Nephew S4F Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) Nume: fpsMANN - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 07/01/2016 - Tipul interviului: Spontan, despre activitatea adminilor, helperilor si pareri despre cativa dintre ei. - Numele celui/celor intervievat/ţi: QueD_ - Alte precizări: La raport apare de 3 ori, deoarece am facut pauza prima data din cauza unor probleme, iar dupa pauza de A.G-uri. SEF DE PAGINA Edited January 7, 2016 by Aynur Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 - Nume: [uV]Zhao - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 07/01/2016 - Tipul interviului: Dublu -> Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: DJMihai si DJCobra - Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Nume: fpsMANN - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 07/01/2016 - Tipul interviului: Spontan, promovarea la helper 2 - Numele celui/celor intervievat/ţi: RazvyBest. - Alte precizări: Nu am vazut anuntul de la ''Anunturi importante'', de aceea am dat live-ul, daca e, sa se scada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zww Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) - Nume: [AT]Zww - Rank: Local Editor (3). - Data săvârşirii interviului: 07/01/2016. - Tipul interviului: Dublu, simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: ScoTo şi LyRyCuZ - Alte precizări: - Nume: [AT]Zww - Rank: Local Editor (3). - Data săvârşirii interviului: 06/01/2016. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Ele_elegant - Alte precizări: Am uitat să postez ieri, şi nu apare pe rpg fiindcă a fost rollback. Edited January 7, 2016 by Zww Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisXd S4F Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 -Nume: [LF]DenisXd -Rank: Local Editor (3). -Data savarsirii interviului: 07.01.2016. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/ti: Cornelius.[nWo] -Alte precizari: Astept urmatoarele interviuri cu nerabdare. P.S: Initial, AllexandroS trebuia sa dea live-ul, dar m-a rugat pe mine sa dau cu el. Allex a vorbit cu acesta la telefon, iar acesta a fost de acord sa dea live-ul cu mine. -Nume: [LF]DenisXd -Rank: Local Editor (3). -Data savarsirii interviului: 07.01.2016. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/ti: Caronte. -Alte precizari: Astept cu nerabdare urmatorul interviu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwoLe Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 - Nume: Swole - Rank:3 - Data săvârşirii interviului: 07.01.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: SquicKy - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) Nume: fpsMANN - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: ANULAT - Numele celui/celor intervievat/ţi: ViperaVip si AleXa89. - Alte precizări: Nu s-au prezentat la interviu. E vina Alexei, ViperaVip a tot asteptat-o. Nume: fpsMANN - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08/01/2016 - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Azeez. - Alte precizări: Pauza de A.G-uri. Edited January 8, 2016 by Aynur Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: [uV]Zhao - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 08/01/2016 - Tipul interviului: Spontan -> Tema promovarii la functia de rank 6 LSPD si Helper 2 - Numele celui/celor intervievat/ţi: GigGs11[Legend] - Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AllexandroS Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: AllexandroS[ToV] - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 07/01/2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: HighOwn - Alte precizări: Uitasem aseara, am fost grabit sa ajung la patinoar Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: AliNNNN - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 8/1/2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: [oH]DarK. si radu.xd - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Nume: fpsMANN - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08/01/2016 - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Djk314 - Alte precizări: Pauza de A.G-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwoLe Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: Swole - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08.01.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: .ROBY - Alte precizări: ----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Cobra Original Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: Co[bR]a - Rank: Network Anchor (4) - Data săvârşirii interviului: 08.01.2016 - Tipul interviului: Pe o tema aleasa. - Numele celui/celor intervievat/ţi: CemiL - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlameS Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: FlameS - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 08.01.2016 - Tipul interviului: dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: LorD_KusH | knightrider - Alte precizări: knightrider a primit crash la un moment dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorM Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: VictorM - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08.01.2016 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: CosminMarius - Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorM Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: VictorM - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08.01.2016 - Tipul interviului: Dublu! - Numele celui/celor intervievat/ţi: [Cr si Clau07[VIP] - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisXd S4F Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) -Nume: DenisXd -Rank: 3 (Local Editor). -Data savarsirii interviului: 08.01.2016. -Tipul interviului: Spontan, viata unor doi gangsteri si viata a doi oameni ai legii. -Numele celui/celor intervievat/ti: KeeD. (LSPD-Rank 1), T.I.B.I (SFPD-Rank 3), Cyborg. (Vietnamese Boys-Rank 1), [PLANTA]Viorel (69 Pier Mobs- Rank 3). -Alte precizari: A decurs totul bine, invitatii au fost multumiti. Edited January 8, 2016 by DenisXd Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorM Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 - Nume: VictorM - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 08.01.2016 - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: DragosDrogatu si dragosDrogaTu. - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 - Nume: [eX]Georgian - Rank: Network Anchor (4) - Data săvârşirii interviului: 08/01/2015 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: ColoneluNou - Alte precizări: Uitasem sa postez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxi.gen Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 -Nume: Oxigen -Rank: 3 -Data savarsirii interviului: 8.01.2016 -Tipul interviului: Dublu -Numele celui intervievat: InfernaL. & [AT]Adii. -Alte precizari: **totul a decurs perfect** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zww Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 - Nume: [AT]Zww - Rank: Local Editor (3). - Data săvârşirii interviului: 09/01/2016. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: thedarkknight - Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Georgeeee Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 - Nume: Geani. - Rank: Network Anchor - 4 - Data săvârşirii interviului: ANULAT - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Mihay, ionutzmacelaru, MeLoCMG. - Alte precizări: Nu m-au contactat în cele 72 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisXd S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) -Nume: DenisXd. -Rank: 3 (Local Editor). -Data savarsirii interviului: 9.01.2016. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/ti: XAndrey.D. -Alte precizari: A decurs totul ok. -Nume: DenisXd -Rank: 3 (Local Editor). -Data savarsirii interviului: 10.01.2016. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/ti: TzontzoDD. -Alte precizari: A decurs totul ok. -Nume: DenisXd. -Rank: 3 (Local Editor). -Data savarsirii interviului: 10.01.2016. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/ti: AdrianBabilon, Raul02, (BYZZ) si Vasi123. -Alte precizari: Din pacate, BYZZ a facut pe nesimtitul de doua ori pe /live dupa ce l-am bagat in interviu, si a vazut tot serverul. Prima data l-am avertizat, la inceput le-am zis regulile, etc. dar cand a gresit si a doua oara, eu si geani am dat /report sa-i dea kick. Acesta a luat kick si dupa ce a iesit, interviul a decurs normal. Le-am zis: ''ok, poate stiti regulile, poate nu, acestea sunt: daca vreti sa scrieti ceva, scrieti pe /b, /s, /say, etc. dar nu pe chat normal, ca vede tot serverul''. In fine, doar BYZZ nu a facut ce i-am zis, dar dupa ce a iesit el, a fost foarte ok. Edited January 10, 2016 by DenisXd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zww Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 - Nume: [AT]Zww - Rank: Local Editor (3). - Data săvârşirii interviului: 10/01/2016. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: George_Goldone şi Marian_Goldone. - Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephew S4F Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) -Nume: DenisXd. -Rank: 3 (Local Editor). -Data savarsirii interviului: 10.01.2016. -Tipul interviului: Spontan->Clanul TL, activitatile acestui clan, parteneriatele pe care le au, membrii si lider. -Numele celui/celor intervievat/ti: GigGs11[Legend], Xinax, Octavian.Tavy, DanyAsd, ThomasS, reLike si Alin_Stelistu. -Alte precizari: 1. Foarte frumos. A durat ceva, am avut ce discuta. 2. Pauza de A.G-uri. -Nume: DenisXd. -Rank: 3 (Local Editor). -Data savarsirii interviului: 10.01.2016. -Tipul interviului: Simplu. -Numele celui/celor intervievat/ti: Heroinne. -Alte precizari: Cel mai prost live al meu, imi tot pica server-ul. Nu am apucat sa inchei live-ul deoarece s-a bagat Co[bR]a pentru mine, dupa ce m-am reconectat, prea mult bun simt. Te pup cobra! Edited January 10, 2016 by Aynur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts