Jump to content

My Folio

Geoo
 Share

Recommended Posts

Asta vrea sa fie o cutie? Daca da, vezi ca ai uitat sa faci continuarea in partea dreapta sus.

E logo-ul de pe desktop la Photoshop CS5 Extended, aşa e el.

New: 2n1yjab.png

Cam pixelat stroke-ul la cărucior.

Edited by Geoo

E logo-ul de pe desktop la Photoshop CS5 Extended, aşa e el.

New: 2n1yjab.png

Cam pixelat stroke-ul la cărucior.

Arata super bine asta. Imi plac culorile, sunt stridente ceea ce e bine pentru un super marker, trebuie sa sara in ochi.

Carucioru' e facut de tine? Si, ca sa rezolvi stroke-u', da zoom mare, si sterge cu brush 1-2 px unde e prea aspru, si unde e nevoie mai pune culoare.

Arata super bine asta. Imi plac culorile, sunt stridente ceea ce e bine pentru un super marker, trebuie sa sara in ochi.

Carucioru' e facut de tine? Si, ca sa rezolvi stroke-u', da zoom mare, si sterge cu brush 1-2 px unde e prea aspru, si unde e nevoie mai pune culoare.

Totul e făcut de mine, căruciorul e făcut din Pen Tool.

Din ce in ce mai bine ZzumerR, din ce in ce mai bine. Esti intr-o continua avansare. Bun asa, esti si luat in vizor :)).

De ce mi se pare ca am mai vazut carutul ala undeva? ...

In rest, e fain, imi place ideea. Dar totusi, am mai vazut ceva de genu undeva, dar nu imi pot da seama unde ...

E 100% făcută de mine toată lucrarea. Îmi dai un PM dacă mai vezi altundeva.

New: qzrm1x.jpg

E genial ba, genial. Ti-a iesit mai bine decat imi imagineam si mai bine decat ti-ai propus tu :)). Felicitari pentru batlle-ul castigat, :*.

Sunt superbe. Ai integrat stock'ul foarte bine, imi place foarte mult. Dar carcasele, sunt facute tot de tine, nu ? In fine, oricum, sunt super.

Partea aia orizontala de lemn vrea sa fie podeaua, iar aia verticala, peretele?

Dacă vrei tu să însemne asta...

New: 28tvsw9.png

Edited by Geoo

Mi-e unul chiar imi place este foarte frumos , si simpla nu incarcata pana nu se mai intelege nimic. Ai un + din partea mea.

Cate plusuri ai zis ca dai... pe putin 20-30. La fiecare post zici "ai un + din partea" si pana acum, nu ai dat nici macar vreunul. Nu te-ai saturat de posturi aiurea?

Nu prea ti-a iesit, dar eu unul sunt satul de logo-urile cu origami.

Satul, nesatul, aici comentezi lucrarea, nu faptul ca te-ai plictisit de un anumit gen de lucrari. Cat despre comentariu, e prea scurt, fara sens, neajutator. Ai grija la astfel de posturi pe viitor.

Satul, nesatul, aici comentezi lucrarea, nu faptul ca te-ai plictisit de un anumit gen de lucrari. Cat despre comentariu, e prea scurt, fara sens, neajutator. Ai grija la astfel de posturi pe viitor.

Nu aveam in ce sa intru in detalii, la lucrare, i-am zis ca nu i-a iesit, din asta ar trebui sa reiasa ca se mai poate lucra mult la ea.

E interesanta ultima, tu ai facut vectori?

E putin cam pixelata bara de jos.

Daca l-ai face putin mai mic, vectorul si text-ul cred ca ar arata mai bine.

Nu mai folosi pe prezentare culori deschise, daca si lucrarea e deschisa. Abia se vede iepurele, e prea subtire si prea deschis la culoare. Fa prezentarea mai inchisa, un gradient intre doua nuante de gri. In rest, arata bine, da' e cam mutant iepurele ala.. :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.