Jump to content

FIFA Manager 13

Greet
 Share

Recommended Posts

FIFA Manager 13 a fost anuntat de Electronic Arts la sfarsitul lunii mai, jocul urmand sa fie lansat pentru PC in toamna anului 2012.

Printre noutatile din acest an, cea mai importanta poarta numele de Team Dynamics, aceasta urmand sa aduca la viata meseria de antronor. Team Dynamics pune accentul pe rivalitatea din spatele terenului de joc, fiecare fotbalist avand propriile teluri, propriile rivalitati si propriul loc in ierarhia echipei.

O echipa de succes va avea nevoie de mai multi lideri care sa lupte pentru acelasi tel. Vor fi introduse doua noi facilitati, denumite Team Matrix si Hierarchy Pyramid, acestea urmand sa determine relatiile din echipa de fotbal.

137.jpeg

Dezvoltatorii promit ca FIFA Manager 13 va mai avea un sistem de transfer imbunatatit, urmand sa existe peste 40 de criterii pentru luarea unei decizii de transfer. Din punct de vedere grafic, suporterii vor avea de acum inainte tricourile echipei favorite, iar motorul grafic 3D a fost imbunatatit pentru un nou salt catre realitate.

Chiar daca FIFA Manager 13 este asteptat debea in octombrie, in luna septembrie va fi lansat si FIFA 13, principalul joc de fotbal Electronic Arts.

Sursa: Wizoo.Ro

Am jucat si Footbal Manager 2012 si mi-a placut destul de mult , tin minte ca era un patch cu echipe de liga 3,4 . Am jucat cu Atletic Fieni si am ajuns departe . Manager 2013 o sa fie mai sofisticat , grafica mai buna partial schimbat . O sa-l incerc .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.