RubbY Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Nu prea-mi place asta cu NESCAFE, mai puteai lucra la ea. Celelalte, sunt bestiale. Bravo ba, nu degeaba stai in casa toata ziua, baga si da-i lucrari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 V2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 V2: Arata aiurea cafeaua... adica, zici ca-i o bucat' de plastic, n-are nici o textura nimic. Si toarta de la cana, la fel, nu arata bine, coltul de sus, zici ca se duce in spatele canii. Vezi ca-i mai faci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Arata aiurea cafeaua... adica, zici ca-i o bucat' de plastic, n-are nici o textura nimic. Si toarta de la cana, la fel, nu arata bine, coltul de sus, zici ca se duce in spatele canii. Vezi ca-i mai faci... Ştiu că arată a plastic, m-am grăbit şi eu... am să văd ce pot să-i mai fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walkerrr Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 (edited) Felicitări !, îi superbă lucrarea +1. Edited September 7, 2012 by Walkerrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 (edited) New: Edited September 7, 2012 by Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Haha. Lasa-te de VT, serios. Oricum, nici prima masina nu-i stock, e VT si aia. Serios, nu-ti ies. Lucreaza pe rezolutii mai mari daca tot o faci si, mai ales ca esti la inceput, nu te baga la schimbat bari, pus neone si alte prostii... nu e atat de simplu pe cat pare... Acum un an si vreo 2 ani si ceva, faceam si eu VT si stiu ca nu e usor, dar te sfatuiesc sa te lasi. Continua pe logo-uri si alte chestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Haha. Lasa-te de VT, serios. Oricum, nici prima masina nu-i stock, e VT si aia. Serios, nu-ti ies. Lucreaza pe rezolutii mai mari daca tot o faci si, mai ales ca esti la inceput, nu te baga la schimbat bari, pus neone si alte prostii... nu e atat de simplu pe cat pare... Acum un an si vreo 2 ani si ceva, faceam si eu VT si stiu ca nu e usor, dar te sfatuiesc sa te lasi. Continua pe logo-uri si alte chestii. De ce să mă las de TV ?, asta nu înţeleg la tine dacă nu mi-a ieşit ca tine care lucrezi în TV de 2 ani cu pauze şi asta e prima mea lucrare de ce să mă las şi să nu fiu mai ambiţios să pot face mult mai multe şi să învăţ ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 De ce să mă las de TV ?, asta nu înţeleg la tine dacă nu mi-a ieşit ca tine care lucrezi în TV de 2 ani cu pauze şi asta e prima mea lucrare de ce să mă las şi să nu fiu mai ambiţios să pot face mult mai multe şi să învăţ ?... Pentru ca sincer, ai inceput prost... N-are rost sa-ti pierzi timpu' cu VT si sa faci cine stie ce avioane, cand poti face logo-uri si alte chestii folositoare. Adica, uita-te la masina ta, ti se pare reala? Ti-am zis parerea mea, nu ca ceva, mai mult ca un sfat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Pentru ca sincer, ai inceput prost... N-are rost sa-ti pierzi timpu' cu VT si sa faci cine stie ce avioane, cand poti face logo-uri si alte chestii folositoare. Adica, uita-te la masina ta, ti se pare reala? Ti-am zis parerea mea, nu ca ceva, mai mult ca un sfat. E prima lucrare, oricum nu am pentru ce să-mi pierd timpu', vreau să învăţ mai multe cum şi tu vrei. New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 E prima lucrare, oricum nu am pentru ce să-mi pierd timpu', vreau să învăţ mai multe cum şi tu vrei. New: Are o perspectiva cam ciudata, adica vine cam urat... Si logo-u' Apple e pus drept, adica il vezi din fata, si iPad-u' dintr-o parte, la fel si butonu'. Si ecranu' nu prea pare paralel cu restu'. E binisor, continua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 (edited) Imi place foarte frumoase. # Imi puteti da si mi-e un link in care se descarc photoshop 32-bit. // Nu postezi aici ca sa ceri PS. Edited September 7, 2012 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Are o perspectiva cam ciudata, adica vine cam urat... Si logo-u' Apple e pus drept, adica il vezi din fata, si iPad-u' dintr-o parte, la fel si butonu'. Si ecranu' nu prea pare paralel cu restu'. E binisor, continua. Aşai... am dat ca "şmecheru" merge visible şi am uitat de acel logo să-i dau acelaşi efect ca şi iPad-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FenomenaL Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Mie imi plac toate.Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ooo, bravo Geoo, progresezi. Eu unul, habar nu am sa fac VT, nu stiu nimic, sunt bata. Imi place lucrare, bravo. Imi plac ideile tale (asta daca nu cumva au fost dupa tutoriale). Continua tot asa. Astept sa vad ce imi mai poti arata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Ooo, bravo Geoo, progresezi. Eu unul, habar nu am sa fac VT, nu stiu nimic, sunt bata. Imi place lucrare, bravo. Imi plac ideile tale (asta daca nu cumva au fost dupa tutoriale). Continua tot asa. Astept sa vad ce imi mai poti arata. Mersi, apreciez mult . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walkerrr Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Nu am ce comenta, trebuia sa fi designer de multt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Nu eu decid. New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walkerrr Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Nu eu decid. New: Superb, nu am ce zice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Mersi... New: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Superb, nu am ce zice... Daca nu ai ce zice, nu posta. Nu zici doar "superb". Mersi... New: Arata binisor, imi plac ochii, dar textul e cam urat, adica ai decupat cam aiurea imaginea, prea putin din ea, trebuia sa iei macar si nasu', sa n-acoperi fata cu textu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 9, 2012 Author Share Posted September 9, 2012 Daca nu ai ce zice, nu posta. Nu zici doar "superb". Arata binisor, imi plac ochii, dar textul e cam urat, adica ai decupat cam aiurea imaginea, prea putin din ea, trebuia sa iei macar si nasu', sa n-acoperi fata cu textu'. Am vrut să pun în evidenţă ochii. New, o manipulare cea pe care trebuia să o pun la battle-ul cu Kenneth dar nu a mai avut timp. Am plecat de la un stock: Şi am ajuns la: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Am vrut să pun în evidenţă ochii. New, o manipulare cea pe care trebuia să o pun la battle-ul cu Kenneth dar nu a mai avut timp. Am plecat de la un stock: Şi am ajuns la: Manipularea din start cand te uiti la ea nu e reala, de ce? deoarece daca e sa te iei dupa lumina, cand un avion e in flacari indiferent ca e pe zapada sau pe pamant lumina ar fi trebuit mult mai deep, adica mult mai mare. Vezi ca muntii din spate sunt foarte lq. In rest a iesit interesant, dar parerea mea , stock-ul nu se potriveste cu elementele care ai vrut sa le combini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Acel fum, este stock .png ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 9, 2012 Author Share Posted September 9, 2012 Acel fum, este stock .png ? E brush. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts