Jump to content

New Stunts

0nlycraiova
 Share

Recommended Posts

"New" stunts?

tumblr_m9qfobMxTG1r76lino1_500.gif

Doar vreo 2 stunturi sunt "noi". In rest, aceleasi... Daca sari pe o rampa, pe o scara, sau pe o platforma, ala nue stunt... Si, din nou, ai editat urat, sunt unele parti in care nu vezi nimic. Nu te mai baga la edit... Lasa-l asa cum e...

Bafta pe viitor.

"New" stunts?

tumblr_m9qfobMxTG1r76lino1_500.gif

Doar vreo 2 stunturi sunt "noi". In rest, aceleasi... Daca sari pe o rampa, pe o scara, sau pe o platforma, ala nue stunt... Si, din nou, ai editat urat, sunt unele parti in care nu vezi nimic. Nu te mai baga la edit... Lasa-l asa cum e...

Bafta pe viitor.

Atunci ce efecte trebuia sa pun?Orice efect pe care il pun e aiurea :|.

Edited by Alyexx

Atunci ce efecte trebuia sa pun?Orice efect pe care il pun e aiurea :|.

Daca Kanye si DaniSteptu pot, poti si tu.

In rest asta cu "ce stunturi vechi" , nu stiu unde gasiti voi stunturi noi intr-un joc care e lansat din 2004. Efectul ala de la sfarsit cand ai scris "Made by Alyex" cred ca putea fi pus pe un stunt.

De ce sa-l las ca vrei tu?Poate la unele e cam multa lumina, dar in rest e OK.Voi ma trageti in jos, spunandu-mi lasa editul.

Nu am zis ca nu e ok,iti respect munca dar sunt cam exagerate unele efecte.

Unele efecte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa zici ca sa ma las de edit...

Da scuza-ma,m-ai inteles gresit si eu m-am exprimat gresit.

Tot ce tu trebuie sa intelegi din postul meu este sa continui ceea ce faci dar calumea,fara afecte aiurea.

Aceleaşi stunturi ca toţi ceilalţi care au mai făcut video-uri pe această temă, dacă săreai pe o platformă şi făceai 7 flicuri pe faţă şi 3 pe spate era altceva.

Efectele sunt aceleaşi, urâte... scoate ENB-ul ăla că strică foarte mult.

*Succes pe viitor !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.