Jump to content

Paramedics - Anunțuri Importante | Important Announcements


Allen Django
 Share

Recommended Posts

Hotarari factiune Paramedics

 

  1. Modificari regulament / adaugari regulament

 

  • Fiecare membru din cadrul factiunii, trebuie sa faca minim 10 ore pe luna (indiferent de ce rank detine) - Sancțiune Rank 1 = Demitere și Rank 2+ = Rank down.
  • Testerii, va trebui sa efectueze testele, impreuna cu un alt tester care va fi pe post de supraveghetor (nu se va baga in exercitarea activitatii testerului pe care il supravegheaza)*

*Nu se accepta ca sa fie acelasi supraveghetor la doua teste consecutive si nici schimbari de locuri (Ex.: Test 1: Claudius da test cu X, supraveghetor : Night, la urmatorul test, va fi alt supraveghetor ! Nu se accepta nici forma : Test 1: Claudius da test cu Y, supraveghetor: Night. Test 2: Night da test cu Z, supraveghetor: Claudius)

**Exceptie se face la membrii de rank 6 care isi asuma veridicitatea test log-ului si gradul de legalitate pentru sustinerea  testului !

 

 

Edited by Preot Claudius
Link to comment
Share on other sites

Anunț rapoarte de activitate


 

Quote

 

Începând cu data de 30 aprilie 2018 raportul de activitate va reveni a fi obligatoriu !

Următoarea săptămână (30 aprilie - 6 mai 2018) raportul minim obligatoriu, va fi 50% față de raportul standard ! (Ex. Rank 1 în loc de 80 de puncte minime necesare, va avea 40 de puncte minime necesare)

ATENTIE !!! Raportul înjumătățit va fi doar pentru perioada 30 aprilie - 6 mai 2018 !

 

 

Edited by Preot Claudius
Link to comment
Share on other sites

Stimati Paramedici, dat fiind faptul ca astazi este ziua voastra, ziua copilului (1 iunie), doresc pe aceasta cale sa va urez un sincer si calduros La multi si fericiti ani!

Totodata, doresc sa anunt pe aceasta cale, faptul ca antrenamentul din seara aceasta va fi anulat, tot pentru ca voi, paramedicii sa va puteti distra de ziua voastra, nu neaparat pe joc, ci chiar si in viata de zi cu zi!

Cu mult respect, Claudius - Lider Paramedics

Link to comment
Share on other sites

Adaugare regula noua!

 

  • Dacă organizatorul unei activități opționale/obligatorii nu se va prezenta la activitatea anunțată, va primi o amendă cu valoare dublă față de premiul activității anunțate, la care a fost absent! (Exemplu: Dacă activitatea anunțată are ca și premiu 50.000$, organizatorul care nu a ajuns la activitate, neanunțând că nu se mai face, din timp, sau negăsindu-și înlocuitor, va plăti o amendă de 100.000$)*
  • *** Clarificare regulă: Organizatorii care vor anunța cu cel putin 3 ore inainte de activitatea propriuzisă, faptul că nu se va mai ține activitatea sau care își vor găsi înlocuitor pentru organizarea activității, vor fi scutiți de amenda menționată!

 

Link to comment
Share on other sites

Activitatea obligatorie privind numărul de ore pe care trebuie să-l fac fiecare membru pentru a nu fi sancționat începând cu luna Iunie este de minim (8 ore) jucate, dacă vor apărea modificări ulterioare voi anunța pe parcurs de ele. 

Edited by Preot Claudius
Link to comment
Share on other sites

Hotărâri conducerea Paramedics

25/07/2018

 

H.C.P nr 1:  Se elimină regula privind  - ”Testării, va trebui sa efectueze testele, împreuna cu un alt tester care va fi pe post de supraveghetor (nu se va băga in exercitarea activității testerului pe care il supraveghează)”.

 

Se admite: Regula nr 1/25/07/2018: Vor fi desemnați doi sau trei  Supervizori care au atribuția să verifice aleatoriu fiecare tester atunci când acesta este în perioada evaluărilor cu candidații acceptați pentru a susține testele de intrare în facțiune. 

  • Supervizorii nu au dreptul să deranjeze cu întrebări atât testerul cât și candidatul în perioada evaluării/verificării;
  • Nu se bagă în exercitarea activității testerului pe care îl supraveghează;
  • El supraveghează corectitudinea întrebărilor cât și a răspunsurilor pe baza regulamentelor;
  • Supraveghează respectarea regulamentelor atât pentru tester cât și pentru candidat pe întreaga perioadă de supraveghere;
  • Verifică corectitudinea punctajelor acordate de către testerul evaluator;
  • Emite un raport de verificare pe care îl trimite liderului printr-un PM pe forum după fiecare verificare, se precizează (numele testerului evaluator, candidatul evaluat, rezultat probă teoretică/practică, data și ora supravegherii, păreri pozitive/negative tester, păreri pozitive/negative candidat, ce ar trebui îmbunătățit tester/candidat, calificativul/nota dată de supervizor la teorie cât și la proba practică atât la tester cât și la candidat, alte precizări).
  • Emite raport lunar privind activitatea din fiecare lună de activitate ca supervizor, raportul este trimis liderului printr-un PM pe forum până cel mult ziua de 3 a fiecărei luni viitoare.
  • Propune liderului promovarea sau retrogradarea membrilor cu minim Rank 4, promovarea/retrogradarea la funcția de tester și nu cea de Rank up, în funcție de activitate cât și de rezultatele rapoartelor de verificare întocmite de supraveghetor;
  • Supervizorii pot susține și ei testele cu candidații facțiunii atunci când au timp și consideră necesar ( se va ține cont la activitatea personală;
  • Fiecare supervizare pe care o face un Supervizor este luată în considerare la activitatea personală a fiecărui supervizor.

Se admite: Regula nr 2/25/07/2018: Testării care vor obține la fiecare verificare MINIM NOTA 7 vor susține testele în continuare, iar cei care vor fi evaluați cu mai puțin de nota 7 la una dintre verificări vor fi opriți temporar de la susținerea testelor cu candidații.

  • Pentru a recăpăta statutul de tester care a fost retras după obținerea unei note la verificare mai mică de 7, testerul v-a susține o testare teoretică cât și practică pentru a redobândi din nou funcția de tester;
  • Punctaj minim proba de redobândire statut tester: T = Teorie ( 2,5/3), P = Practic ( 3/5);
  • Poate cere reevaluarea odată la 3 zile de la ultima evaluare;
  • Evaluarea pentru redobândire o susține cu Liderul facțiunii sau cu unul dintre supervizor ( altul decât cel care te-a evaluat ) pentru a nu apărea discuții;
  • Supervizorul care este prins că fraudează sau avantajează un tester/candidat o să fie revocat atât din funcția de Supervizor cât și din cea de tester pe o perioadă nedeterminată;
  • Supervizorul care nu trimite rapoartele de verificare către lider după fiecare evaluare prin PM către acesta, o să fie sancționat la prima abatere iar la cea de a doua abatere o să fie revocat din funcția de Supervizor păstrând funcția de tester;
  • Liderul este cel care admite sau respinge rapoartele de evaluare emise de către Supraveghetori;
  • Cel care dorește să recapete statutul de tester are obligația să învețe Regulamentul General al Serverului, Regulamentul Facțiunilor Pașnice, Regulamentul Facțiunii Paramedics, cât și celelalte informații cu privire la facțiune și organizarea ei.

Se admite: Regula nr 3/25/07/2017: Liderul are dreptul de a promova orice membru de minim Rank 4+ la statutul de Supervizor dintre membrii cu funcția de tester dobândită în acel moment și cu o activitate bună atât în game cât și pe forum dacă este cazul, se v-a ține cont și de ( activități organizate, prezențe la activități, prezențe la antrenamente, prezențe ședințe, comportament, numărul de teste date cu candidații, notele la evaluări ale liderului sau supervizorilor, etc).

  • Excepții de la Regulă: Orice membru de minim Rank 4 și cu statutul de tester la activ poate fi promovat de către lider la statutul de Supervizor dacă liderul consideră că meritați acest statut indiferent dacă îndepliniți sau nu condițiile de mai jos.

Cerințe pentru statutul de Supervizor:

  1. Funcția de tester la activ;
  2. Minim 20 teste susținute;
  3. Fără sancțiuni active în cadrul facțiunii;
  4. Fără sancțiuni de la admini în luna curentă;
  5. Minim 30 ore jucate în luna anterioară;
  6. Minim 6 activități organizate/participate în luna anterioară;
  7. Comportament adecvat;
  8. Note de la evaluări, minim nota 7 ( dacă este cazul);

INFO: Indiferent dacă sunt mai mulți membrii care îndeplinesc aceste condiții, doar liderul este cel care alege persoana potrivită dintre toți pentru statutul de Supervizor.

 

H.C.P nr 2:  Se admite numirea provizorie a membrilor BogdanINFINIT, Night și Yahweh, pentru statutul de Supervizor pe o perioadă determinată de 14 zile din acest moment 25/07/2018, iar statutul de Supervizor încetează cu data de 08/08/2018, prin urmare după expirarea acestei perioade voi desemna doi Supervizori titulari pentru perioada viitoare.

 

 

Edited by Preot Claudius
Link to comment
Share on other sites

Hotărâri conducerea Paramedics

08/08/2018

  • HR 1: Se admite titulatura de Supervizor în cadrul facțiunii pe o perioadă nedeterminată a membrului Yahweh, hotărâre luată de conducerea facțiunii în care s-a urmărit și întreaga activitate a membrului pe tot parcursul acestei perioade de testare și nu numai, care a arătat prin seriozitate și implicare o persoană de bună credință pentru acest statut oferit de către conducerea facțiunii.
  • HR 2: Statutul de Supervizor a membrilor BogdanINFINITE și Night, încetează din acest moment, deoarece nu au prezentat nicio evaluare a testerilor în această perioadă de testare.
  • HR 3: Postul cu nr doi rămâne vacant până la alegerea unui nou Supervizor pentru a ocupa acest post.
  • HR 4: Revocarea testerului Adison din poziția de tester, pentru activitate slabă în susținerea testelor cu candidații.
  • HR 5: Admiterea membrului Costin17 pentru poziția de tester în cadrul facțiunii, succes la viitoarele teste.

 

Link to comment
Share on other sites

ANUNȚ...!!!

 

Începând cu data de 03-11-2018, vom acorda tuturor aliaților facțiunii /heal cu 50$ și /rehab cu 3000$ pentru a se puncta ca și activitate la numărul total de puncte la raportul de activitate, odata cu noul sistem de centralizare. Însă vom acorda prin metoda /pay sau /transfer suma de bani acordata serviciului prestat membrului din alianță.

 

Exemplu: Dacă acordam /rehab unui membru dintr-o facțiune aliată cu 3000$, atunci după ce am acordat acel rehab îi vor înapoia suma pentru serviciul oferit integral.

 

PS: Pentru a evita o eventuală reclamație, aveți rugămintea să faceți poză sau video când acordați banii înapoi prin /pay sau /transfer membrului din alianta pentru serviciul prestat.

Link to comment
Share on other sites

Anunț

Bună ziua dragi membrii Paramedics, doresc să vă informez de faptul că în decursul zilei de astăzi cel târziu mâine vom avea unica șansă să ne hotărâm viitorul lider. Este un eveniment important pentru viitorul facțiunii deci vin cu următoarele rugăminți la voi:

1. NU vă lăsați influențați de adminii / helperii care probabil vor încerca să vă influențeze prin PM-ul, mesaje.

2. NU vă lăsați influențați de playeri din exteriorul facțiunii care vă vor promite bani ori alte beneficii dacă X ori Y va ieșii lider. 

3. Dacă veți întâmpina astfel de cazuri, MAI ales în cazul helperilor / adminilor sunteți rugați să faceți un SS și să-l trimiteți unui admin responsabil de facțiunea noastră ImaGold ori AeN.

4. Aici nu este vorba doar de generația noastră, nu alegem Mayor pe o lună deci vă rog să fiți cât mai responsabili în votul pe care-l veți da deoarece decidem VIITORUL unei facțiuni de TOP de pe serverul nostru.

Votul este unul secret, nu va ști nimeni ce votați dumneavoastră. Deci votați după conștiința voastră și pe cine considerați credeți că va face ceva pentru facțiune.

Acestea fiind spuse, Pace și Bucurii vă doresc!

Edited by Heruvim
Link to comment
Share on other sites

Salutare Paramedici!

 

Țin să mulțumesc tuturor membrilor actuali și foștilor membrii pentru activitatea și munca depusă în perioada în care sunt/fost membrii ai acestei facțiuni minunate.

Țin să precizez că în scurt timp se încheie cariera mea ca lider al facțiunii Paramedic, și țin să mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am avut ca și colegi și foștilor membrii care mau ajutat și m-au susținut până în acest moment. Însă nu voi renunța să încep o altă carieră în viitorul apropiat într-o altă facțiune dacă îmi permite timpul, însă indiferent de situații cine dorește să i-a legătura cu mine dintre membrii și fost membrii o poate face oricând chiar dacă nu voi mai fi lider al facțiunii, și dacă vreodată o să aveți nevoie de ajutorul meu mă găsiți oricând pe Forum sau în game. 

Știu că poate pentru unii am fost o povară iar pentru alții poate prea bun în cei doi ani de lider al facțiunii, însă respect criticile și deciziile tuturor jucătorilor. Însă viața de lider nu este deloc ușoară precum cred unii că doar acorzi promovări și sancțiuni, viața de lider presupune multă responsabilitate în rândul Comunității deoarece este o poziție cheie pe server și numai cei mai buni sunt puși să conducă o facțiune, important este că în viata să știi să te conduci pe tine mai întâi apoi pe ceilalți, dacă nu te poți conduce pe tine înseamnă că nu poți să fii conducătorul unei facțiunii întregi care presupune multă răbdare și responsabilitate deoarece ca și lider reprezinți în totalitate membrii și facțiunea respectivă. Eu am încercat în cei doi ani de lider să promovez pe cât se poate de mult facțiunea de suflet pe care o numesc în continuare ”casă”, și să vin în sprijinul membrilor acum bineînțeles că nu poți să-i mulțumești pe toți ca lider. 

Sper să mai am ocazia să mai lucrez cu membrii la fel de bun ca voi deoarece aveți capacități și cred că fiecare dintre voi vă doriți mai mult atât de la voi cât și de la facțiune, așa că prin muncă și responsabilitate o să puteți ajunge mai sus decât sunteți acum poate unii promovați la Lider, Helper, sau Admin. Însă să nu uitați că fiecare promovare a voastră este însoțită de efortul și munca voastră depusă in trecut și prezent așa că niciodată să nu uităm de unde am pornit și indiferent unde ne duce viața important este să-i înțelegem și pe ceilalți mai mici ca noi deoarece și noi la început am fost la fel de mici dar prin muncă am crescut ușor fiecare.

 

Țin să mulțumesc tuturor membrilor de Rank 1-3 încă odată pentru rabdarea pe care a-ți avut-o cu mine și pentru munca depusă în cadrul facțiunii prin prezențe la activități, rapoarte de activitate, etc. Apoi pentru cei de Rank 4 și respectiv 5 pentru ajutorul oferit în toată această perioadă #Respect!

 

Notă: Și în final menționez că apreciez activitatea subliderului în funcție Heruvim (Yahweh), pe care din punctul meu de vedere îl consider destul de capabil pentru a prelua conducerea facțiunii și cred că asta s-a observat și prin activitatea lui pe forum prin postarea anumitor evidente si statistici cât și activitatea pe care o are în game de peste 200h/lună. Dar fiecare atunci când v-a fi momentul să voteze ceia ce îi dictează conștiința nu după promisiuni. (asta este doar punctul meu de vedere ca lider chiar dacă de unii voi fi criticat fiecare are dreptul să-și spună părerea).

 

Edited by Preot Claudius
Link to comment
Share on other sites

Salutare Paramedici!

 

Dragi membri ai facțiunii Paramedics, suntem într-o zi importantă atât pentru mine dar și pentru facțiunea noastră. Într-o primă instanță doream să fac o ședință cu prezența obligatorie Duminică însă nedorind să vă împovărez aiurea am să vă transmit câteva gânduri aici.

În primul rând doresc să-i mulțumesc lui Claudius pentru ajutorul acordat și tot sprijinul arătat în dobândirea funcției de lider, de când am intrat în facțiune am comunicat foarte bine cu el și mi-a fost un lider, un prieten și un frate în adevăratul sens al cuvântului. După 709 zile în care a condus facțiunea cum a știut el mai bine și ne-a fost tuturor alături a hotărât să renunțe la funcție însă în continuare ne va fi alături în calitate de Sub-lider al facțiunii. În numele facțiunii și al meu personal îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut și sperăm că va face în continuare pentru facțiunea noastră.

În cel de al doilea rând doresc să mulțumesc tuturor adminilor și liderilor care mi-au arătat sprijin la Vote Staff.

Iar acum voi trece la membri acestei facțiuni, mulțumesc tuturor pentru voturi și încrederea acordată, sper și știu că nu vă voi dezamăgi. Voi fi un lider, ba nu un prieten care se va consulta cu voi în luarea oricărei decizii de importanță majoră și voi fi alături de voi de fiecare dată când veți avea nevoie.

În zilele ce urmează, poate chiar astăzi vor urma schimbări majore pentru facțiunea noastră. Mulți veți întreba, cum vei acorda rank-up? Vă voi acorda rank-up FIX la zile atât timp cât vă faceți raportul, sunteți cât de cât activi și nu cauzați probleme. Dacă veți avea zile necesare sunteți rugați să-mi spuneți prin /sms în game că trebuie să primiți rank-up și nu va fi nici o supărare. Aș dorii în continuare să ne respectăm și ajutăm, cei de rank mic să asculte de cei mari INSA nu într-un sentiment de frică, iar membri de rank mare să fie mereu aproape de cei mici și să-i ajute atunci când au nevoie de ajutor deoarece mulți începători se vor alătura nouă în viitor. Nu accept certuri sub nici o formă, nici cea mai mică insultă dacă aveți o problemă nu o rezolvați între voi, îmi dați PM și rezolvăm într-un mod cât se poate de amiabil căci scopul meu aici nu este să sancționez ori să fiu indiferent la ceea ce se întâmplă cu voi. De asemenea vă rog să arătați bun simț și față de persoanele străine de facțiunea noastră, fiecare din voi reprezintă Paramedics. De asemenea dacă aveți propuneri pentru facțiune vă rog frumos să-mi trimiteți PM.

Acestea fiind spuse vă doresc tot binele din lume și sperăm să ne înțelegem ca o familie.

 

Link to comment
Share on other sites

ro32.png

Anunț:

Începând din data de 12.11.2018 facțiunea noastră nu va mai avea pact cu Avispa Rifa și cu Tow Truck Company.

Începând cu acea dată facțiunea noastră va rămâne aliată doar cu Taxi San Fierro!

uk32.png

Announcement:

Starting from 12.11.2018 our faction will no longer have a pact with Avispa Rifa and with Tow Truck Company.

Beginning with that time our faction will remain allied only with Taxi San Fierro!

Link to comment
Share on other sites

ro32.png

Salutare Paramedici, am făcut câteva modificări de care doresc să vă informez și să țineți cont de ele.

1. Forumul: *Am făcut update la toate topicurile, le-am îmbunătățit din punct de vedere vizual.

*Am adăugat logo-uri pentru fiecare topic important împarte. 

*Am ascuns diferite topicuri inutile pentru facțiune.

2. Modificări aduse regulamentului, aceste reguli intră în vigoare începând cu data de 13.11.2018:

*Am șters regula inutilă prin care dacă accepți o comandă sub pragul de 3 secunde primești F.W. Scriptul nu permite așa ceva. 

*De acum veți putea da rob fără a fi nevoiți să cereți permisiune.

*Veți putea purta orice skin inferior rank-ului vostru.

*Redeschis topicul "Paramedicul săptămânii", detalii găsiți acolo.

*Membri de rank 5 vor fi obligați să organizeze 2 activități lunare pentru a evita sancțiuniler!

3. Modificări aduse STAFF-ului, respectiv testerilor:

*De acum fiecare tester va posta testele într-un PM și va aștepta ca testul să-i fie corectat de către lider/co-lideri.

*Funcția de supervizor a fost anulată.

*Adăugat sistemul de TW(Test warn) la 3 test-warn veți pierde funcția.

*Facțiunea va avea un test-log comun.

!În zilele ce urmează vom supune la vot schimbarea interiorului de la H.Q!

 

uk32.png

Hello Paramedics, I made some changes that I wish to inform you and take into account.

1. Forum: * We updated on all topics, we improved them visually.
* I added logos for each important topic divided.
* I hid various unnecessary topics for faction.
2.
Changes to the Regulation, these rules will take effect from 13.11.2018:
* I deleted the unnecessary rule that if you accept a order below the 3-second threshold you get a F.W. Script does not allow this.
* From now on you will be able to rob without having to ask for permission.
* You can wear any skin inferior to your rank.
* Reopened Topic "Paramedic of the Week", details found there.

*Rank 5 members will be required to organize 2 monthly activities to avoid sanction!
3.
Changes to STAFF and testers:
* From now on, each tester will post the tests in a PM and wait for the test to be corrected by the leader / co-leaders.
* Supervisor function canceled.
* Added TW (Test warn) to 3
test-warn will lose function.
* The faction will have a common log test.

!In the following days we will vote for the change of the interior from H.Q!

Edited by Heruvim
Link to comment
Share on other sites

Salutare Paramedici, am făcut o modificare în regulamentul testerilor.

Se renunță la acel PM în care postați acum testul și renunțăm și la repartizarea candidaților la testeri.

Link to comment
Share on other sites

ro32.png

Salutare Paramedici, în urma UPDATE-ului au survenit câteva modificări majore în modul prin care veți fi sancționați dacă nu vă faceți raportul de activitate.

Un membru de facțiune care are de finalizat un raport de activitate cu X puncte, nu reușește să acumuleze toate punctele necesare:

Jucătorul va intra la raportul de săptămâna viitoare în modul de recuperare. Acest lucru înseamnă că nu va fi sancționat momentan, însă pentru a scăpa de sancțiune, la raportul de activitate de pe săptămâna următoare va trebui să recupereze mai întâi punctele ne-acumulate pentru raportul vechi (cele rămase), iar abia apoi va putea să acumuleze puncte în vederea finalizării raportului de activitate curent.

Dacă jucătorul are un raport de activitate restant (nefinalizat), iar la următorul raport de activitate fie nu reușește să-l recupereze pe cel trecut, fie nu reușește să-l completeze pe cel curent, atunci jucătorul va fi sancționat automat în felul următor:
Dacă are Rank 2: Jucătorul va fi demis din facțiune cu 10/60 FP.
Dacă are Rank 3 sau mai mare: Jucătorul va primi Rank Down.
Dacă jucătorul are Rank 1, nu poate beneficia de modul de recuperare mentionat mai sus, deci nefinalizarea unui singur raport de activitate va duce la demiterea acestuia din facțiune cu 60/60 FP.

De asemenea, dacă veți face dublul punctelor la raport veți primii 25.000$ (Exemplu: la rank 1 dacă faci 80x2=160 puncte de raport veți primii acei bănuți)

Toate detaliile despre UPDATE le găsiți AICI

uk32.png

Hello Paramedics, UPDATE has made some major changes in how you will be sanctioned if you do not report your activity.

A faction member who has completed an activity report with X points fails to accumulate all the necessary points:

The player will enter the next week's recovery mode. This means that he will not be sanctioned at the moment, but to get rid of the penalty, the next week's activity report will first have to recover the non-accumulating points for the old report (the remaining ones), and then only be able to accumulate points to complete the current activity report.

If the player has an outstanding (unfinished) activity report, and the next activity report either fails to recover the past, or fails to complete the current one, then the player will automatically be sanctioned as follows:
If he has Rank 2: The player will be dropped from the faction with 10/60 FP.
If Rank 3 or Higher: The Player will receive Rank Down.
If the player has a Rank 1, he can not benefit from the above recovery mode, so failure to complete a single activity report will result in his demise from the faction with 60/60 FP.

Also, if you double the points in the report you will receive $ 25,000 (Example: at rank 1 if you make 80x2 = 160 points you will get the money)

All details about UPDATE can be found HERE

Link to comment
Share on other sites

ro32.png

Începând de acum Paramedics nu mai are alianță cu Taxi San Fierro.

Paramedics nu mai are alianță cu nimeni

uk32.png

From now on, Paramedics has no alliance with Taxi San Fierro.

Paramedics has no alliance with anybody

Link to comment
Share on other sites

Salutare Paramedici, vin la voi cu vesti bune și cu o rugăminte.

După cum știți astăzi începând cu orele 20:00 vor începe votările pentru cea mai activă facțiune pașnică / departament. Pentru detalii - CLICK

Vin cu rugămintea la voi să organizați diferite evenimente prin care să îndemnați persoanele de pe server să ne voteze.

Vom rambursa fiecare eveniment organizat de până în maxim 30.000$, ce trece de această limită o faceți din buzunarul vostru.

Exemplu: Organizez un eveniment de 50.000$, eu îți voi rambursa înapoi 30.000$.

Cererile de rambursare se fac AICI, după un model special pe care-l găsiți mai jos.

Voi ține cont de aceste evenimente organizate în vederea acordării de rank-up manual.

Vă rog să vă implicați toți.

 

Model de postare cerere de rambursare:

 

Nickname:

Dovadă cu /event:

Dovadă când spuneți playerilor să ne susțină:

Dovadă cu /transfer:

IMPORTANT: La Event Title să puneți "Paramedics Team" altfel vă resping cererile! EX: https://imgur.com/a/XX8Zxh4

Acest model îl veți putea folosii doar în perioada 28 - 30 și doar pentru evenimentele organizate prin /requestevent.

ATENTIE: Cererile de rambursare se fac AICI!

 

Edited by Heruvim
Link to comment
Share on other sites

ro32.png&key=0db5f501d63b173e8f24a8a5a71

Adăugată o nouă amendă în valoare de 50.000$ pentru deranjarea activității în orice mod ori a organizatorului.

Deoarece nu-mi place cum vă purtați la activități am adăugat această regula.

De acum gândiți-vă de 2 ori când vreți să trageți aiurea într-un coleg, să vorbiți peste organizator ori alte apucături.

O zi frumoasă! 

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

A new fine of 50,000$ was added for disturbing the activity in any way or by the organizer.

Because I hate doing your activities, I added this rule.

From now on, think twice when you want to pull a shit out of a colleague, talk over the organizer or other hits.

A beautiful day!

Link to comment
Share on other sites

  • Madalin changed the title to Paramedics - Anunțuri Importante | Important Announcements

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.