Garret Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 - Nume: GarretJR - Rank: Network Anchor (4) - Data săvârşirii interviului: 22/1/2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Underman - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aim Stevensen Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) Nume: Stevensen -Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 22/1/2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Ken(Z)or si Mario(uitasem de el) - Alte precizări: L-am dat mai devreme dar nu am putut intra pe forum. Edited January 22, 2017 by Stevensen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV Doge Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) - Nume: DOGE. - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 22.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: psoN, Ken(z)or, Okko, Stevensen, Mihaitaa., Iulia., Zante, Swaine, ArsenieBoca69, KillerNo1, MORELLO, Sebsg, Wazzy. - Alte precizări: - #19 Edited January 22, 2017 by DOGE Mantuitorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 - Nume: Ken(Z)oR - Rank: 3 - Local Editor. - Data săvârşirii interviului: 22.01.2017 - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Ex.zzibit, FlaviussHD si Leomatyx. - Alte precizări: Pwp la voi, uratilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebsg Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 - Nume:Sebsg - Rank:3 - Data săvârşirii interviului:22.01.2017 - Tipul interviului:Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Underman - Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aim Stevensen Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Nume: Stevensen - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 22.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celor intervievaţi: Speedy - Alte precizări: pwp. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A Z Z Y Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 - Nume: [uN]WaZZy. - Rank: Local editor (3). - Data săvârşirii interviului: 22.01.2017. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: MR.DAVID, Lemon999. - Alte precizări: Trebuia sa dau cu TheFr33Style dar a dat /q si nu stiam cand revine acesta in game. Asa ca Lemon999 a mi-a oferit accestul de al scoate pe acesta din ''plan'' si l-am inlocuit cu MR.DAVID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aim Stevensen Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 (edited) - Nume: Stevensen - Rank: Local editor (3). - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017. - Tipul interviului: Special. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Amerykanu, Abby, RobertNr, NightGFX, AbelG28 - Alte precizări: Initial, trebuia sa dau doar cu 3, dar la cererea lui Amerykanu am mai adaugat 2, o seara buna. Edited January 22, 2017 by Stevensen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Bistreanu1 Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Nume:Toffees - Rank:4 - Data săvârşirii interviului:21.01.2017 - Tipul interviului:Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Jocker - Alte precizări:Scuze ca postez doar acum, am fost plecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okko Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: Okko - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celor intervievaţi: CiocoRKT si Mihaitaa.(care a fost scos aproape de finalul interviului pentru multiplele sale greseli) - Alte precizări: Colegii lui CiocoRKT nu au fost disponibili, astfel am dat acest interviu cu Mihaitaa., la alegerea lui CiocoRKT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister.Meeseeks Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) - Nume: Swaine - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 23.1.2017 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Speedy - Alte precizări: Nu avem. - Nume: Swaine - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 23.1.2017 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Unick - Alte precizări: Nu avem. Edited January 23, 2017 by Swaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A Z Z Y Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: [uN]WaZZy. - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017. - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Khos. - Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAUCHO ZEW Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: Gaucho - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 23.1.2017 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi:Alexandru, NUSUNTLUCI - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG BlackWindow Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: BlackWindow - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017 - Tipul interviului: Spontan, despre cariera de lider in LVPD - Numele celui/celor intervievat/ţi: alex9alex - Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: Ken(Z)oR - Rank: 3 - Local Editor. - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Leomatyx si Gunnter. - Alte precizări: Pwp la voi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A Z Z Y Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: [uN]WaZZy. - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Vladxx, Goosty. - Alte precizări: Un live frumos, baieti de nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A Z Z Y Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) - Nume: [uN]WaZZy. - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: ModuLe, LuSy. - Alte precizări: ''Retrag! Neseriozitate din partea lui WaZZy'' Nu sunt obligat sa iti dau interviu cand vrei tu. Ti-am spus sa ai putina rabdare ca o sa dam imediat. Tu ai continuat sa ma zapacesti, ti-am dat /ignore si ti-am zis ca te scot imediat ce-mi pregatesc intrebarile pentru interviu. Cand te-am scos imi spui ca retragi live-ul ca sunt neserios, cand toata chestia asta a durat undeva la aproximativ 30 de minute, hai 40. Daca era faza de o zi sau mai multe ore mai spuneam dar asa... Si tot tu esti cel ''ofensat''. Am vorbit cu LuSy cand a intrat in game si m-a intrebat de ce ai retras live-ul. Dupa a spus ca o sa faca doar ea o cerere unde sa dea singura. Cred ca este bataie de joc aici. Daca voiai neapart sa dai o puteam scoate si sa dai numai tu sau adaugai alta persoana. Interviu anulat/''retras''. Edited January 23, 2017 by uN WaZZy Preafericitul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okko Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 - Nume: Okko - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celor intervievaţi: markeloff6892(exclus pe la 3/4 din live) si Moschino - Alte precizări: pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bisquu Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) - Nume: Cigarette - Rank: Network Anchor ( 4 ) - Data săvârşirii interviului: 23.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celor intervievaţi: R@zv@n, ...Emi..., Maryan.Maryo - Alte precizări: - Edited January 23, 2017 by OG Cigarette Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToV Doge Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 - Nume: DOGE. - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: 24.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: psoN, Swaine, MORELLO, Sebsg, Wazzy, Cypher, alcoolistu - Alte precizări: - #20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 - Nume: Cristi.G - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: IonutSilent, CromaticWOW_LeGenD si Skizzo.Skillz. - Alte precizări: Anulat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinn0n Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 - Nume: [LOFT]Kinn0n[Legend]. - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 24.01.2017. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Hulio - Alte precizări: Primul interviu, sper ca m-am descurcat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan.I Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 (edited) - Nume: 2004bogdan - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 24.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Speedy - Alte precizari: - Edited January 24, 2017 by 2004bogdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 - Nume: arsenieboca69 - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 24.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Macklemore, TheBizi, Roberte, nitrogen_, Naihazz.Alex, AbelG28, [sFn]ShokGame,Speedy, Io[N]uT.,Baoke.., Robyca. - Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aim Stevensen Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Nume: Stevensen - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 24.01.2017 - Tipul interviului: Special - Numele celui/celor intervievat/ţi: NightGFX, Strik3, Minel, Joker.exe - Alte precizari: - Nume: Stevensen - Rank: Local Editor (3) - Data săvârşirii interviului: 24.01.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Lemon999, TheFr33Style - Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts