Jump to content

Windows 8 - Primul pas: Instalarea

Share

Recommended Posts

Windows_8_Developer_Preview_Start_Screen.png

Windows 8 este cea mai recentă versiune de Microsoft Windows, o familie de sisteme de operare produse de compania americană Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale, desktop-uri, laptop-uri, netbook-uri si PC-uri tabletă (v. articolul Calculator tabletă). Adaugă suport pentru microprocesoare cu arhitectură ARM, pe lângă tradiționalele microprocesoare de tip x86 de la companiile Intel și AMD. Interfața de utilizare a acestuia a fost schimbată pentru a fi mai bine adaptată la folosirea ecranului tactil (touchscreen), pe lângă mausul tradițional.

Versiunile lui Windows 8 vor fi: „Windows RT”, „Windows 8”, „Windows 8 Pro”, „Windows 8 Enterprise” și „Windows 8 for China”.

La 9 iulie 2012 Microsoft a anunțat că Windows 8 va putea fi cumpărat de publicul larg începând din octombrie 2012 (detalii în secțiunile de mai jos). O versiune preliminară este deja disponibilă în web de mai multă vreme.

Z7qg.png

Si pentru cei care nu sunt asa de priceputi in ale calculatoarelor, am facut un tutorial despre cum se instaleaza:

Edited by EdKode

Ce pot sa zic... pare interesant. Pe un dual core 2.400, 4 gb ram, hard de 1 tera, ar merge ? Ce avantaje are asta fata de windows 7 ? Buguri ? Provoaca lag ?

Ce pot sa zic... pare interesant. Pe un dual core 2.400, 4 gb ram, hard de 1 tera, ar merge ? Ce avantaje are asta fata de windows 7 ? Buguri ? Provoaca lag ?

Nu cred ca va fi un stres. Insa presimt ca toti il iau piratat de pe torrent si doresc atata de mult sa-l activeze incat sunt disperati. E o metoda usoara de activare, care se poate aplica doar cand unul din servere este online. Sa-ti zic despre buguri... am citit pe tot felul de forumuri ca nu functioneaza toate functiile Metro, dupa activare, insa mie imi functioneaza perfect. Ceva enervant, la folosirea comenzilor alt+tab si revenirea in sa-mp, iti apare mouse-ul pe mijlocul ecranului, care dispare doar daca apesi T. Il am instalat de aproape o saptamana, la inceput mi-am cam ciulit urechiile in Metro, insa cu timpu te obisnuiesti. Nu iti va functiona Sandbokie, saCamHack, si probabil si alte programe care eu sigur nu le utilizez.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.