qazdawn Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Dupa cum intelegeti din titlu,pe B-Zone se va face un film.Mai multe detalii mai jos! Organizator: qazdawN Nume film: Hard Contract Descriere: Filmul consta intr-un contract pe un cop foarte important(Va fi ales).Este vorba de un hitman,care este sunat de o persoana sa puna un contract de 100.000.000$(100 de milioane)pe un politist(Lider mai de graba)Hitmanul accepta.Acesta il surprinde pe politist cand se duce "la o gogoasa" cu,colegii pentru a sarbatori prinderea unui infractor foarte cautat.Apoi cand copul ajunge la Gogoserie hitmanul il impusca cu rifle/sniper.Acesta moare iar hitmanul din greseala aluneca de pe cladire,iar colegii politistului il alearga pe acesta pe un drum lung.Pana la urma politistii fac accident si hitmanul scapa si se duce la persoana care a pus contractul si isi ia banii.Apoi cand hitmanul sarbatoreste impreuna cu ceilalti hitmani reusita,National Guard intra si ii aresteaza pe toti.Cam asta este ideea de film. Daca voi mai aveti vreo idee sa adaugam pentru film astept orice parere cu placere Voi avea nevoie de: -Un cameraman care si stie sa editeze un film -Cativa cops -National Guard -Cativa hitmani Model cerere de inscriere Nickname: Level: Factiune: Cu ce vrei sa te ocupi in film: Astept inscrieri si pareri.Va rog fara pareri idioate cum ar fi "Renunta la film" sau altceva! Data filmarii va fi decisa in functie de preocuparile tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeriY Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 da imi place ideea e mijto qaz bravo si din cate vad sunt primu care se inscrie Nickname:DjSkery Level:7 Factiune:NG Cu ce vrei sa te ocupi in film:sa ocup un rol in NG cei care o sa intre in casa si pac pac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nickname: [DeAgLe]Shlomy Level: 10 Factiune: National Guard Cu ce vrei sa te ocupi in film: sa arestez hitmanii de la final:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 DjSkery - Acceptat [DeAgLe]Shlomy - Acceptat Mai sunt 2 locuri libere pentru National Guard Mai sunt 3 locuri libere pentru Police Departament Mai sunt 3 locuri libere pentru Hitman Agency Mai este 1 loc liber pentru cameraman Astept inscrieri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nickname:Stefann Level:9 Factiune:National Guard Cu ce vrei sa te ocupi in film:Cameraman Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyFuck Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nickname: CrazyFuck Level: 9 Factiune: Hitman Agency Cu ce vrei sa te ocupi in film: petrecaretul de final De ce hitmani trebuie mereu so incurce ? de ce nu ramanem noi asa in umbra .. FINALU asta nu e pe placu nostru NG Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nickname: XtYpe Level: 12 Factiune: Hitman Agency Cu ce vrei sa te ocupi in film: Hitman Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Stefann - acceptat ca si cameraman CrazyFuck - acceptat ca si hitman XtYpe - acceptat ca si hitman @CrazyFuck - Pentru a fi filmul mai frumos Ne mai trebuie: 2 National Guard 3 Police Depardament 1 Hitman (Pentru final,ca hitmanul principal este qazdawN desigur ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyFuck Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 pentru noi nu e mai frumos asa cand veneau curcani trebuia sa se rescrie scenariu : ii ciuruiam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nickname:Piticul Level:13 Factiune:PD Cu ce vrei sa te ocupi in film:PD Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 @CrazyFuck - Nu nu trebuie,pentru ca ideea e ca noi credeam ca am scapat dar defapt ei ne iau prin surprindere..deci asa ramane Piticul acceptat ca si COP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebestian Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nickname: cristian_rogoz Level: 8 Factiune: none Cu ce vrei sa te ocupi in film: dupa cum vedeti filmele pe care le-am facut eu sunt un cameraman si editator de film bun.Deci eu sunt cameramanul si editatorul;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 @Cristian_Rogoz daca ai fi citit mai sus ai fi vazut ca avem cameraman,dar poti vorbi cu stefann sa fi editorul! Ramane de vazut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest versus Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nickname:[DeAgLe]v3rsus Level: 9-10 Factiune: Lcn Cu ce vrei sa te ocupi in film: cu ce mi se da Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nickname: V3n0n Level: 9 Factiune: FBI Cu ce vrei sa te ocupi in film: pai cu cops ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 [DeAgLe]v3rsus acceptat - Idee noua,tu vi si ma iei cu masina si ma scapi de cops! V3n0n - Acceptat ca si cop Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRC Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nickname: mirc Level: 16 Factiune: pd Cu ce vrei sa te ocupi in film: ma pui de ce ai nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdenez Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Nickname: Ferdenez Level: 4 Factiune: Civil Cu ce vrei sa te ocupi in film: Cameraman (vreau sa fiu cel de rezerva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 @mIRC acceptat Cop(Cel de sarbatoreste la o gogoasa) @Ferdenez acceptat ca si cameraman de rezerva (In cazul unei absente a lui stefann) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Nickname: Traista Level: 10 Factiune: National Guard Cu ce vrei sa te ocupi in film: la final.... P.S 1: am o idee... in acest film,la acea urmarire de la ``gogoserie``,dupa ce moare copul,ar trebui ca acei copi ramasi...sa dea prin ``statie`` ca a murit copul...iar pe parcurs sa vina mai multe masini de cop...inca 2-3-4 masini,iar acel hitman la un moment dat sa sara pe o rampa sau ceva de genul (cea de la sf airport) in care el reuseste sa sara,iar ceilalti copi sa cada in apa... . Nu stiu acuma,qadzdawn tu decizi,eu cred ca ar fi mai multa atmosfera... :X astept raspuns P.S 2: am depus eu cererea de inscriere pentru Traista,el m-a rugat sa o depun pentru el...e varmiu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 @Traista acceptat ca National Guard Ma voi gandi la ideea ta,pare destul de buna Iti multumesc Ne mai trebuie: 1 Cop 1 NG 1 Hitman Astept ultimele inscrieri,si vom putea incepe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShlomY Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 @Traista acceptat ca National Guard Ma voi gandi la ideea ta,pare destul de buna Iti multumesc Ne mai trebuie: 1 Cop 1 NG 1 Hitman Astept ultimele inscrieri,si vom putea incepe! imi pare bine ca acepti si ideile altora... si ca nu te uiti precum calul,doar in fata,doar la ideea ta (nu ma refer la tine,ma refer la altii..se stiu ei) Sper sa iasa ceva frumos... PS: sa imi spui si mie data si ora cand incep filmarile te rog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 Pai o sa stabilim o data si o ora cand puteti voi,asa ca decideti acum,eu zic sa incepem de asta seara cat mai avem timp,si sa vedem ce cameramani avem,si ce playeri,facem niste parti,ca de exemplu pentru inceput,filmam partea cu telefonul primit si cu banii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 As zice sa il face maine la ora 22:00. Ar fi o ora perfecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Nickname:Ciupanezu Level:10 Factiune:NG Cu ce vrei sa te ocupi in film:NG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts