Popandaul Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Am vrut sa zic ca reply-ul lui e facut din plictiseala, nu topicul. Topicul era interesant . Deci...scuze pentru ce s-a inteles. SI nu merge PM Cred ca puteti da T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Tu pentru asta faci topic nou?? Mai bine mai dadeai un reply acolo un edit ceva gaseai alta solutie dar nu facem aic free chat cu topic-uri aiurea... P.S: Acum sa nu vad ca dai aici reply ca iti pare rau sau chestii de genul daca vrei sa mai zici ceva EDIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyiby Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 ok ok, m-am gandit eu ca aia ai vrut sa zici. Tu pentru asta faci topic nou?? Mai bine mai dadeai un reply acolo un edit ceva gaseai alta solutie dar nu facem aic free chat cu topic-uri aiurea... P.S: Acum sa nu vad ca dai aici reply ca iti pare rau sau chestii de genul daca vrei sa mai zici ceva EDIT. era CLOSED deci nu mai mergea EDIT. chiar, de ce nu merge PM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizi Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Ii puteai lasa un mesaj la profilul lui daca nu mergea PM. +10% warn pentru topic aiurea. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.