Jump to content

Bug Cash !

axNebunu

Recommended Posts

Ieri Seara ...intre orele 22:00 00:00 , am primit niste bani in valoare de ( 1 mil) si imediat sa stricat chatu ....Dupa ce am intrat ia pe server numai aveam acei bani si nici persoana respectiva care mea dat bani. Eu stiam ca dupa ce se strica chatu se da Rollback cu cateva minute in urma ... Si atunci nici eu nu aveam bani si nici persoana cealalta. Stiti ce sa intamplat ?

Salutare Eu sunt acea persoana care i'am dat bani lu axNebunu.Eu aveam 10 mil cash la mine si iam dat 1mil lui si imediat dupa un minut sa stricat serveru si sa dat rollback si cand am intrat pe sv el nu avea bani mil care la primit si nici eu nu aveam bani care nu iam dat.. deci 1 mil a disparut....

Fara ceva dovezi, e greu sa primiti dreptate.Sunt sigur ca se poate controla transferul, dar daca si tu ai primit acei bani cu cateva minute in urma e posibil sa se fi dus la cel ce i-a trimit in contul tau, sau daca i-ai scos cu cateva minute inainte din banca, e posibil sa ii gasesti tot acolo.

Nu cred ca banii s-au pierdut pe drum :)

Dupa ce se strica chatul apar ciudatenii.

Eu am facut un schimb de case cu o persoana si dupa ce s'a stricat chatul casele erau pe numele nostru dar NU aveam chei.Cred ca apar mici buguri dupa ce se strica chatul.

Dupa ce se strica chatul apar ciudatenii.

Eu am facut un schimb de case cu o persoana si dupa ce s'a stricat chatul casele erau pe numele nostru dar NU aveam chei.Cred ca apar mici buguri dupa ce se strica chatul.

Da, acest lucru s-a mai întâmplat, iar fiecare ați primit înapoi keyul care îl aveați înainte de schimb, însă LA FEL e și cu banii, aceștia trebuia să fie înapoi în contul celui care a făcut transferul. Banii nu au cum să dispară singuri iar fără dovezi nu-i veți primi înapoi.

Pai ...Nush cum sa iti explic...dar persoana respectiva avea 10kk cash...si dupa ce a fost rollback avea doar 9kk cash nu imi pot da seama ce sa intamplat ca eu nu ii mai aveam si nici el..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.