Jump to content

[B-Zone] Fun with songs

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Ultima faza este copiata de la S k y l l y.

Nu mi-a placut, scuze. Nu o zic in nume de rau, dar primele 2 melodii nu prea stiu ce treaba aveau cu acele filmari.

Ultima faza este copiata de la S k y l l y.

Nu mi-a placut, scuze. Nu o zic in nume de rau, dar primele 2 melodii nu prea stiu ce treaba aveau cu acele filmari.

Care ultima faza? Aia cu grasu'? Si cum adica primele doua melodii nu stii ce treaba aveau? Nu auzi versurile? 8-|

Care ultima faza? Aia cu grasu'? Si cum adica primele doua melodii nu stii ce treaba aveau? Nu auzi versurile? 8-|

Da, cea cu grasu'. Si da, am ascultat versurile, dar nu am vazut ceva anume care sa aiba legatura cu ceea ce ai filmat. Oricum, se putea si mai bine. Te rog frumos, nu ma intelege gresit, si tu o sa poti face acelasi lucru la viitoarele mele filme daca vrei dar sa stii ca nu in totdeauna vor fi useri ai acestei comunitati care sa zica "bravo, ce tare, merita sa castige COTM, vai mama ce bestial, s.a.m.d."

Da, cea cu grasu'. Si da, am ascultat versurile, dar nu am vazut ceva anume care sa aiba legatura cu ceea ce ai filmat. Oricum, se putea si mai bine. Te rog frumos, nu ma intelege gresit, si tu o sa poti face acelasi lucru la viitoarele mele filme daca vrei dar sa stii ca nu in totdeauna vor fi useri ai acestei comunitati care sa zica "bravo, ce tare, merita sa castige COTM, vai mama ce bestial, s.a.m.d."

Prima melodie: "Am plecat de-acasa / Si cat mi-e de greu etc". Din cate se vede ala era singur afara in ploaia, si mergea pe linia de tramvai...

A doua melodie: Se refera la faptul ca ala a venit la 4 dimineata acasa cu manelele la maxim, iar vecina s-a razbunat pe el.

#Multumesc tuturor pentru pareri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.