Jump to content

IceCubeRulz Gallery

IceCubeRulz
 Share

Recommended Posts

De ce pui acel stroke la toate lucrarile pe overlay?

La prima creatie, textul nu arata bine deloc. Mai mergea si niste sharpen. Cred ca ai uitat sa pui o textura din tutorial. Cel putin asa mi se pare. Nu ai adaugat nici lumina ... Uite mie ce mi-a iesit, asa trebuia sa iti iasa si tie, ca doar e tutorial:

ww8b0.jpg

Edited by Alpha287

Cea cu capitanul america mi se pare cea mai evoluata. Ar trebuii sa incerci sa adaugi si un text. Felicitari oricum.

Multumesc.

De ce pui acel stroke la toate lucrarile pe overlay?

La prima creatie, textul nu arata bine deloc. Mai mergea si niste sharpen. Cred ca ai uitat sa pui o textura din tutorial. Cel putin asa mi se pare. Nu ai adaugat nici lumina ... Uite mie ce mi-a iesit, asa trebuia sa iti iasa si tie, ca doar e tutorial:

Nu am gasit acel render iar creatia am facut-o in graba.

Edited by IceCubeRulz

De la prima lucrare, până pe la ultimele văd un progres.. destul de mare.. Felicitări, continuă să lucrezi, şi ca un sfat, încearcă să te apuci de postere/wallpapere.. ai mai mare nevoie de ele în viaţă decât de semnături (văd şi eu asta acum pe pielea mea).

De la prima lucrare, până pe la ultimele văd un progres.. destul de mare.. Felicitări, continuă să lucrezi, şi ca un sfat, încearcă să te apuci de postere/wallpapere.. ai mai mare nevoie de ele în viaţă decât de semnături (văd şi eu asta acum pe pielea mea).

Ok. Multumesc de sfat.

Dar deocamdata nu sunt om de postere si de wallpapere .

Pana atunci am revenit in forta cu o semnatura.

captainamericasignatura.png

Sper sa va placa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.