Jump to content

REGULAMENT Suveniruri


Kev1nster
 Share

Recommended Posts

1. Regulament topicuri

 

1.1. Sunt interzise lucrările cu mesaj rasial, obscen, pornografic, comunist, politic, anti-religios sau care ar putea ofensa comunitatea B-Zone sau vreun membru al acesteia.

1.2. Este interzis să raspundeti la fiecare mesaj cu postări de mulțumire. Aveți voie să răspundeți DOAR dacă cineva vă întreabă ceva despre lucrare.

1.3. Nu acceptăm lucrari simple la care nu ați contribuit cu ceva de bază în acea lucrare, ceva care să fie cel mai greu lucru. Adică nu aveți voie să stergeți "let's play together" de la logo și să puneți altceva. Pentru mai multe detalii consultați topicul http://forum.b-zone....ruri-nepermise/ .

1.4. Este recomandat să faceți mai multe versiuni cu mai multe culori sau mai multe mărimi/texte ale aceleiași lucrări.

1.5. Topicurile mai vechi de 10 zile vor fi inchise din cauza vechimii.

1.6. Topicurile in care nu s-a mai postat nimic de 48 de ore vor fi inchise pe motivul ca sunt "topicuri inactive".

1.7. Este interzisă postarea de suveniruri gen "avatare pentru toți" în care userii cer un avatar, iar voi îi puneți numele pe avatar. Pentru cereri există o secțiune specială în care userii pot face cereri. In topicurile cu astfel de suveniruri se face mult spam, fiecare cerand un avatar/semnatura etc.

1.8. Nu se postează un suvenir în aceasta secțiune pentru o facțiune anume, fiecare facțiune are propriul topic de suveniruri.

1.9. !!!Este interzis sa postati topicuri in care apar avatare la care ati contribuit doar cu un text simplu (www.b-zone.ro, gen) si cateva efecte adaugate unui stock. Pentru astfel de '' creatii '' aveti sectiunea Creations.

 

2. Regulament posturi

 

2.1. Cei care postează sunt obligați să comenteze lucrarea în minim 2 propoziții. Exemplu de comentariu corect: "Îmi place că ai folosit fontul X și cum ai pus acel brush pe partea dreapta a semnăturii. Totuți, nu mi-a placut cum ai poziționat acel render lângă text. Îți urez succes în continwwwwwwwwwwwwwwwuare!"

2.2. Nu aveți voie sa răspundeti la un topic de mai multe ori. Cine posteaza de mai multe ori intr-un topic va fi sanctionat cu warn.

2.3. Folositi un limbaj decent cand comentati orice lucrare. Nu fiti nesimtiti in ce priveste comentarea. Dovada de aroganta, misto-urile si sarcasmul vor fi sanctionate dur.

2.4. Nu aveti voie sa va postati creațiile in topicul altora, dacă doriți faceți-vă un topic și postați-vă lucrările acolo.

2.5. Este strict interzisă critica nefondată lucrărilor.

 

Orice nerespectare a vreuneia dintre reguli atrage de la sine sanctiuni incepand de la avertisment verbal, pana la suspend pe o perioada de cateva zile, in functie de gravitatea faptei.

Echipa de designeri isi asuma dreptul de a edita aceste reguli fara a anunta in prealabil.

Edited by DanieI
adaugarea regulii 1.9.
Link to comment
Share on other sites

Update 19.07.2015

 

 

 

 

1.9. !!!Este interzis sa postati topicuri in care apar avatare la care ati contribuit doar cu un text simplu (www.b-zone.ro, gen) si cateva efecte adaugate unui stock. Pentru astfel de '' creatii '' aveti sectiunea Creations.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.