Jump to content

Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

Okko

RPG Administration - Junior
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Okko last won the day on June 25

Okko had the most liked content!

Community Reputation

121 Extraordinary

7 Followers

About Okko

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 04/20/2002

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Florin
 • RPG1 Nickname
  Okko.
 • RPG2 Nickname
  Nu joc.
 • RPG3 Nickname
  Nu joc.
 • RPG4 Nickname
  Nu joc.
 • MIX Nickname
  Nu joc.

Recent Profile Visitors

2180 profile views
 1. Nick: Okko16Hz Level: 78 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: In jur de 4 ani si o luna. RPG profil LinK: (click) Ai mai avut aceasta functie?: Da, luna actuala. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Oricum imi facea placere sa donez ocazional prin /charity jucatorilor si sa fac evenimente, asa ca m-am gandit ca din postura de primar ii pot ajuta mai mult pe incepatori si nu numai, mai ales ca am acumulat si niste experienta in domeniu din mandatul meu actual. Ce intenționez să fac pentru jucători: La fel ca mandatul actual: -Taxa va fi setata pe 1$ pe toata durata mandatului meu. -Ma voi ocupa zilnic (la pranz si seara mai exact) de evenimente creative cu premii mari/speciale. -Cel putin o data pe zi voi avea grija sa impart taxa si donatiile incepatorilor. -Voi organiza ocazional targuri si activitati RolePlay.
 2. Okko

  Nick-ul tau: Okko16HzServer: RPG1Descrierea bugului: Desi in acest update (https://imgur.com/a/LLctoZt) se precizeaza ca s-a marit limita de utilizari per payday la 3 a comenzii /givetax, in realitate a ramas la 1.Screenshot(s): https://imgur.com/a/uMmlc99
 3. Okko

  cam slab, se putea mai bine
 4. Okko

  Oricum fuziunea e inevitabila cum a zis si Kelton in primul post aici, chit ca eu unul nu cred ca o sa fie un mare beneficiu pentru servere, oricum ai lua-o tot vor exista nemultumiti (mai multi sau mai putini) care se vor lasa de joc/comunitate dupa fuziune. Eu unul as fi de parere sa se faca poll-uri pe forum eventual ca sa poti vota indiferent de server pentru deciziile majore (lideri etc.) si in special pentru alegerea serverelor ce vor urma sa fuzioneze, eu unul prefer optiunea RPG1-RPG4 din moment ce unii de pe RPG3 doresc conflicte cu cei de pe RPG1 dupa cum am surprins aici (si nu numai): https://imgur.com/a/F4MiHno Inevitabil vor exista certuri peste tot, macar sa incercam sa le aplatizam pe cat posibil folosind poll-uri pentru ca fiecare sa-si exercite parerea.
 5. Irina

  OKKO PRIMAR, SUCCES.

  1. Okko

   Okko

   ms frum

  2. South Example

   South Example

   niciodata nu ia primar cat sunt eu pe server :P

 6. Nick: Okko16Hz Level: 78 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: In jur de 4 ani si o luna. RPG profil LinK: (click) Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Oricum imi facea placere sa donez ocazional prin /charity jucatorilor si sa fac evenimente, asa ca m-am gandit ca din postura de primar ii pot ajuta mai mult pe incepatori si nu numai. Ce intenționez să fac pentru jucători: -Evident, taxa va fi setata pe 1$ pe toata durata mandatului meu. -Ma voi ocupa zilnic (la pranz si seara mai exact) de evenimente creative cu premii mari/speciale. -Cel putin o data pe zi voi avea grija sa impart taxa si donatiile incepatorilor.
 7. Nume si rank: okko16hz 3 Echipa: roads Data invorii: 02.06.2019 Motivul invorii: plecat Alte precizari: -
 8. Nume si rank: Okko, 2 Echipa: roads Data invorii: 26.05.2019 Motivul invorii: sunt in oras Alte precizari: bafta
 9. Nume si rank: okko.king, 1 Echipa: roads Data invorii: 21.04.2019 Motivul invorii: sunt plecat Alte precizari: bafta
 10. Bă, da urât ești

 11. Quote

   

  Salut mi ai dat ban ca l am injurat pe unul,dar el m a injurat primu de mortii si asa,sa de-a si mai sus,nu numai ce i convine lui!

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. Okko

   Okko

   Ar fi trebuit sa-ti pastrezi calmul, sa nu-i mai raspunzi cu injuraturi si sa-i depui o plangere pe website.

  3. DarKMinD

   DarKMinD

   hai frate te rog eu frumos da mi unban te rog!

    

   te rog eu frumos ca am depus atata sufelt pt contu asta! si am adus prieteni pe jocul asta si am recrutat sa facem o comunitate frumoasa!

    

  4. DarKMinD

   DarKMinD

   Si vreau sa recunoasca akm ca el m a injurat primu!!

 12. Prietenia este cel mai de preţ bun al omului. Fără prietenie nu e dragoste, fără dragoste nu e prietenie.

  1. Okko

   Okko

   esti ok?

 13. Nick: Okko. Rank: 1 Ma invoiesc la (Antrenament/Activitate): Activitate Data activitatii pentru care vrei să te învoiești: 25.11.2018 Numar invoiri(x/y): 1/2 Motivul: la 14 plec la o ruda fiindca e ziua ei si ma intorc seara Alte precizări: bafta
 14. Nume si rank: okko. rank 3 Echipa: roads Data invorii: 04.11.2018 Motivul invorii: sunt plecat Alte precizari: bft
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.