axNebunu Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Ieri Seara ...intre orele 22:00 00:00 , am primit niste bani in valoare de ( 1 mil) si imediat sa stricat chatu ....Dupa ce am intrat ia pe server numai aveam acei bani si nici persoana respectiva care mea dat bani. Eu stiam ca dupa ce se strica chatu se da Rollback cu cateva minute in urma ... Si atunci nici eu nu aveam bani si nici persoana cealalta. Stiti ce sa intamplat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Asa ceva nu se poate intampla. Acei bani sunt sigur la cel care ti i-a dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CocalaruLN1 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Salutare Eu sunt acea persoana care i'am dat bani lu axNebunu.Eu aveam 10 mil cash la mine si iam dat 1mil lui si imediat dupa un minut sa stricat serveru si sa dat rollback si cand am intrat pe sv el nu avea bani mil care la primit si nici eu nu aveam bani care nu iam dat.. deci 1 mil a disparut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a r p e Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Fara ceva dovezi, e greu sa primiti dreptate.Sunt sigur ca se poate controla transferul, dar daca si tu ai primit acei bani cu cateva minute in urma e posibil sa se fi dus la cel ce i-a trimit in contul tau, sau daca i-ai scos cu cateva minute inainte din banca, e posibil sa ii gasesti tot acolo. Nu cred ca banii s-au pierdut pe drum Link to comment Share on other sites More sharing options...
axNebunu Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Pai asta ma macina si pe mine ca nici el nu a primit bani inapoi si nici el... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Dupa ce se strica chatul apar ciudatenii. Eu am facut un schimb de case cu o persoana si dupa ce s'a stricat chatul casele erau pe numele nostru dar NU aveam chei.Cred ca apar mici buguri dupa ce se strica chatul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Dupa ce se strica chatul apar ciudatenii. Eu am facut un schimb de case cu o persoana si dupa ce s'a stricat chatul casele erau pe numele nostru dar NU aveam chei.Cred ca apar mici buguri dupa ce se strica chatul. Da, acest lucru s-a mai întâmplat, iar fiecare ați primit înapoi keyul care îl aveați înainte de schimb, însă LA FEL e și cu banii, aceștia trebuia să fie înapoi în contul celui care a făcut transferul. Banii nu au cum să dispară singuri iar fără dovezi nu-i veți primi înapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axNebunu Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Pai ...Nush cum sa iti explic...dar persoana respectiva avea 10kk cash...si dupa ce a fost rollback avea doar 9kk cash nu imi pot da seama ce sa intamplat ca eu nu ii mai aveam si nici el.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Pai ti-a dat banii cu pay nu cu transfer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CocalaruLN1 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 cu pay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Cu pay trebuia sa fie banii la cel la care erau inainte... Fara dovezi nu avem ce face, oricum vor repara acest inconvenient la urmatorul restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axNebunu Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Asta e eu doar v'am zis ce sa intamplat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.