darkmy1 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Wallpapers : Logo: YouTube backgound: Pack butoane colorate, 100% editabile. Pot fi downloadate de pe pagina mea de deviantArt gratuit : http://darkmy1.deviantart.com/gallery/#/d529fs5 preview: Cinema 4D Nu am postat aceasta creatie cu nici cea mai mica intentie de reclama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Ai ceva lucrari, si nu panarama. Te descurci inca foarte bine, ce sa-ti zic, cam nimic de reprosat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Lucrarea 5,6 şi 8 au un text... urât. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 8, 2012 Author Share Posted September 8, 2012 Lucrarea 5,6 şi 8 au un text... urât. are you fucking kidding me? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 (edited) Edited September 11, 2012 by darkmy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScorpioNNNN Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Imi plac imaginiile 6,7,8 iar restul ma cam mint nu prea stiu ce sa cred:-? Ar trebui sa te semnezi pe fiecare lucrare,ca sa nu ti le fure cineva si ca sa stie toata lumea ca sunt ale tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Imi plac imaginiile 6,7,8 iar restul ma cam mint nu prea stiu ce sa cred:-? Ar trebui sa te semnezi pe fiecare lucrare,ca sa nu ti le fure cineva si ca sa stie toata lumea ca sunt ale tale. Te cam mint ? Nu trebuie sa crezi tu ca sunt facute, trebuie sa stie el. El detine functia de designer pe o alta comunitate mare. Felicitari dark, ai niste creatii excelente, keep it up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Imi plac imaginiile 6,7,8 iar restul ma cam mint nu prea stiu ce sa cred:-? Ar trebui sa te semnezi pe fiecare lucrare,ca sa nu ti le fure cineva si ca sa stie toata lumea ca sunt ale tale. Cum adica te "cam mint"? De cand te poate minti o imagine... Nu am de ce sa ma semnez pe fiecare lucrare, le am postate pe multe site-uri, toti cei care ma cunosc sau au auzit de mine stiu care imi sunt lucrariile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Asea, m-ai ascultat si ai pus drop shadow la banderola. Arata bine acuma, si-mi place " patratu'" ala cu alb, arata bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScorpioNNNN Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Cum adica te "cam mint"? De cand te poate minti o imagine... Nu am de ce sa ma semnez pe fiecare lucrare, le am postate pe multe site-uri, toti cei care ma cunosc sau au auzit de mine stiu care imi sunt lucrariile. Vorba vine "ma mint pozele" daca nu ai inteles ce am vrut sa zic numai incerca sa faci tu pe filozoful ca "de cand te pot mintii pozele" ... Orcum sunt frumoase,bafta in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Simplu şi frumos, îmi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Asea, m-ai ascultat si ai pus drop shadow la banderola. Arata bine acuma, si-mi place " patratu'" ala cu alb, arata bine. Nu este drop shadow, este o umbra creata "manual" La pamblica am facut o copie, am facut-o neagra, i-am scazut opacitatea si i-am dat un gausin blur. -> umbra Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Sunt foarte frumoase. Imi place mult cum lucrezi, nu le complici prea mult. Foarte frumos, felicitari, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 (edited) Un nou mod de prezentare pentru logo-ul cherry : Un remake dupa o lucrare veche de a mea, pentru a imi arata omagiul fata de oameni implicati in dezastrul din 9/11: lucrarea veche: http://darkmy1.devia...aster-179795016 Edited September 12, 2012 by darkmy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Un nou mod de prezentare pentru logo-ul cherry : Un remake dupa o lucrare veche de a mea, pentru a imi arata omagiul fata de oameni implicati in dezastrul din 9/11: lucrarea veche: http://darkmy1.devia...aster-179795016 Nu îmi place noul logo Chery, mai bine cel vechi... remake-ul e destul de frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 (edited) Edited September 23, 2012 by darkmy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Mergea sa mai lucrezi la culoarea apei din sticla, parerea mea. Mi se pare prea albastra, fata de cum ar trebui sa fie uitandu-te la culorile intregii lucrari. In rest, e super faina. Imi place ideea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Imi plac foarte mult logo-urile , te folosesti si de illustrator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 Imi plac foarte mult logo-urile , te folosesti si de illustrator? Nu prea, de illustrator ma folosesc daca vreau sa creez un text personalizat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 29, 2012 Author Share Posted September 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted September 30, 2012 Author Share Posted September 30, 2012 (edited) Edited October 1, 2012 by darkmy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Imi plac mult logo-urile, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 P-asta le stiu de dincolo... logo-ul e absolut genial, e perfect. Imi place mult de tot copacul. La manipulare, tot nu ai integrat omul, incearca sa mai desaturezi ghiozdanul, ca el e prea saturat fata de restul lucrarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmy1 Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 P-asta le stiu de dincolo... logo-ul e absolut genial, e perfect. Imi place mult de tot copacul. La manipulare, tot nu ai integrat omul, incearca sa mai desaturezi ghiozdanul, ca el e prea saturat fata de restul lucrarii. Am desaturat omul, cat despre integrarea lui esti singurul care imi zice de ea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts