Jump to content

Green Street Bloods - Anunturi importante | Important announcements

Share

Recommended Posts

Azi, 10/03/2013, ora 18:45, trebuie sa fiti cat mai multi in hq pentru wars. Cei absenti vor primi FactionWarn.

Dupa war postati evidenta ARMS si WAR. La prima evidenta arms ati fost scutiti!

Edited by BLAkEEE

Cei ce au primit amenzi pentru raportul arms trebuie sa le plateasca in maxim 24h, in caz contrar vor primi FW.

Pentru cei care au luat un AV: daca nici saptamana viitoare nu postati raportul, veti primi FW.

Edited by BLAkE Rege Imparat

Maine, 17/10/2013, trebuie sa fiti toti on la ora 18:40 pentru wars. Cei ce nu pot veniti sunt nevoiti sa faca o cerere de invoire.

Duminica, 20/10/2013, va avea loc un war intre gangul Green Street Bloods si News Reporters la ora 21:30.

• Maine, 26.10.2013 ora, 14:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine nu poate sa vina sa faca cerere de invoire. Cei fara invoire vor primi FactionWarn.

• Daca nu suntem 20+ nu se va folosi comanda /attack.

Edited by C O k E

• Maine, 29.10.2013 ora, 18:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine nu poate sa vina sa faca cerere de invoire. Cei fara invoire vor primi FactionWarn.

Advertismentele acumulate pana acum, au fost resetate. De saptamana aceasta cine nu va posta la Evidenta Wars si Evidenta Arms Dealer vor fi sanctionati ca atare.

IMPORTANT PENRU MEMBRII ARMS DEALER!!!!!

In ciuda faptului ca nu avem alte activitati in factiune decat war-ul, am decis sa fac eu o activitate in cadrul factiunii. Joi, 31/10, ora 21:00 toti membrii Arms Dealers sunt asteptati in HQ la Rampa pentru o activitate care o sa dureze aproximativ 30-35 de minute.

Daca nu puteti ajunge astept PM cu un motiv bun, nu accept motive BANALE(nu am chef, a murit pisica si merg la inmormantare, nu ma lasa mama la PC ca nu mi-am mancat cina etc). Cei absenti fara invoire o sa fie sanctionati cu AV la job.

In cazul in care nu am minim 10 membrii prezenti la ora 21:00, absentii fara invoire o sa fie sanctionati cu 2 AV la job, nu cu unul.

Aceasta este o activiate anuntata, obligatorie, deci tratati situatia cu seriozitate! Fac tot posibilul sa fac ceva diferit, s-ar putea sa facem un event cu ajutorul unui admin!

Edited by AlcoluS

• Maine, 02.10.2013 ora, 14:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine nu poate sa vina sa faca cerere de invoire. Cei fara invoire vor primi FactionWarn.

Sunteti invoiti de la war-urile de pe 31.11.2013, deoarece nu s-au anuntat !

Cine va avea skinul de Zombi la war va primi AV.

Edited by C O k E

Maine, 11/11/2013, la ora 19:50 va astept in HQ pentru waruri.

De maine toti sunteti obligati sa faceti screenshot (F8) la scorurile pe care le aveti la war si sa le postati dupa waruri aici : http://forum.b-zone....vidence/page-49 (obligatoriu la macar jumate +1 din warurile date in respectivia zi de war)

Daca nu puteti ajungeti faceti cerere de invoire sau veti fi sanctionati.

Edited by DooKid

• Madalin changed the title to Green Street Bloods - Anunturi importante | Important announcements
  • TiG3R locked this topic
  • X1oR unlocked and locked this topic
  • X1oR unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.