Jump to content

Sugestie pd , fbi , ng

Ferdenez

Recommended Posts

As avea o sugestie pentru regulamentul pd , fbi , ng .. adica eu ieri am furat o motocicleta si am fugia , mi-a dat wanted 1 si cand m-a prins piticul , i-am zis ca ma predau dar tot m-a omorat , i-am facut post si am aflat ca daca fugi cu wanted numai ai dreptul sa te predai .. eu as zice sa mai ai dreptul sa te predai (uitati-va si in viata reala) .. aspetp pareri :D

Ps : daca am facut topicul gresit , va rog sa ma scuzati !

cred ca in viata reala nu prea se trage deloc asupra suspectului ca asa sunt Romanii :))..

dar e doar un joc.. trag toti in disperare :))

PS : Plus ca depinde de cop. tu ai fugit.. ai luat w1 pt runner apoi ai zis ca te predai normal ca avea dreptul sa te omoare..

N-ai citit asta ? => Nu se pot preda cei care fug de politie si se hotarasc ulterior. (By Alin.Maest)

cred ca in viata reala nu prea se trage deloc asupra suspectului ca asa sunt Romanii :))..

dar e doar un joc.. trag toti in disperare :))

PS : Plus ca depinde de cop. tu ai fugit.. ai luat w1 pt runner apoi ai zis ca te predai normal ca avea dreptul sa te omoare..

N-ai citit asta ? => Nu se pot preda cei care fug de politie si se hotarasc ulterior. (By Alin.Maest)

n-am luat wanted 1 pt runner , ci pentru furt , am furat o motocicleta ca sa ma duc sa-mi iau telefon si phone book .. si eu nu zic neaparat de romani , uitate si la alte canale .. si in filme .. hotii fug , dar cops tot i prinde :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.