fun, sper sa va placa. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Funny , bravo )))+1 de incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Only4U Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Funny, felicitari. Succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nKFaTaL Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Haha ). Foarte tare. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSG Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Frumos si amuzant. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Ti-a iesit bine dar putea sa iasa si mai frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Amuzant .Felicitari.Am inceput ziua cu ras . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Daviid Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Cum se cheama aia cu xxl?! )))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Cum se cheama aia cu xxl?! )))))))))))))))) Guta - Port marimea xxl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 A iesit bine Pe la sfarsit am inceput si eu sa rad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Destul de amuzant , felicitari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Melodia care incepe la 0:51 cum se numeste ? Fain videoclipu', bravo ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Mda,a iesit chiar bine....nu ma asteptam...daca nu erai incapatanat si luai si melodiile alea 2 de la mine de care iti ziceam.. In fine..imi place.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Melodia care incepe la 0:51 cum se numeste ? Fain videoclipu', bravo ma Survivor - Eye of the tiger. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aDaTa Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Fain +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Lol, it's so funny why should i not give you +1 ? Brilliant...Keep working like this Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Interesant. Incearca sa creezi mai multa actiune in scenele pe care le filmezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DH01 Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Cool video. I vote you for COTM March 2012 :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Foarte frumos si foarte haios Multumim mult , +1 pentru efort Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Nduletz Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 haios ... chiar ca ma ras pe saturate bft in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Ultima faza este copiata de la S k y l l y. Nu mi-a placut, scuze. Nu o zic in nume de rau, dar primele 2 melodii nu prea stiu ce treaba aveau cu acele filmari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Ultima faza este copiata de la S k y l l y. Nu mi-a placut, scuze. Nu o zic in nume de rau, dar primele 2 melodii nu prea stiu ce treaba aveau cu acele filmari. Care ultima faza? Aia cu grasu'? Si cum adica primele doua melodii nu stii ce treaba aveau? Nu auzi versurile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Care ultima faza? Aia cu grasu'? Si cum adica primele doua melodii nu stii ce treaba aveau? Nu auzi versurile? Da, cea cu grasu'. Si da, am ascultat versurile, dar nu am vazut ceva anume care sa aiba legatura cu ceea ce ai filmat. Oricum, se putea si mai bine. Te rog frumos, nu ma intelege gresit, si tu o sa poti face acelasi lucru la viitoarele mele filme daca vrei dar sa stii ca nu in totdeauna vor fi useri ai acestei comunitati care sa zica "bravo, ce tare, merita sa castige COTM, vai mama ce bestial, s.a.m.d." Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Funny.Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Da, cea cu grasu'. Si da, am ascultat versurile, dar nu am vazut ceva anume care sa aiba legatura cu ceea ce ai filmat. Oricum, se putea si mai bine. Te rog frumos, nu ma intelege gresit, si tu o sa poti face acelasi lucru la viitoarele mele filme daca vrei dar sa stii ca nu in totdeauna vor fi useri ai acestei comunitati care sa zica "bravo, ce tare, merita sa castige COTM, vai mama ce bestial, s.a.m.d." Prima melodie: "Am plecat de-acasa / Si cat mi-e de greu etc". Din cate se vede ala era singur afara in ploaia, si mergea pe linia de tramvai... A doua melodie: Se refera la faptul ca ala a venit la 4 dimineata acasa cu manelele la maxim, iar vecina s-a razbunat pe el. #Multumesc tuturor pentru pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts