Jump to content

Film B-Zone

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Dupa cum intelegeti din titlu,pe B-Zone se va face un film.Mai multe detalii mai jos!

Organizator: qazdawN

Nume film: Hard Contract

Descriere:

Filmul consta intr-un contract pe un cop foarte important(Va fi ales).Este vorba de un hitman,care este sunat de o persoana sa puna un contract de 100.000.000$(100 de milioane)pe un politist(Lider mai de graba)Hitmanul accepta.Acesta il surprinde pe politist cand se duce "la o gogoasa" cu,colegii pentru a sarbatori prinderea unui infractor foarte cautat.Apoi cand copul ajunge la Gogoserie hitmanul il impusca cu rifle/sniper.Acesta moare iar hitmanul din greseala aluneca de pe cladire,iar colegii politistului il alearga pe acesta pe un drum lung.Pana la urma politistii fac accident si hitmanul scapa si se duce la persoana care a pus contractul si isi ia banii.Apoi cand hitmanul sarbatoreste impreuna cu ceilalti hitmani reusita,National Guard intra si ii aresteaza pe toti.Cam asta este ideea de film.

Daca voi mai aveti vreo idee sa adaugam pentru film astept orice parere cu placere

Voi avea nevoie de:

-Un cameraman care si stie sa editeze un film

-Cativa cops

-National Guard

-Cativa hitmani

Model cerere de inscriere

Nickname:

Level:

Factiune:

Cu ce vrei sa te ocupi in film:

Astept inscrieri si pareri.Va rog fara pareri idioate cum ar fi "Renunta la film" sau altceva!

Data filmarii va fi decisa in functie de preocuparile tuturor!

da imi place ideea e mijto qaz bravo si din cate vad sunt primu care se inscrie

Nickname:DjSkery

Level:7

Factiune:NG

Cu ce vrei sa te ocupi in film:sa ocup un rol in NG cei care o sa intre in casa si pac pac

DjSkery - Acceptat

[DeAgLe]Shlomy - Acceptat

Mai sunt 2 locuri libere pentru National Guard

Mai sunt 3 locuri libere pentru Police Departament

Mai sunt 3 locuri libere pentru Hitman Agency

Mai este 1 loc liber pentru cameraman

Astept inscrieri

Nickname: CrazyFuck

Level: 9

Factiune: Hitman Agency

Cu ce vrei sa te ocupi in film: petrecaretul de final :D

De ce hitmani trebuie mereu so incurce ?:( de ce nu ramanem noi asa in umbra .. FINALU asta :(( nu e pe placu nostru

NG :-W

Stefann - acceptat ca si cameraman

CrazyFuck - acceptat ca si hitman

XtYpe - acceptat ca si hitman

@CrazyFuck - Pentru a fi filmul mai frumos :D

Ne mai trebuie:

2 National Guard

3 Police Depardament

1 Hitman (Pentru final,ca hitmanul principal este qazdawN desigur :-W)

Nickname: Traista

Level: 10

Factiune: National Guard

Cu ce vrei sa te ocupi in film: la final....

P.S 1: am o idee... in acest film,la acea urmarire de la ``gogoserie``,dupa ce moare copul,ar trebui ca acei copi ramasi...sa dea prin ``statie`` ca a murit copul...iar pe parcurs sa vina mai multe masini de cop...inca 2-3-4 masini,iar acel hitman la un moment dat sa sara pe o rampa sau ceva de genul (cea de la sf airport) in care el reuseste sa sara,iar ceilalti copi sa cada in apa... . Nu stiu acuma,qadzdawn tu decizi,eu cred ca ar fi mai multa atmosfera... :X:X astept raspuns ;)

P.S 2: am depus eu cererea de inscriere pentru Traista,el m-a rugat sa o depun pentru el...e varmiu;)

@Traista acceptat ca National Guard

Ma voi gandi la ideea ta,pare destul de buna :) Iti multumesc

Ne mai trebuie:

1 Cop

1 NG

1 Hitman

Astept ultimele inscrieri,si vom putea incepe!

imi pare bine ca acepti si ideile altora... si ca nu te uiti precum calul,doar in fata,doar la ideea ta (nu ma refer la tine,ma refer la altii..se stiu ei)

Sper sa iasa ceva frumos... :X

PS: sa imi spui si mie data si ora cand incep filmarile te rog...

Pai o sa stabilim o data si o ora cand puteti voi,asa ca decideti acum,eu zic sa incepem de asta seara cat mai avem timp,si sa vedem ce cameramani avem,si ce playeri,facem niste parti,ca de exemplu pentru inceput,filmam partea cu telefonul primit si cu banii

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.