Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

Bravo ba Georgica. Ai progresat mult ba, de la inceput.. habar nu aveai de brush-uri si puneai stroke de 72 si 5 sharpen-uri... acum esti bestial. Mai bun ca mine, tot nu esti, dar te aproprii. Bafta pe viitor !

E mai bun ca tine de 100 de mii de ori. In orice caz, tu nu te poti numi 'bun' in Photoshop.

M-ai învăţat bine părinte.

New: ng4yue.png

Bravo fraţică. Cum spune şi Rubby, ai progresat foarte, foarte mult. Ţine-o tot aşa, simt că vei ajunge undeva sus. Ultima lucrare e .. wow. M-ai dat pe spate ce sa mai.

Edited by HeadgeaR

E mai bun ca tine de 100 de mii de ori. In orice caz, tu nu te poti numi 'bun' in Photoshop.

A da ? Dar pentru cine ? Unde era talentatu' ba, tu erai ma ? Nu stiam ca esti, parca luase-i bani pentru ca l-ai injurat pe Bobo si Dani de toti sfintii, acu gata ? Era mai bine fara tine, oricum nu-ti simtea nimeni lipsa prietene :*.

Bravo ma, e faina si asta cu Electrica. De cant timp folosesti PS ? Se vede ca esti bo$$ in asta, pacat ca... stii tu :).

A da ? Dar pentru cine ? Unde era talentatu' ba, tu erai ma ? Nu stiam ca esti, parca luase-i bani pentru ca l-ai injurat pe Bobo si Dani de toti sfintii, acu gata ? Era mai bine fara tine, oricum nu-ti simtea nimeni lipsa prietene :*.

Bravo ma, e faina si asta cu Electrica. De cant timp folosesti PS? Se vede ca esti bo$$ in asta, pacat ca... stii tu :).

Nu i-am înjurat (ceea ce, personal, cu tine aș face, dar bunul simț - ceea ce ție-ți lipsește - nu prea mă lasă), ci a fost o dispută cu @Cosmin ionut care tu ... și dacă ți-o explic ai zice: "ha?".

Vezi că ești prost. De ce? "Nu ți-a simțit nimeni lipsa" = nimeni n-a observat că ai plecat sau că n-ai mai intrat, pe când tu (ciudosu') ai observat asta (și sincer nu-mi pasă - înainte de a învăța Photoshop mă tot pupai și ziceai că-s cel mai bun designer, acum gata, îl ai pe Geoo care-ți mai face câte ceva că poate, poate iei Designer).

"Unde era talentatu'" - Da, am fost designer de 2 ori, nu-i deajuns? Pun pariu că dacă luam la întâmplare câțiva jucători vor zice că nici măcar n-au auzit de tine, pentru că nu te-ai făcut remarcat prin nimic (poate doar prin glume ieftine și mult pupat). Așa că du-te la șatra ta, dă-ți chiloții jos din cap și du-te la culcare, că deja ți-a trecut ora.

"De cat timp folosesti PS?" - De 1 an și jumătate, și da, recunosc, n-am fost 'expert' așa ca tine de la început.

Nici Geoo nu e mai presus de tine, dar barim el tace și arată ceva, nu e cu ciocu' mare. Acum un an eram designer pe altă comunitate - pe vremea când nu știa deloc PS - (eram la fel de 'bun' cum ești tu acum) și i-am făcut un rahat borât de semnătură și lui i s-a părut ... woow, dar defapt era o porcărie (nici GM-uri nu știam să pun).

*Ar fi mers o culoare mai aprinsă la becu' ală, ceva gen portocaliu deschis.

Edited by Kevinster C

Arată foarte bine , felicitări!

Te foloseşti şi de ilustrator?

Nu, doar Photoshop.

#

Îmi amintesc faza...

PS: Nu am ce comenta la signatura ta.

Edited by Geoo

Gata ma, calmeaza-te ca o dai in altele. Nu ti-a cerut nimeni parerea despre aptitudinile lui.

Mersi băieţi.

New: vzwxfc.png

Asta chiar imi place. Felicitari, ai ales nite culori frumoase.

Bravo ma, e faina si asta cu Electrica. De cant timp folosesti PS ? Se vede ca esti bo$$ in asta, pacat ca... stii tu :).

Nu i-am înjurat (ceea ce, personal, cu tine aș face, dar bunul simț - ceea ce ție-ți lipsește - nu prea mă lasă), ci a fost o dispută cu @Cosmin ionut care tu ... și dacă ți-o explic ai zice: "ha?".

Vezi că ești prost. De ce? "Nu ți-a simțit nimeni lipsa" = nimeni n-a observat că ai plecat sau că n-ai mai intrat, pe când tu (ciudosu') ai observat asta (și sincer nu-mi pasă - înainte de a învăța Photoshop mă tot pupai și ziceai că-s cel mai bun designer, acum gata, îl ai pe Geoo care-ți mai face câte ceva că poate, poate iei Designer).

"Unde era talentatu'" - Da, am fost designer de 2 ori, nu-i deajuns? Pun pariu că dacă luam la întâmplare câțiva jucători vor zice că nici măcar n-au auzit de tine, pentru că nu te-ai făcut remarcat prin nimic (poate doar prin glume ieftine și mult pupat). Așa că du-te la șatra ta, dă-ți chiloții jos din cap și du-te la culcare, că deja ți-a trecut ora.

"De cat timp folosesti PS?" - De 1 an și jumătate, și da, recunosc, n-am fost 'expert' așa ca tine de la început.

Nici Geoo nu e mai presus de tine, dar barim el tace și arată ceva, nu e cu ciocu' mare. Acum un an eram designer pe altă comunitate - pe vremea când nu știa deloc PS - (eram la fel de 'bun' cum ești tu acum) și i-am făcut un rahat borât de semnătură și lui i s-a părut ... woow, dar defapt era o porcărie (nici GM-uri nu știam să pun).

*Ar fi mers o culoare mai aprinsă la becu' ală, ceva gen portocaliu deschis.

La urmatoare abatere, ne suparam si va sanctionez. Chit ca suntem prieteni.

Va certati ca doi copii, si dupa, daca vine Ion si va "cearta", el s-a schimbat, si e rau, l-a schimbat functia...

Repet, terminati-va cu posturile de genu' asta. Daca vrei sa va injurati, aveti PM.

De la pagina 6 ai inceput sa progresezi nu am cuvinte de cand te stiu faceai Logo-uri mult mai proaste ca mine, iar acum mai depasit complet am ramas in urma. Felicitarile mele!

Aveam 4 luni de Photoshop când tu debea te apucai să lucrezi...

New: 33ayrm0.png

Aveam 4 luni de Photoshop când tu debea te apucai să lucrezi...

New: 33ayrm0.png

Mai usor cu " ingamfarile" astea.

La asta, varfurile creioanelor sunt strambe, iar creioanele sunt plate. Trebuia sa pui, un gradient pe ele, si o umbra, de la un creion, peste altul. La fel trebuia o umbra si de la pahar peste creioane. E plata lucrarea, dar paharul arata cat de cat bine.

Mai usor cu " ingamfarile" astea.

La asta, varfurile creioanelor sunt strambe, iar creioanele sunt plate. Trebuia sa pui, un gradient pe ele, si o umbra, de la un creion, peste altul. La fel trebuia o umbra si de la pahar peste creioane. E plata lucrarea, dar paharul arata cat de cat bine.

M-am grăbit la creioane, trebuia să plec în oraş şi am lăsat-o aşa.

New: 50qoad.gif

Edited by Geoo

Acel logo cu "Kaddy" este o lucrare destul de simpla, dar ai folosit niste efecte care l-au facut sa arate very nice.

In legatura cu acea companie de electricitate, n-am cuvinte. Arata senzational.

Te pricepi foarte bine la logo-uri, la reclame...

Spus mai pe scurt, te pricepi foarte bine la design.

Ai inceput sa progresezi foarte mult ! Toate creatiile tale sunt superbe...Felicitari.

Sunt foarte frumoase , chiar imi place ai un + din partea mea.

Citit regulamentul.

Posturile din topicurile de genul celor in care userii isi posteaza creatiile trebuie sa fie strict legate de lucrarea/lucrarile postate (posturile de genul "Foarte frumos, am ramas impresionat!", nefiind permise, iar postarea lor va duce la sanctiuni pe forum).

Foarte frumoase lucrari Geoo. Mereu mi-a placut cum lucrezi. Multa bafta in continuare.

Next warn up. Posturile trebuie sa fie legate de lucrari, adica sa zici "nu-mi place ca ai facut-o verde si trebuia sa pui un punct mov acolo". Sa demonstrezi ca te-ai uitat la lucrari, nu doar ca l-ai felicitat.

Trebuia o umbra aici: HeYO.png

In rest, arata bine. Poate ca trebuia s-ul mai apropiat de P, da rma rog...

New: 25t849c.png

Interesantă asta, prima oară am crezut că e un cub eşuat, apoi mi-am dat seama că e ceva gen o copertă carte, e destul de uşor şi simplu dar arată ok , felicitări!

Edited by Paulsk

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.