Jump to content

FreeedoM Suite...

FreeedoM
 Share

Recommended Posts

Sta SpaZz. langa mine si ma intreaba: Tu poti sa faci asa ceva? (scrollez cu speranta ca apare ceva pe care pot sa-l fac si eu, dar nu). Deci, ai evoluat enorm fata de toamna lui 2011, cand nu faceai manipulari si nici nu foloseai C4D-uri si multe alte lucruri.

Daca voi de pe ros... nu vreti sa intelegeti ca e un rahat de vector e nasol... in fine..

Nu conteaza ca l-ai luat de pe net. Problema e ca ti l-ai asumat. Ai zis ca l-ai facut tu la inceput...Deci las-o moarta. Tot RIP se numeste si asta.

On: Ultima cu street e facuta in pentool?

Cred ca ar fi aratat mai bine putin mai saturata varianta color. Ca sa iasa in evidenta culorile si, puteai sa mai bagi cate o linie de albastru prin smudge-u' ala.

Imi place, dar textul nu prea arata bine dpmdv, in special cel de jos.

Singura obiecţie e elefantul, ţi-am zis şi pe mess nu e aşezat în iarbă în rest felicitări, e foarte frumos peisajul !

Edited by Geoo

Pacat ca nu-s integrate elementele... Da cu zoom mare la elefant si sterge portiunile prea albe. Si nici omu' nu e integrat, se vede cam ciudat la geaca si culorile nu se potrivesc cu restul. In rest, e genial. Iarba e facuta de tine sau e de pe vreun stock?

Pacat ca nu-s integrate elementele... Da cu zoom mare la elefant si sterge portiunile prea albe. Si nici omu' nu e integrat, se vede cam ciudat la geaca si culorile nu se potrivesc cu restul. In rest, e genial. Iarba e facuta de tine sau e de pe vreun stock?

Ai mai sus stock-ul... e sub imagine.

Ai mai sus stock-ul... e sub imagine.

vampires-kiss.jpg

Am intrebat pentru ca am crezut ca a mai adaugat el si alta iarba pe langa aia, ca asta pare mai ireala prin unele locuri. Cum ar fi la borduri. Data viitoare nu mai faca posturi aiurea, aveai PM/mess sa-mi zici asta.

Atat la Skrillex cat si la smudge, imi place mai mult varianta color. Smudge-ul e reusit, e fain. Cateva scapari la integrarea render-ului, zic eu, care nu e tocmai perfecta. Astept si alte creatii din partea ta si poate vom mai face o colaborare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.