Jump to content

Dragon tutorial

RuNeEeRi
 Share

Recommended Posts

Bun.Sa incepem cu inceputul

1.Luam un render cu Dragon.Eu l-am ales pe acesta.Dam cu erase tool pe aripa dreapta pentru ca ocupa spatiul

dragon-render.jpg

2.Luam un stock.Eu l-am ales pe acesta:

Stock_15.jpg

3.Adaugam un gradient portocaliu cu mov pe soft ligh,t 36% opacity

Dragon.png

4.Adaugam un gradient B&W soft light, 13% opacity

Dragon.png

5.Inca un gradient B&W dar de data asta pe screen,15% opacity

Dragon.png

6.Luam un stock cu flacari si il punem pe Screen,100% opacity.Eu l-am ales pe acesta:

11_27_9-Flames_web.jpg

Rezultat:

Dragon.png

7.Adaugam un C4D pe care il punem intre capul si pieptul dragonului setat pe screen,100% opacity.L-am ales pe acesta:

c4d_23.jpg

Rezultat:

Dragon.png

8.Mai adaugam o data stockul cu flacari,dar de data asta il punem in toate coltisoarele backgroundului.Punem putine flacari si pe mine stanga a Dragonului,iar layerul il setam pe screen,100% opacity.

Dragon.png

9.Adaugam un gradient portocaliu cu mov setat pe screen,100% opacity.Adaugam un gradient B&W setat pe soft light,26% opacity.Adaugam un Photo Filter rosu si unul negru.Mai adaugam inca un gradient portocaliu cu mov setat pe softlight,15% opacity.

Dragon.png

10.Adaugam o sursa de lumina din Filter->Render->Lighting effect.Dam pe ea cu burn tool pentru a o face mai realista.

Dragon.png

11.Adaugam topaz,deoarece renderul si backul sa se vada mai realist.

Dragon.png

12.Adaugam un text si un border,iar lucrarea este gata :)

Dragon.png

Daca aveti probleme nu ezitati sa intrebati :)

Enjoy :P

gab trebuia sa mai scazi putin din contrast(e prea puternic) si sa scoti acele c4d-uri din stanga.In rest imi place.Aa si trebuia sa schimbi culoarea la text :)

Kindoze border verde :O ? Si vezi ca ai facut RIP.E exact ca a mea numai ca ai scos textul si ai pus altul mai #cenzurat#

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.