Jump to content

Cum sa stai AFK pe server cu resurse putine

tyiby

Recommended Posts

Uite mai " GENIULE " aici semnificatia cuvantului " Banal " , majoritatea useri'lor au zis ca acest tutorial este inutil, nefolositor etc.

Dar...stii ceva? Te felicit pentru munca depusa ;) => Apasa => Congratulations <= Apasa <= .

Majoritatea? nici semnificatia acestui cuvant nu o cunosti. Trist.

Banal=neoriginal, lipsit de originalitate.

Cu ce e acest program neoriginal? ai mai vazut tu pe aici vreun program de genul? ai vazut undeva acest topic?

nu mai posta te rog ca esti pe langa, mai aveai putin si injurai pe aici.

Majoritatea? nici semnificatia acestui cuvant nu o cunosti. Trist.

Banal=neoriginal, lipsit de originalitate.

Cu ce e acest program neoriginal? ai mai vazut tu pe aici vreun program de genul? ai vazut undeva acest topic?

nu mai posta te rog ca esti pe langa, mai aveai putin si injurai pe aici.

Obisnuit.Si ce atatea quote-uri omule ?

:topic_closed:

Obisnuit.Si ce atatea quote-uri omule ?

Nu e nimic obisnuit, pe langa majoritatea topicurilor care se fac de obicei pe aici cu moduri si alte nimicuri.

dau quote ca sa primesti notificare n00bule, sa nu vorbesc pentru mine. Ti-am zis sa nu mai postezi aiurea. Dar nu stiu de ce ma zbat, iti place, il iei, nu-ti place, pleci din topic.

Si ca sa nu fiu off-topic total, pentru cei care s-au luat dupa astia care au aruncat vorbe din copac gen 'e keylogger" etc.

1. aplicatia care o instalati se afla pe download.com, un site care nu urca programele asa peste noapte, alea inainte de a fi urcate acolo sunt verificate de administratori, pentru ca nu degeaba este cel mai mare site de download din lume. http://download.cnet...4-10079431.html

nu o sa gasesti programe gen keyloggere acolo si alte nimicuri

2. aplicatia este de mai bine de 2006, o dovada clara aici http://lifehacker.co...-tray-minimizer

lifehacker.com este unul din cele mai bune site-uri din lume cu chestii utile care nu sunt aruncate din copac, cum fac astia care posteaza sa para destepti.

3.scanat cu cei mai buni antivirusi din lume http://i.imgur.com/tuvmz.png

4. este extrem de utila daca aveti sub 1 GB ram, sau chiar si 2. de la 3 in sus deja nu prea are rost. dar oricum e utila in general.

ganditi-va ca aia 200-300 de mb pe care ii consuma GTA cand sunteti AFK ii poate consuma browserul.

Aici am pus punct, o sa raspund celor care mai posteaza aiurea cu report.

Nu ma lasa anti-virusu sa il descarc probabil e keylogger

Sau probabil esti prea nub pentru planeta asta.

Am zis ca nu mai raspund la postarile idioate dar e greu cand vezi oameni d'astia..

citeste si tu postarile de mai sus inainte de a posta idiotenii.

ah acum vad, e prima postare a ta.. interesant.

Sau probabil esti prea nub pentru planeta asta.

Am zis ca nu mai raspund la postarile idioate dar e greu cand vezi oameni d'astia..

citeste si tu postarile de mai sus inainte de a posta idiotenii.

ah acum vad, e prima postare a ta.. interesant.

Prietene daca e primul meu post asta nu inseamna ca nu am jucat jucat sa-mp inainte . Vin de pe alta comunitate unde am jucat 3 ani prietene . Eu doar le-am spus ca mi-a aratat mie anti-virusul . Si prietene mai pune mana pe carte.

Prietene daca e primul meu post asta nu inseamna ca nu am jucat jucat sa-mp inainte . Vin de pe alta comunitate unde am jucat 3 ani prietene . Eu doar le-am spus ca mi-a aratat mie anti-virusul . Si prietene mai pune mana pe carte.

mana pe carte? :)) unde vezi tu ca as fi gresit, n00bul planetei?

dispari băi d-aici si nu mai posta idiotenii, ca ai jucat tu sa-mp 3 ani si alte prostii. nu ne intereseaza, topicul e despre alceva.

antivirusul tau e la fel de destept ca tine. ori habar n-ai sa-l folosesti. ori e firewall dar tu esti foarte destept de fel sa-ti dai seama de asta, si cum se utilizeaza un firewall.

"nub" . Agresivitatea verbala e prima dovada a prostiei :) Prin simplul fapt ca m-ai facut "Nub" doar ca am postat la un topic unde aveam tot dreptul sa ii anunti si pe altii ca e un keylogger . Prefer sa ma abtin .. Si faza cu experienta a fost doar o "dovada" ca nu sunt chiar un noob cum crezi tu . :) Duele Deagle 50k duelul /number TheGame /call "numarul" , te astept .

"nub" . Agresivitatea verbala e prima dovada a prostiei :) Prin simplul fapt ca m-ai facut "Nub" doar ca am postat la un topic unde aveam tot dreptul sa ii anunti si pe altii ca e un keylogger . Prefer sa ma abtin .. Si faza cu experienta a fost doar o "dovada" ca nu sunt chiar un noob cum crezi tu . :) Duele Deagle 50k duelul /number TheGame /call "numarul" , te astept .

N-ai dreptul sa-ti demonstrezi prostia aici. keylogger e in capul tau. hai gata ca deja faci off-topic abuziv. subiect incheiat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.