Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

ATENȚIE: Programe utilitare pentru optimizarea PC-ului

Share

Recommended Posts

CE AM PĂȚIT EU:

• Ieri dimineață mi-am reinstalat Windows-ul (7 Professional) și nu am idee cum s-a infiltrat un program de "utilități" în calculatorul meu. Deci, fix dupa 1 ORĂ de la reinstalarea PC-ului mi-a găsit 500 de erori. Ghici ce, acesta fiind unul din momentele mele de prostie (care nu's puține) am dat fix. PC-ul mergea la fel, graficele erau la fel, nimic schimbat. Dar, ce să vezi, azi dimineață deschid calculatorul și vad: No Operating System. Am citit pe mai multe forumuri și văd că mulți alți tipi (la fel de băbălai ca mine) au pățit același lucru.

CE VĂ RECOMAND:

• În niciun caz să instalați programe de acest fel, deoarece puteți pierde date importante (poze, muzica, filme ale familiei). Aceste programe (Auslogics, TuneUP Utilities, etc.) dacă le folosești, după 2 ore îți arată mai multe erori ca prima oară. Deci, NU FOLOSIȚI ACESTE TIPURI DE PROGRAME. Singurele programe în care puteți avea încredere sunt cele de la Microsoft sau cele instalate deja în PC-ul dvs.

Am un prieten plecat in strainatate la munca care, este operator Microsoft. El mi-a recomandat TuneUP, l-am instalat, si din februarie pana acum nu am avut nici o problema. In fine, poate ca unele programe mai mult "bulesc" PC-ul, dar mie unul TuneUP nu mi-a facut nimic rau, ba chiar m-a ajutat foarte mult.

Daca tie ti-a "bulit" PC-u asta nu inseamna ca programu' e de vina, poate ai facut tu ceva gresit sau nu stiu.

Eu aveam Tune Up (full) pe laptop si chiar mergea mai bine dupa "optimizarea" facuta de el + ce am mai facut eu.

Nu, este adevarat ca mai ales program TuneUp, poate face asta lucrez cu acest program de 1 an de zile si nu am patit nimic + ca iti sterge errorile din calculator, care windows ( 7 Professional) are destul de multe, iti fastuiesc Windows 7 Ultime, original .

Nu, este adevarat ca mai ales program TuneUp, poate face asta lucrez cu acest program de 1 an de zile si nu am patit nimic + ca iti sterge errorile din calculator, care windows ( 7 Professional) are destul de multe, iti fastuiesc Windows 7 Ultime, original .

Daca tie ti-a "bulit" PC-u asta nu inseamna ca programu' e de vina, poate ai facut tu ceva gresit sau nu stiu.

Eu aveam Tune Up (full) pe laptop si chiar mergea mai bine dupa "optimizarea" facuta de el + ce am mai facut eu.

Am un prieten plecat in strainatate la munca care, este operator Microsoft. El mi-a recomandat TuneUP, l-am instalat, si din februarie pana acum nu am avut nici o problema. In fine, poate ca unele programe mai mult "bulesc" PC-ul, dar mie unul TuneUP nu mi-a facut nimic rau, ba chiar m-a ajutat foarte mult.

Numai e nevoie să repet. Topic închis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.