ZEW AnTiDoT Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Nick: AnTiDoT Rank: 3 Data savarsirii interviului: 01.09.2013 Numele celui/celor intervievat/i: [bTD]zYnc. ; Greet ; Wisler ; Bogdibmx Tipul de live: Special Alte precizari: În locul lui ForLove a luat live Bogdibmx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Gillette Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Nick:Gillete Rank:3 Data savarsirii interviului: 01/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: AUDI_RS8 si [F4L]Xes Tipul de live: Dublu Alte precizari: Andrei trebuia sa ia live cu ei, ieri dar mi l-a lasat mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Nick: BogdaNNN. Rank: 3 Data savarsirii interviului: 01/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: [GF]Vlad si Rusk Tipul de live: Dublu Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
David66 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nick: David66. Rank: 1. Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4. Serviciul a fost oferit playerului: Andreiu. Anuntul dat: " Magazinul 24/7 de langa primaria Los Santos va asteapta sa va achizitionati obiecte utile la preturi mici. " Durata in care am dat anunturile: 31/08/13-02/09/13 Dovada: http://imgur.com/a/r7N2d Alte precizari: Ultima poza am facut-o ca dovada ca a vrut sa inchid pachetul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WopsS Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nick: WopsS Rank: 2 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: Cicco Anuntul dat: Vino si tu cu masina la Targul Auto B-zone. Pentru mai multe detalii verifica forumul General discussion! Durata in care am dat anunturile: 30.08.2013 Dovada: Anulat! Alte precizari: Pachetul a fost anulat pentru ca nu a trimis transfer, l-am cautat 3 zile si doar odata a raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdaNNN Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nick: BogdaNNN. Rank: 3 Data savarsirii interviului: 02/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: MiLLioner si FilipCatalin Tipul de live: Dublu Alte precizari: Millioner a luat crash pe la jumatatea liveului si nu a mai intrat si am continuat doar cu FilipCatalin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 2/9/ 2013 Numele celui/celor intervievat/i: Adrean. Tipul de live: Simplu. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Nick: TomaS. Rank: 3 Data savarsirii interviului: Azi. Numele celui/celor intervievat/i: [RTS]Andreiii1936 si BmwX5 Tipul de live: Dublu Alte precizari: - Nick: TomaS. Rank: 3 Data savarsirii interviului: Azi. Numele celui/celor intervievat/i: Blue_BlooD, Daniel. si DeviL Tipul de live: Special Alte precizari: - Edited September 2, 2013 by MisterTomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artturo Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nick: Arturo Rank: 2 Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: MrRadu Anuntul dat: Ai chef de aer curat si o plimbare linistita pe mare? Vino la Boat Rent LV, inchiriaza o barca si distreaza-te!Durata in care am dat anunturile: 3 zile Dovada: http://postimg.org/gallery/3bh1zb6s/2286c802/ Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maKed0 doar pe forum Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) Nick: maKed0 Rank: 2 (Local Reporter) Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4 Serviciul a fost oferit playerului: [LM]ReXoNa (ReXoNa.Vicious) Anuntul dat: " [LM]ReXoNa vinde Transfender in Los Santos. Pentru mai multe informatii vizitati forumul sau apelati la numarul 159-8489. " Durata in care am dat anunturile: - Dovada: - Alte precizari: Am luat legătura cu el. Anunţul nu mai este valabil. Edited September 3, 2013 by maKeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW AnTiDoT Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Nick: AnTiDoT Rank: 4 Data savarsirii interviului: 03.09.2013 Numele celui/celor intervievat/i: Florin.Vlad95; aletzu Tipul de live: Dublu Alte precizari: Menționez faptul că Florin.Vlad95 a dat de doua ori /q și am continuat cu aletzu. http://imgur.com/ARgJ4bL,3zoCZAf#0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David66 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Nick: David66. Rank: 1. Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4. Serviciul a fost oferit playerului: Ciccio. Anuntul dat: Vrei sa-ti vinzi casa si nu stii cum? Verifica topicul Agentia Imobiliara din sectiunea General discussion de pe forum. Durata in care am dat anunturile: 30/08/2013-03/09/2013 Dovada: http://imgur.com/a/osu34 Alte precizari: -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Nick: TomaS. Rank: 3 Data savarsirii interviului: Azi. Numele celui/celor intervievat/i: Alonso Tipul de live: Simplu Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Nick: Mater Rank: Network Anchor Data savarsirii interviului: 04.09.2013 d.Hr. Numele celui/celor intervievat/i: Bogdanutzz10 si Allecsyoo Tipul de live: Dublu Alte precizari: Era inceput de AnTiDoT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Ma scuzati! Edited September 4, 2013 by RTS Andrei 1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 04/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: Freeed Tipul de live: Simplu. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Nick: Mater Rank: Network Anchor Data savarsirii interviului: 04.09.2013 d.Hr. Numele celui/celor intervievat/i: Mikeyoto & filipcatalin Tipul de live: Dublu Alte precizari: N-am apucat sa le pun intrebarile din public, am avut lag am luat crash, iar după, nu ma mai puteam conecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD Boyd Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) Nick: DanielBoyd Rank: 3. Data savarsirii interviului: 03.09.2013. Numele celui/celor intervievat/i: Vito.Scaletta, Nobilul, Vulturij, Delicios, NecoSinz, Hunter, Mr0ne. Tipul de live: Live in 7, dupa cum se vede. Alte precizari: A trebuit sa plec, l-a incheiat TomaS.. Nick: DanielBoyd. Rank: 3. Data savarsirii interviului: Ieri. Numele celui/celor intervievat/i: JustThink / EllaFox17. Tipul de live: Dublu. Alte precizari: -. Nick: DanielBoyd. Rank: 3. Data savarsirii interviului: Acum 2 zile. Numele celui/celor intervievat/i: Marynyk. Tipul de live: Simplu. Alte precizari: -. Nick: DanielBoyd. Rank: 3. Data savarsirii interviului: Acum 2 zile. Numele celui/celor intervievat/i: Bogdibmx si Csmn13. Tipul de live: Dublu. Alte precizari: -. Nick: DanielBoyd. Rank: 3. Data savarsirii interviului: Acum 4 zile. Numele celui/celor intervievat/i: NoWay25 / Alcoolus / [sQ]Only. Tipul de live: Triplu. Alte precizari: -. Edited September 5, 2013 by rTs DanielBoyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 05/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: ProSamp2311 Tipul de live: Simplu. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yellow Flash Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Nick: Minato Rank: 3 Data savarsirii interviului: 05/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: Doky, xsyzR si KroG. Tipul de live: Special. Alte precizari: Ii voi posta pe Doky si xsyzR la BlackList cand am timp, acum sunt putin ocupat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 05/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: Jackson si ShOppS. Tipul de live: Dublu. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 06/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: GGhrTT, Go.Ku.Dc si Tudster. Tipul de live: In 3. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Gillette Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Nick: Gillete Rank: 3 Data savarsirii interviului: Ieri seara Numele celui/celor intervievat/i: Blaze - un live, SilviuM, Mr.Andrew si leguma Tipul de live: Dublu si simplu Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 06/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: Magnum Tipul de live: Simplu. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Gang G Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Nick: Gang_G Rank: 3 Data savarsirii interviului: 06/09/2013 Numele celui/celor intervievat/i: SnQ si raul[bBROA]. Tipul de live: Dublu. Alte precizari: Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts