AQtheR Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 -- Nume: [HG]AQtheR -- Rank: Local Editor (3) -- Data săvârşirii interviului: 29-06-2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: xBujjyR -- Alte precizări: A fost ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str1Razvan Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 (edited) -- Nume: Str_Razvan -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 29.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Fireburn -- Alte precizări: A fost foarte bine, invitatul a respectat regulamentul. P.S. : Primul meu live (1) Edited June 30, 2015 by Str1Razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso ZEW Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 -- Nume: [AIM]KingZeus -- Rank: Local Editor (3) -- Data săvârşirii interviului: 29-06-2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Jilkas -- Alte precizări: Fiind primul interviu ma bucur ca m-am descurcat bine, desi am avut emotii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dookie Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Nume: Yozo Rank: 3 Data săvârșirii interviului: 29.06.2015 Tipul interviului: Simplu Numele celui/celor intevievat/ți: AQtheR Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
South iHarD Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 (edited) -- Nume:ihARd -- Rank:3. -- Data săvârşirii interviului:30.06.2015. --Tipul interviului: Simplu. -- Numele celui/celor intervievat/ţi:Bogdanu. si SanDe. -- Alte precizări:Pentru primul meu live a decurs foarte, foarte bine. Edited June 29, 2015 by ihard99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG George Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: ExTaZzy_16 -- Rank: 4 -- Data săvârşirii interviului: ANULAT --Tipul interviului: Simplu. -- Numele celui/celor intervievat/ţi: VictorM si Andrei_A26 -- Alte precizări: Sambata a fost doar unul dintre ei pe joc, iar duminica nu am fost eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso ZEW Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) S-a dat RollBack, iar punctul de pe WebSite a fost anulat. Edited June 30, 2015 by KingZeus Legend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaittzza V I P Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) S-a dat roleback si punctul de pe website a fost anulat Edited June 30, 2015 by X MaN V I P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popek Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: Popek -- Rank: 4 (Network Anchor) -- Data săvârşirii interviului: Anulat -- Tipul interviului: Pe tema aleasa -- Numele celui/celor intervievat/ti: Likee -- Alte precizări: Nu m-a contactat in 48 de ore, i-am urmarit putin logurile si intra mai mult dupa 00:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str1Razvan Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) -- Nume: Str_Razvan -- Rank:3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Yakuzaa -- Alte precizări: Interviul a decurs perfect, invitatul detine un vocabular bogat, ceea ce s-a reflectat si in raspunsuri. (2) Edited June 30, 2015 by Str1Razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dookie Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: Yozo -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Adi91 -- Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str1Razvan Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: Str_Razvan -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: [uS]Zhao. -- Alte precizări: Totul a decurs bine. (3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal.SUVERAN Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: Deiiora -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Dublu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: florinx12 si RedDangerZonE -- Alte precizări: Primul live / prima postare sper sa fie bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso ZEW Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: [AIM]KingZeus -- Rank: Local Editor (3) -- Data săvârşirii interviului: Anulat. -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Kygz.., _Kike_, [uN]Paharel -- Alte precizări : Din 3 persoane cu care trebuia sa dau interviul 2 au refuzat sa mai dea. M-a cautat Paharel si mi-a zis ca ceilalti 2 nu vor sa mai dea, tin sa precizez ca cererea de interviu a fost facuta de catre Kygz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQtheR Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: [HG]AQtheR -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30-06-2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: [uE]Yozo -- Alte precizări: a fost foarte frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dookie Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: Yozo -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: ANULAT -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Mr.Enyx -- Alte precizări: Nu a vrut sa mai dea, m-a rugat sa-l anulez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal.SUVERAN Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: Deiiora -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Dublu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: John. zome -- Alte precizări: Al 2-lea live, sper sa fie bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South iHarD Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume:ihARd -- Rank:3 -- Data săvârşirii interviului:ANULAT -- Tipul interviului:Simplu. -- Numele celui/celor intervievat/ţi:IamGold -- Alte precizări:Pai nu am putut da live pentru ca eu cnad eram on nu era el si tot asa, dar si cand am fsot amandoi a trebuit sa dea Str_Razvan si lord_kush s-a bagat kingzeus in fata si pana na alta el a iesit din joc, mi-a spus ca face alta cerere. Il astept! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str1Razvan Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) -- Nume: Str_Razvan -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Beyondd -- Alte precizări: Un interviu bun, au fost mici greseli gramaticale din partea invitatului. (4) Edited June 30, 2015 by Str1Razvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaittzza V I P Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 -- Nume: [X]MaN -- Rank: 4 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Startor & Litza.Alex -- Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso ZEW Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 -- Nume: [AIM]KingZeus -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 01.07.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Zenod. -- Alte precizări: # Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dookie Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) -- Nume: Yozo -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 01.07.2015 -- Tipul interviului: Special in 3, spontan -- Numele celui/celor intervievat/ţi: [uS]KeNNeDy, [uS]Padr3, [uS]Zhao. -- Alte precizări: - -- Nume: Yozo -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 01.07.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: StarsOnThePaper -- Alte precizări: - Edited July 1, 2015 by Yozo Legend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal.SUVERAN Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) - Nume: Deiiora -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 01.07.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: Zhao. -- Alte precizări: Edited July 1, 2015 by HG Deliora K1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDKusH Legend Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 -- Nume: LorD_KusH -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 01.07.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: [AIM]KingZeus -- Alte precizări: A fost primul interviu, sper sa fi fost bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal.SUVERAN Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 - Nume: Deiiora -- Rank: 3 -- Data săvârşirii interviului: 30.06.2015 -- Tipul interviului: Simplu -- Numele celui/celor intervievat/ţi: THECREEPER -- Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts